Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini insallah canim.. İnsallah saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlarin olur... Bizlere umut oldun Allah razi olsun. Dualarinda bizede yer ver ..

Aminn Canim allahim en kisa sürede sizlere de nasip etsin bu duyguyu dualarim sizinle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ikiz istiyorum üçüz de olur rabbimin verdiği baştacı tek de olur yeter ki yokluğuyla imtihan etmesin...

inşallah cnm . benim de 7 yaşında bı oğlum var . ara verdikten sonra böyle oldu . bende aynı düşünüyorum . doktor yumurtaları gördükten sonra hatta ıkızı hıc soylemedı bıle. dırek üçüz dördüz beşiz gebelik görünüyor dedi . ama hersey kısmet işte. rabbim aratmasın inşallah ...

evet aynen öyle ya bekliycez işte şimdilik hayırlısı olur elbet:))

Benim belimde iki tane fıtık var. Bunu yapmaya cesaret edemem sanırım

inş güzel haberlerini alırız canım :)) zaman geçmiyodr şimdi sana:)

Vallahi öyle dakikalar ve geçmiyor birazdan gidip bir idrar testi daga alırım ben dün çok silikti bakalım bugün be çıkar merak ediyorum şu adet sancısı olmasa rahatlıycam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

al bakalım bence hamilesin ama hadi bakalım :)))

Selam kızlar,

Sanırım ben bu ay tutturamadım (

Adet olma belirtileri yaşıyorum. Kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Gögüslerimde hassasiyet oluştu.

Hafif baş dönmesi de oluyor ( Kullandığım progestanın yan etkisi sanırım)

bende hamileliğimde adet olma belirtileri başladı diye, serviste işe gidene kadar ağlamıştım. ama meğer hamileymişim. yani belirtileri aynı olabiliyor. inş, hamilesindir.

Umudunuzu kesmeyin kızlar bu mübarek günde, Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sizlere, hep dua ediyorum sizler için, unutmadım bende o beklediğim günleri çektiğim acıları döktüğüm gözyaşlarını ....

bende hamileliğimde adet olma belirtileri başladı diye, serviste işe gidene kadar ağlamıştım. ama meğer hamileymişim. yani belirtileri aynı olabiliyor. inş, hamilesindir.

Canım umarım hamileyimdir. Eğer hamileysem hesaplarıma göre en fazla 1 haftalık. ilk 1 haftada belirti verir mi ki?

Gerçi bu ay hamile kalma ihtimalin çok düşük dedi doktorum ama çıkmadık candan ümit kesilmez ((

Allah ''OL'' der ve oluverir :) bende çok umutsuz bi ay da hamileydim. ama 3 aylıkken kalbi durdu, kaç yıl geçti hala uğraşıyorum

Slm arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım. Adetim 4 gün gecikti test yaptım ama negatif. Acaba neden adet olmadım çok az lekeler geliyor. Hamilelige dair bir belirtide yok. Ne yapmam lazım sizce. Böyle birşey yasaya varmı

Progestan kullandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…