Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Merhaba arkadaşlar bu ay bende ilk kez klomen kullandım, 10 gün boyunca günde 2 tane olmak üzere. 11. gün bir tane 18mm lik bi yumurtam vardı, çatlatma iğnesi de vermedi dr. kendiliğinden çatlar dedi. 6 gündür kasık ve bel ağrım var hala da geçmiş değil :/

İnsallah tutmustur canim da bizlere umut olursun...

canım sen incir kürünü asıl yapıyosun öğrene bilir miyim acaba?

Tabi canim. 1 litre kaynamis icme suyuna 11 tane incir koyuyirum tenceremin kapagini kapatim tam 15 dk kaynatiyorum ne fazla ne eksik sonrasinda ilidiginda yeklerden 20 dk once iciyorum. Ama simdi ramazan oldugu icin biraz degisti sartlar ama rabbim insallah sifami verir. Adetin 3-4 gun basliyorsun 21 gun kur 7 gun ara sonra tekrar 21 gun iciyorsun.. Aklina baska bisey takilirsa sorabilirsin benim atladigim biseyler de olabilir...

çok teşekkür ederim canım bnde öyle yapmıştım belki yanlış yapıyorum diye sormek istedim bn adein 5. günü başladım bugün adetimin 7. günü dün ilişkiye girince karnım ağrıyordu bu ağrı geçen ay klomeni içtiketen sonra yumurtam büyüdüğünde hissetmiştim bi dün oldu neden böyle oldu anlamadım bi fikrin var mı?

İyiyimmm kuzumm benimmm bu ibrahim saraçoğlunun sitesini okudum da baya hamile kalan var bu iki kürde bunu deniycem bende canım peki incir kürüne geçtiğimizde geç olmuyor mu yumurtanın büyümesi içinnn kuzummm

yok vbebişimmmmm zaten 2 aylık bir kür bu 1 aylık değil kuzumm..ilk kürdee için temizleniyor ikinci krde yumurtaların büyüyp çoğaltılıp hamile kalman kolaylaşıyor.yani doağl klomen kzucummmm

iyi kolymış ya şu elden damr yolu açma nasıl kızz :) hani serum takıyorlar ya öyle bişey miki :44::44::44:

yok vbebişimmmmm zaten 2 aylık bir kür bu 1 aylık değil kuzumm..ilk kürdee için temizleniyor ikinci krde yumurtaların büyüyp çoğaltılıp hamile kalman kolaylaşıyor.yani doağl klomen kzucummmm

Evet canım bende dedim bu ay incir kürünü yapıyım çünkü ramazan ya sabahları içemem çok kafa karışıyor yaaa canımm

Sen neler yapıyorsun kuzum

kizlar adetim 3 gun gecikti daha once hic gecikme yasamamistim dun geceden beri sol kasigima bicak sokuluyor gibi sancim var sizce neden adet mi olacam?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım bende dedim bu ay incir kürünü yapıyım çünkü ramazan ya sabahları içemem çok kafa karışıyor yaaa canımm

Sen neler yapıyorsun kuzum

yok bitanemmm bu küre önce soğan küründen başlaman gerekiyor snra incire geçmek gerekiyor.zaten birinci kürün amacı içi temizlemek...çalışan bayanlar için şöyle bişey sunmuşlardı akşaam yemeğinden önce soğan kürünü için birde yatarken diyee öyle yap istersen canım orucu açtıktan sonra ve sahurda yap bebişimmm ben napim yaaa hiç bişey yapmıyommm çakşırı araştırdımm biraz onu alıcam spoşlara bi çare bulmak gerekiyoo..bide proxedd polusu araştırıyorum eşim doktora sorcak onuda hayırısı bakalımm...

idrar testi yaptim ilk gun gecikince (erken gosterenlerden) negatifti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle yapıyım olmazsa canım ya önce soğan kürünü yapıyım yanında da bal tarçın çörek otunu yapıyım:)

çakşırı ne işe yarıyor ki canım

kılzarr günaydııı.klome kullnaırken akıntı yaşaynız oldu mu..dahha önceden akıntı için fitil kullandım ama bu çook fazla geliyorr beyaz koyumsu bşey..kokusuz kaşıntısız..diyrum sanki içtiğim ilaç geri çıkıyorr :)..böle sıkıntısı olan oldu mu......

Son düzenleme:
Öyle yapıyım olmazsa canım ya önce soğan kürünü yapıyım yanında da bal tarçın çörek otunu yapıyım:)

çakşırı ne işe yarıyor ki canım

canımmm iki kür bir arada önerilmiyor istersen bir araştır yinede ama nen öyle biliyorum.biliyosun eşimde sorunlar var ondan dolayı çkşır suyu canım işe yarıyomuş bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…