Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Duphoston mu acaba ben de 10 gün kullandım fazlası olmaz canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bnmde bugün adet olmam lazımdı dün test yaptım tek çizgi her zamanki gibi.hiç adet belirtimde yok.kistemi dönüştü bilmiyorum offf off

Canım çok güzel bir haber bu Rabbimin gücü kudreti ol der ve olur hayırlısı ile kucağına al canım darısı başıma 🙏

Canım benim klomen kullanmadan 16 mm yumurtam vardı 5 gün kullandım sonra doktor baktığında 16 olmuş 22 birde süpriz bir tanede 19 mm olmuş inş tutmuştur

Kist oluşmamasına sevindim canım, gözünaydın. Bilgilendirdiğin için sağol. İnşallah bu ay güzel haberler verirsin.

Duphoston mu acaba ben de 10 gün kullandım fazlası olmaz canım

evet o da progesteron sanırım canım. ben 14 tane filan İçtim doktorun söyledğini duymamışım :))ama sen bıraktıysan gelmesi lazımdı ne zaman gidiceksin doktora??

evet o da progesteron sanırım canım. ben 14 tane filan İçtim doktorun söyledğini duymamışım :))ama sen bıraktıysan gelmesi lazımdı ne zaman gidiceksin doktora??

Perşembe idrarda iki silik çiZgiyi gördüm normal testte canım inş Perşembe netleşecek

Arkadaşlar lütfen klomen kullanmaya baslamadan önce kanda gebelik testi yaptırın. Cokkkk problem olabiliyor. Cok onemli arkadaşlar. Dr Hımmm adet olduysan klomene başla diyerek gönderiyor.sonra kontrolde bebisi goremeyebiliyor.arkadaslarrrrr lütfen dikkat edin. Allah rızası için dikkatli olun

Kizlar size bisi sormak istiorim gecen srne klomen ve catlatma ignesuylr hamile kaldim fakat dustu bebegim ozmndan bu yanada olmadi hala allahim.nasip etmedi...esimdedr bendede sorun yok hersey normal.butun testler yapildi bi tek rahim.filmi cektirmedim onuda bu sene cektirmek istiorm annemler hamile.kaldin gerek yok diolar aci cekeceksin bosuna diolar ama bnm.icimde kaldi onuda cektirmek istiorum allahim bilit nezaman nasip edicegini ama.hsg den sora hamile.olan baya varmis bendr onuda yaptirmak istiorum ama bilmiorum.napicagimi bnm gibi olan varsa hamis olupda hsg cektiren yazarsa sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Perşembe idrarda iki silik çiZgiyi gördüm normal testte canım inş Perşembe netleşecek

testte iki çizgi gördüysen %99 hamilesin canım tebrikler şimdiden inş ikizdir tabi bunu hemen anlayamazsınız :)))

canım sen incir kürünü asıl yapıyosun öğrene bilir miyim acaba?

testte iki çizgi gördüysen %99 hamilesin canım tebrikler şimdiden inş ikizdir tabi bunu hemen anlayamazsınız :)))

Slm cnm klomen kullandın mı ben hazıranın 5 de kullandım 5 tane sonra kontrole gıttım yumurtaların çatlamış dedi doktor iğneye gerek duymadı ama asırı sancım oldu normalde adet gunum dun olması gerekıyordu ama olmadım dort gun once kahve rengı bırsey geldı ama bıttı acaba klomenden olurmu

Merhaba bende klonem kullandım ve sonuçta 9 tane yumurtam oldu . iki tanesi cok buyumustu . fakata hamile kalmadım . eşim de muayene oldu fakat biişeyimiz olmadığını soyledıler hersey normalmış . yanı 9 tane yumurtadan bırısı bıle tutmadı . üstüne doktor yumurta çatlatma ığnelerı de vurdu. cok fazla yumurta oluştuğu ıcın 2 tane ıgneyı aynı anda yaptılar. yıne de tutmadı . herseyın hayırlısı.....

dün başladım canım klomene inşş hemen olur çok heyecan yapıyorum ben biraz:18::18: kaç yumurtan oluşmuştu bide klomeni sana neden vermişti benim adet düzensizliğim var

kısmet meselesi canım rabbim tez zamanda kısmet etsin en doğru zamanı o bilir ama inş çok beklemeyiz bende dün başladım klomene inş kaliteli döllenebilecek yumurtalarımız olur yine

dün başladım canım klomene inşş hemen olur çok heyecan yapıyorum ben biraz:18::18: kaç yumurtan oluşmuştu bide klomeni sana neden vermişti benim adet düzensizliğim var

Bende duzensızlık yoktu cnm yumurtaları çoğaltmak için vermiştı zaten sırunumda yoktu 3 tane olmustu yumurtalık kendıde çatladı ne bıleyım yaaa kafam karma karısık inanki mevlam kımseye muhtac ettırmeden verdın bebeklerınızı kucagınıza

amin inşallah canım herşeyin başı kısmet olumlu düşünelim olumlu şeyler olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…