Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

İşten yorgun argın gidip kürlerle uğraşmaktan harbi çok sıkıldım (

Dün akşam aldım havucu kaynatmadan tavşan gibi kemirerek yedim.

Normalde kuru inciri de kaynatıyordum ama markette bir baktım taze incir. Onu da aldım yıkadım yedim.

Eşime de keçiboynuzu kaynatıyordum ama bu sefer tozunu aldım sütle karıştırdım. Afiyetle içti.

Adetlerim düzensiz olduğu için ne zaman adet olmam gerektiğini de bilmiyorum.

Eğer hamilelik yoksa progestan bittikten ne kadar sonra adet olurum acaba. Ona göre test yapıcam.

Benmki onlara kadnsal akıntı diyo hiç onemsemiyor bile :)

Kızlar yumurtam 2 cm_2.72 cm olmus. Nasıl büyüklüğü? ? Akşam iğne vurulcam. Igennin adı pregnly bilen varmı. Bir de benm ovulasyn test çift görünürkn tekrar tek çizgiye döndü neden ki acaba ????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bende bugün doktora gittim adetimin 2.günü.prolaktin sebebiyle dostineks kullanmştım.
şimdi de klomen verdi.cumartesi başla 5 gün kullan sonra gün aaşırı ilişki dedi.ultrason muayne sine
çağırırdım ama haftaya burda yokum dedi.ben şimdi bu ilacı kullanimmi kızlar.yumurtamın olup olmadığını
nerden bildi de bu ilacı verdi aklıma takıldı.
eşimin sperm sayısı 19 milyondu ileri hareket yoktu.sıfırdı sonra proxed plus isimli bi ilaç verdiler.
2 ay kullandı onu sprem sayısı 21 milyona çıktı ileri hareketli de %60 oldu.galiba işe yarayan bi ilaç.
ben napayım şimdi bu klomene başlimmi zararlı diye okudum burda.
bide bu ay başlarsam takip için doktor olmucak.
bu ay böyle kulan bidaki ay çatlatma iğnesi yaparız dedi.

Bu ay böyle kullan ne demk. Allah allah yaa. Ben senin yernde olsam klomeni 5 gün içip başka bi doktora giderdm. Doktrm yok ama takip wtmek istiyrm derdim. Bu ayın boşa gitmesin klomen işe yaradimi ya da yumurtan catladimi nerden bilecek bakmazsa. Sen baska doktora git canm. Baktir

adetiniz geçmiş idrar testi yapabilirsiniz

evrakcu mrb canım. bişey sorcam sana. sen kimyasal gebelik yaşayıp düşük yaptgnda kanaman ne kedar sürdü. ve bi sonraki adetinde sarkma oldumu yoksa vaktnde geldimi. yazablr msn canım.

Bence de başka bir doktora git canım. 1 ayın boşuna kaybolmasın.

İlacı kullan ama korkma. Bebek sahibi olmak isteyen birçok kadın bu ilacı kullanıyor.

hadi yaa çok üzüldüm canım belki bu doktor yanlış görmüştürr olsa niye diğer doktorun söylemesin ki başka bi doktora daha git bnce yada kendi doktoruna git neden bana söylemdiniz diye bi sor mutlaka vardır bir açıklaması

merhaba canım bende bu ay pregnly vurdurdum batı bekliyorum. prengly in ovitrelleden daha iyi olduğunu duydum, ikisi de çatlatma iğnesi,

eşimde soracak bi doktora bakalım ne dicek? canım ne kadara aldınız birde bu ilacı? yumurtalr için incir kullndın mı canım faydsının göreceğine inanıyorum

evrakcu mrb canım. bişey sorcam sana. sen kimyasal gebelik yaşayıp düşük yaptgnda kanaman ne kedar sürdü. ve bi sonraki adetinde sarkma oldumu yoksa vaktnde geldimi. yazablr msn canım.
kanama biraz uzun sürüyor canımmm.aslında tam kanama gibi değil sonlara doğru lekelenme şeklinde oluyor caımmm.gecmiş olsun bu arada kimyasal gebelik mi gecirdinn üzme kendini ayrıcaa kimyasal gebelikten sonra daha kolay gebe kalınıyormuş..bir arkadaş ertesi aya hamile kaldı inş seninde öyle olur caqnımmm
aynen kuzummmm o iştee.. serum takılınca açılan damar yoluuuylaa aynı zatenn.. sakın korkmaa inan çok kolay olacakk kuzummmm

hee iyiymiş o zaman

eşimde soracak bi doktora bakalım ne dicek? canım ne kadara aldınız birde bu ilacı? yumurtalr için incir kullndın mı canım faydsının göreceğine inanıyorum

geçen aylarda kısa süreli düzensiz kullandım incir kürünü canım ama bu ay kullanmadım ne bileyim akışına bırakayım dedim..biz proxedd plus u eczeneden 134 tl ye aldık içinde 30 tane var günde 2 tane içiyor ayda 2 kutu gidiyor işte...bazı doktorlar ayda 1 kere bile kullandırabiliyormuş forumlarda çok yararını gören olmuş sizde danışın bakalım ne dicek

Arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim ,dün adetimin 3.günüydü doktora gittim 5 ay önce kürtajım var normal yolla gebe kalabiliyorum aslında ama süreci kısaltmak için klomen istedim .Klasik olarak 5.gün *2 tablet 5 gün kullanım sonrası kontrol dedi ama kürtaj sonrası 35-38 gün arası adet oluyorum yumurtlama oluyo bi şekilde bende ovulasyon kitleriyle takip ettim .Sabah akşam içeceğim için oruç tutamıcam ama keyfi olarakta aksatmak istemediğimden ben bugün başladım klomene yani adetimin 4.günü günde 2 , yarında 5.gün günde 2 sonrası temizleneceğim için kalan 3 gün 1 tablet içsem sorun olurmu sizce yani 10 tane hap yerine 7 kullanmış olucam? Sadece daha yavaş ve azmı büyüme olur acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…