- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.761
Progestan kullandın mı?
Canim bildgim kadariyla oyle bir iki gunluk bi surec degil bir dizi igneler vuruluyosn sonra asilmaya geciliyo ama burda daha tecrubeli arkadaslar var yardimci olurlar umarim 😊
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yok sadece klomen kullandım. İğne de kullanmadım
Canım benim klomen kullanmadan 16 mm yumurtam vardı 5 gün kullandım sonra doktor baktığında 16 olmuş 22 birde süpriz bir tanede 19 mm olmuş inş tutmuştur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sen incir kürünü asıl yapıyosun öğrene bilir miyim acaba?
Aminn Canim allahim en kisa sürede sizlere de nasip etsin bu duyguyu dualarim sizinle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim belimde iki tane fıtık var. Bunu yapmaya cesaret edemem sanırım
Tabi canim. 1 litre kaynamis icme suyuna 11 tane incir koyuyirum tenceremin kapagini kapatim tam 15 dk kaynatiyorum ne fazla ne eksik sonrasinda ilidiginda yeklerden 20 dk once iciyorum. Ama simdi ramazan oldugu icin biraz degisti sartlar ama rabbim insallah sifami verir. Adetin 3-4 gun basliyorsun 21 gun kur 7 gun ara sonra tekrar 21 gun iciyorsun.. Aklina baska bisey takilirsa sorabilirsin benim atladigim biseyler de olabilir...
İyiyimmm kuzumm benimmm bu ibrahim saraçoğlunun sitesini okudum da baya hamile kalan var bu iki kürde bunu deniycem bende canım peki incir kürüne geçtiğimizde geç olmuyor mu yumurtanın büyümesi içinnn kuzummm
yok kuzu elimden damar yolu açtılar.. sonra anestezi doktoru ''şimdi burdan iğne yapçam azıcık elin yanabilir ''dedi. ama o yapınca elim deil hafif boğazım yandı gibi ve hemen uykum geldii ohhhhhhhhhh mışıl mışıll uyudummm missssssssssssskalınca çok az adet sancısı gibi birşey vardı ama okadar az dıki.. hissedemedim bilee... şuan 2. gunumdeyimm pembe pembe akıntı var ama kesilir.. hiçbir rahatsızlığım yokk.. hiçççde korkmaaa yanında da UZUN ped götür yanında sana refakat eden kişi sen uyanınca onu sna taksın.. çünkü içeri verdikleri ilaç birazcık kanla beraber akabiliyorrr.. birde yanında ağrı kesici götürr olurda uyanınca ağrı hissedersen doktorada sorarakkk içersin ağrı kesicini.. ama gerek kalmıyorr.. inşallah dediğin gibi olurda hamiş oluruzzz..
.
yok vbebişimmmmm zaten 2 aylık bir kür bu 1 aylık değil kuzumm..ilk kürdee için temizleniyor ikinci krde yumurtaların büyüyp çoğaltılıp hamile kalman kolaylaşıyor.yani doağl klomen kzucummmm
Evet canım bende dedim bu ay incir kürünü yapıyım çünkü ramazan ya sabahları içemem çok kafa karışıyor yaaa canımm
Sen neler yapıyorsun kuzum
kizlar adetim 3 gun gecikti daha once hic gecikme yasamamistim dun geceden beri sol kasigima bicak sokuluyor gibi sancim var sizce neden adet mi olacam?
idrar testi yaptim ilk gun gecikince (erken gosterenlerden) negatifti
yok bitanemmm bu küre önce soğan küründen başlaman gerekiyor snra incire geçmek gerekiyor.zaten birinci kürün amacı içi temizlemek...çalışan bayanlar için şöyle bişey sunmuşlardı akşaam yemeğinden önce soğan kürünü için birde yatarken diyee öyle yap istersen canım orucu açtıktan sonra ve sahurda yap bebişimmmben napim yaaa hiç bişey yapmıyommm çakşırı araştırdımm biraz onu alıcam spoşlara bi çare bulmak gerekiyoo..bide proxedd polusu araştırıyorum eşim doktora sorcak onuda hayırısı bakalımm...
Öyle yapıyım olmazsa canım ya önce soğan kürünü yapıyım yanında da bal tarçın çörek otunu yapıyım:)
çakşırı ne işe yarıyor ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?