- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.721
canım doktora gittim yumurtam çatlamış kist görmedi. benim gecikmemin nedeni progestan hapı vermişti doktor olursa bebek tutunur olmazsa adetin sökülür diye o hapı 10 gün içip bırakmk gerekiyormuş.ben bırakmadım adet görene kadar ondan gecikebilirmiş öyle söyledi. .aklınızda bulunsun canım.
Kizlar merhaba ben beş yillik evliyim evliliğinin ilk yolunda hamile kaldim fakat bos gebelik olmasından dolayi kürtaj oldum ve bu seneye gelinceye kadarda hic kprunmadim ve hamile de kalmadim düzensiz adet görmeye basladim ve sonunda doktora gitmeye karar verdim tedavi için doktor bana klomen ve catlatma iğnesi tedavisi önerdi ilk basta bende uç ay önce iki defa klomen kullandim ve hamile kalamadim çok ümitsizliğe kapildim uçuncu ay tekrar tedaviye baslqyacaktim annem rahatsizlandi bende tedaviye bir kaç ay ara vermeye karar verdim.Bu ay adetin geçti dedim test yapmayacagim tedavide olmasin nasil olsa dedim yapmadim ve adwtimi bir hafta geçti bende gebelik belirtileri cikmaya basladi ben kabul etmedim çünkü psikolojik olarak her ay belirti yasiyordum Esim dayanamayip test getirmiş bana yap dedi bende cikmaz yapmicam dedim ve israrina dayanamayip yaptim ve damlatir damlatmaz kopkoyu iki çizgi inanamadik çok saskindik hamileyim.Hemen bir kaç gün sonra doktora gittim doktor 6 cm kist olduğunu ve keseminde yeni oluştuğunu ve kist buyurse amelyat olacagimi söyledi ben yikildim dedim tekrar aynisi olacak diye sürekli agladim bor hafta sonra kontrole gittim hic sorunum yok allaha şükür çocuk büyüdükçe kisti kuculturmus bir buçuk aylik hamileyim allahim en Lisa surede sizlere de bu mutluluğu yasatsin inanin sürekli dua ediyorum sizlere kusurabakmayin basinizi agrittim ne olur kafaniza hic takmayin çok optum sizleri .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim klomen kullanmadan 16 mm yumurtam vardı 5 gün kullandım sonra doktor baktığında 16 olmuş 22 birde süpriz bir tanede 19 mm olmuş inş tutmuşturCanim bence esin keci boynuzundan degil sporu biraktigi icin kilo aliuor . her bunye boyledir. Sporla hizla kilo verdigi icin biraktiginda da normal olarak aliyor bence hergun sinavlara ragmen bi saat yuruyus yapsin bak gor kilo almicak.
Bu arada arastirdim canim da pek akil sir ermiyor
Ben sana yine anlatayim ben deniycem cunku herseyi yaptim olmadi napim derim ama hic bisey yapmadan oturup beklemek istemiyorum. Adetin bittikten sonra bir yada 2 gun sonra belinde bardak cektircekmissin ben onu esime yaptircam daha oncede gobegimi cektirmistim garibim hic te yapmam dememisti.. Sonrasinda da ban di yapistircaksin o gun iliski yok ertesi gun var. Sonra ayaklarini dik havaya . bant ikigun kalicak. Sonra cikaricaksin canim bunlari ogrendim bakalim denicem Rabbim insallah bebegimizi gonderir sifamizin neyde gizli oldugunu bilemeyiz...
Canim buyur 11. Gun 10 mm iyi 3 gun sonra 18 bile olir . yani benim oyle olmustu...
Canim adet olman yumurtan catladi anlamina gelmiyor maalesef . sadece yumurta olustugunu gosteriyor kucuk yada buyuk farketmez sen adet olunca yumuetan catlamadan sokuluyor .Allahin hikmeti heray yenileniyor yumurtalar elhamdulillah..: 16:
canım doktora gittim yumurtam çatlamış kist görmedi. benim gecikmemin nedeni progestan hapı vermişti doktor olursa bebek tutunur olmazsa adetin sökülür diye o hapı 10 gün içip bırakmk gerekiyormuş.ben bırakmadım adet görene kadar ondan gecikebilirmiş öyle söyledi. .aklınızda bulunsun canım.
Duphoston mu acaba ben de 10 gün kullandım fazlası olmaz canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşsllsh canım Allah herkese hayırlısını versin.Kist oluşmamasına sevindim canım, gözünaydın. Bilgilendirdiğin için sağol. İnşallah bu ay güzel haberler verirsin.
evet o da progesteron sanırım canım. ben 14 tane filan İçtim doktorun söyledğini duymamışım :))ama sen bıraktıysan gelmesi lazımdı ne zaman gidiceksin doktora??
Perşembeidrarda iki silik çiZgiyi gördüm normal testte canım inş Perşembe netleşecek
canım sen incir kürünü asıl yapıyosun öğrene bilir miyim acaba?Canim hutun erkeklerde mi ayni sey var bende baska doktora gideyim diyorum birakmiyor kalsin bu ay diyo ama ben gizlice gitcemnapim cok istiyorum erkekler bize gore daha gucluler ama hamile oldugumuzu duysalar eminim bizden daha cok sevinirler canim yine gel demesindeki amac bence klomene tekrar baslatacagindan ama gitmende yarar var kist olmus olabilir ona baktircam de muayene odasinda ne konusuldugundan nerden haberi olacak canim ben iciyorum incir kurunu bakalim bi faydasini gorecek miyim bilmiyorum...
Canım çatlama iğnesi olmadın mı.?kaşınmanın onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum göğüs acısı da adete yakın bazen oluyor ...bilemiyorum klomen ben de böyle bir etki etmedi canım.
testte iki çizgi gördüysen %99 hamilesin canım tebrikler şimdiden inş ikizdir tabi bunu hemen anlayamazsınız :)))
Slm cnm klomen kullandın mı ben hazıranın 5 de kullandım 5 tane sonra kontrole gıttım yumurtaların çatlamış dedi doktor iğneye gerek duymadı ama asırı sancım oldu normalde adet gunum dun olması gerekıyordu ama olmadım dort gun once kahve rengı bırsey geldı ama bıttı acaba klomenden olurmu
Merhaba bende klonem kullandım ve sonuçta 9 tane yumurtam oldu . iki tanesi cok buyumustu . fakata hamile kalmadım . eşim de muayene oldu fakat biişeyimiz olmadığını soyledıler hersey normalmış . yanı 9 tane yumurtadan bırısı bıle tutmadı . üstüne doktor yumurta çatlatma ığnelerı de vurdu. cok fazla yumurta oluştuğu ıcın 2 tane ıgneyı aynı anda yaptılar. yıne de tutmadı . herseyın hayırlısı.....
dün başladım canım klomene inşş hemen olur çok heyecan yapıyorum ben biraz:18::18: kaç yumurtan oluşmuştu bide klomeni sana neden vermişti benim adet düzensizliğim var
Bende duzensızlık yoktu cnm yumurtaları çoğaltmak için vermiştı zaten sırunumda yoktu 3 tane olmustu yumurtalık kendıde çatladı ne bıleyım yaaa kafam karma karısık inanki mevlam kımseye muhtac ettırmeden verdın bebeklerınızı kucagınıza
dün başladım canım klomene inşş hemen olur çok heyecan yapıyorum ben biraz:18::18: kaç yumurtan oluşmuştu bide klomeni sana neden vermişti benim adet düzensizliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?