- 25 Şubat 2013
- 132
- 58
- 48
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.741
inşallah . bende cok ikiz bebek istiyorum . olmazsa zaten artık asılamaya başlayacağım .
Mevlam hayırlısıyl kucagına almak nasıp etsın burda duyunca bırı hamile çok mutlu oluyorum mevlam olmayanlarada nasıp etsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini insallah canim.. İnsallah saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlarin olur... Bizlere umut oldun Allah razi olsun. Dualarinda bizede yer ver ..
bende ikiz istiyorum üçüz de olurrabbimin verdiği baştacı tek de olur yeter ki yokluğuyla imtihan etmesin...
bende ikiz istiyorum üçüz de olurrabbimin verdiği baştacı tek de olur yeter ki yokluğuyla imtihan etmesin...
inşallah cnm . benim de 7 yaşında bı oğlum var . ara verdikten sonra böyle oldu . bende aynı düşünüyorum . doktor yumurtaları gördükten sonra hatta ıkızı hıc soylemedı bıle. dırek üçüz dördüz beşiz gebelik görünüyor dedi . ama hersey kısmet işte. rabbim aratmasın inşallah ...
Aminnnnn 🙏🙏🙏
simla yarın mı gitcen doktora???
Gidicem cNım Rabbim kısmet ederse inşallah 🙏
Canim bence esin keci boynuzundan degil sporu biraktigi icin kilo aliuor . her bunye boyledir. Sporla hizla kilo verdigi icin biraktiginda da normal olarak aliyor bence hergun sinavlara ragmen bi saat yuruyus yapsin bak gor kilo almicak.
Bu arada arastirdim canim da pek akil sir ermiyor
Ben sana yine anlatayim ben deniycem cunku herseyi yaptim olmadi napim derim ama hic bisey yapmadan oturup beklemek istemiyorum. Adetin bittikten sonra bir yada 2 gun sonra belinde bardak cektircekmissin ben onu esime yaptircam daha oncede gobegimi cektirmistim garibim hic te yapmam dememisti.. Sonrasinda da ban di yapistircaksin o gun iliski yok ertesi gun var. Sonra ayaklarini dik havaya . bant ikigun kalicak. Sonra cikaricaksin canim bunlari ogrendim bakalim denicem Rabbim insallah bebegimizi gonderir sifamizin neyde gizli oldugunu bilemeyiz...
..
inş güzel haberlerini alırız canım :)) zaman geçmiyodr şimdi sana:)
Vallahi öyle dakikalar ve geçmiyor birazdan gidip bir idrar testi daga alırım ben dün çok silikti bakalım bugün be çıkar merak ediyorum şu adet sancısı olmasa rahatlıycam
al bakalım bence hamilesin ama hadi bakalım :)))
Selam kızlar,
Sanırım ben bu ay tutturamadım(
Adet olma belirtileri yaşıyorum. Kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Gögüslerimde hassasiyet oluştu.
Hafif baş dönmesi de oluyor ( Kullandığım progestanın yan etkisi sanırım)
bende hamileliğimde adet olma belirtileri başladı diye, serviste işe gidene kadar ağlamıştım. ama meğer hamileymişim. yani belirtileri aynı olabiliyor. inş, hamilesindir.
Canım umarım hamileyimdir. Eğer hamileysem hesaplarıma göre en fazla 1 haftalık. ilk 1 haftada belirti verir mi ki?
Gerçi bu ay hamile kalma ihtimalin çok düşük dedi doktorum ama çıkmadık candan ümit kesilmez((
Slm arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım. Adetim 4 gün gecikti test yaptım ama negatif. Acaba neden adet olmadım çok az lekeler geliyor. Hamilelige dair bir belirtide yok. Ne yapmam lazım sizce. Böyle birşey yasaya varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?