- 29 Mayıs 2014
- 102
- 13
- 33
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.781
canımmm iki kür bir arada önerilmiyor istersen bir araştır yinede ama nen öyle biliyorum.biliyosun eşimde sorunlar var ondan dolayı çkşır suyu canım işe yarıyomuş bakalımmm
kılzarr günaydııı.klome kullnaırken akıntı yaşaynız oldu mu..dahha önceden akıntı için fitil kullandım ama bu çook fazla geliyorr beyaz koyumsu bşey..kokusuz kaşıntısız..diyrum sanki içtiğim ilaç geri çıkıyorr :)..böle sıkıntısı olan oldu mu......
Canim dun ben caksir koku aldim ama degisik bisey. Benim proxeed icerkem bile zorlaniyo onu icmicek galiba ama bide internette bunun hapi var acaba kullanip fayda goren var mi aramizda ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kılzarr günaydııı.klome kullnaırken akıntı yaşaynız oldu mu..dahha önceden akıntı için fitil kullandım ama bu çook fazla geliyorr beyaz koyumsu bşey..kokusuz kaşıntısız..diyrum sanki içtiğim ilaç geri çıkıyorr :)..böle sıkıntısı olan oldu mu......
Yumurtaların çalışıyor 😉 günde kaç tane içiyorsn ?
bende yaşdım ilk ay aynısını hatta korkmuştum hiç böyle bi akıntım olmamıştı.koyu kıvamlı beyaza yakın renktee...bence klomen yapıyor bende sıkıntı çıkmamıştı cok şükürr.hatta korkup doktorumu aradımm klomen yapmaz zannetmem belki mantr olabilir dedi ama kaşıntı vs hiçbişey yok dedimm..öyle kaldı klomenden bence :)
çok teşekkür ederim canım bnde öyle yapmıştım belki yanlış yapıyorum diye sormek istedim bn adein 5. günü başladım bugün adetimin 7. günü dün ilişkiye girince karnım ağrıyordu bu ağrı geçen ay klomeni içtiketen sonra yumurtam büyüdüğünde hissetmiştim bi dün oldu neden böyle oldu anlamadımbi fikrin var mı?
Yumurtan çatlamamışsa gecikebilir
inşlahh öyledirr bu ay herşeyi bıraktım bütün ilaçları sadece incir kürünü denicem bakalım ne olcak:)Canim bence yumurtalarin calistigi ve buyudugu icin agri oliyor. Cunku bana da oyle oluyordu ben o yuzden oldugunu dusunuyordum.
:)) yumurtan dün çatladıysa bnce bugünde gebe kalma şansın var çünkü bnim bildiğim yumurta çatladıysa 12 24 saate kadar kalabiliyormuş.Kızlar merhaba,
Dün kasıklarım ve belim çok ağrıyordu. Eşime dedim bugün kesin benim yumurtalarım çatlıyor birlikte olalım.
O da kullandığım progestanın yan etkilerini okudu ve kasık ağrısı bu ilacın yan etkisi dedi.
Muhtemelen yarında ağrımaya devam edecek o zaman birlikte oluruz dedi.
Ama bugün ne ağrı ne sızı hiçbir şey yok((
Eve gideyim biliyorum ona yapacaklarımı
Inşallah canım inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımmm hapındansa kökünü kullanman daha mantıklı bence.hapının içinde ne olduğunu bilemiyoruz çünkü...proxedd pluse doktor mu önerdi size? bende eşime dedim geçen günn biraz araştırdık da faydası oluyor dimi??
:)) yumurtan dün çatladıysa bnce bugünde gebe kalma şansın var çünkü bnim bildiğim yumurta çatladıysa 12 24 saate kadar kalabiliyormuş.
Yaptım kızlar 2.95 erken yaptın diyorlar 10 gün geçsin o.10 falan değil diyorlar yani bir umut ama takmıyorum artık kaderde kısmette varsa olur halen adet olmadım olursamda Rabbim ne eylerse güzel eyler :) kısmet iştesimlaa naptın canım merak ettim test yaptırdınmı:))
Yaptım kızlar 2.95 erken yaptın diyorlar 10 gün geçsin o.10 falan değil diyorlar yani bir umut ama takmıyorum artık kaderde kısmette varsa olur halen adet olmadım olursamda Rabbim ne eylerse güzel eyler :) kısmet işte
Canim burdaki arkadaslar ilkinde fayda etmedigini soyluyorlar ikinci ayda fayda sagliyormus... Bu arada bugun baska bi doktora gittim polikistik over dedi cok uzuldum cok yikildim benim doktorum neden demedi boyle bisey yaa...inşlahh öyledirr bu ay herşeyi bıraktım bütün ilaçları sadece incir kürünü denicem bakalım ne olcak:)
çakşır suyunu bende dedim eşime kullanalım diye doktor bize de proxeed plus vermiş yararını gören çok oldu demiş 3 kutu kullan tekrar gel demiş bakalım biz başladık umarım iyi sonuçlar alırız...bu seferde benim yumurtalar büyümedi birini düzeltelim derken ötekini bozuyoruz
tabi canım kısmet rabbim en doğru zamanını biliyo biz sabredemiyoruzz:)) napcan şimdi önündeki maçlara bakıcan
sperm sayı ve hareketliliğini artıran bir takviye canım..bizede doktor tavsiye ettiCanim burdaki arkadaslar ilkinde fayda etmedigini soyluyorlar ikinci ayda fayda sagliyormus... Bu arada bugun baska bi doktora gittim polikistik over dedi cok uzuldum cok yikildim benim doktorum neden demedi boyle bisey yaa...
Canim o proxeed plus neye fayda sagliyor :44:
Önümüzdeki maçlara bakıcaz tabi ama ben halen umutsuz değilim hasta olmazsam 1 hafta daha olabilir çünkü kızlar kan testi bünyeden bünyeye değişiyormuş 3. Gün 2.95 normal diyorlar yani kan testi de bazen yanılıyor olabilir çünkü bebeğin yerleşmesi zaman alabiliyormuş bence kimse 10 gün geçmeden yapmasın paraya yazık bende tecrübelenmiş oldum ve halen umudum var :)
evet değişiyo bünyeden bünyeye inş hamişsindir canım bende ilacı kullanmaya devam günler ilacı içerken bile geçmiyo sonucu beklesem ölürüm heralde:)))) bugün çok hafif sızlıyo kasıklarım ara ara yada kendim üretiyorum bu sızlamayı bilmiyorum yani :))) sadece garip hissediyorumm sanki ikizim üçüzüm olcak gibi :))) bu kadar şartlandırdım kendimi yaniDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?