- 25 Şubat 2013
- 132
- 58
- 48
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.801
Inşallah canım ya benimde gönlümde hep ikiz var Rabbim büyük ama 10 gün geçmeden kan testi yapma sakın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QU
inşallah canım bakcaz artık duruma :))
günde 2 defa canıım ..oh be rahatladım biraz...
bende akıntı varduı dah a önce fitil kullandım korktum dedim geçmedi mii..bende de kaşıntı koku yook ..beyaz yoğum kremsi bi kıvamı var..ayıptır sölemesi orası beyaz oluyo hayırlısı bakalım..cumartesi gdecem hap bitiyorr ne diyeceekk......
kızlar bende bugün doktora gittim adetimin 2.günü.prolaktin sebebiyle dostineks kullanmştım.
şimdi de klomen verdi.cumartesi başla 5 gün kullan sonra gün aaşırı ilişki dedi.ultrason muayne sine
çağırırdım ama haftaya burda yokum dedi.ben şimdi bu ilacı kullanimmi kızlar.yumurtamın olup olmadığını
nerden bildi de bu ilacı verdi aklıma takıldı.
eşimin sperm sayısı 19 milyondu ileri hareket yoktu.sıfırdı sonra proxed plus isimli bi ilaç verdiler.
2 ay kullandı onu sprem sayısı 21 milyona çıktı ileri hareketli de %60 oldu.galiba işe yarayan bi ilaç.
ben napayım şimdi bu klomene başlimmi zararlı diye okudum burda.
bide bu ay başlarsam takip için doktor olmucak.
bu ay böyle kulan bidaki ay çatlatma iğnesi yaparız dedi.
adetiniz geçmiş idrar testi yapabilirsiniz
iyi kolymış ya şu elden damr yolu açma nasıl kızz :) hani serum takıyorlar ya öyle bişey miki :44::44::44:
kızlar bende bugün doktora gittim adetimin 2.günü.prolaktin sebebiyle dostineks kullanmştım.
şimdi de klomen verdi.cumartesi başla 5 gün kullan sonra gün aaşırı ilişki dedi.ultrason muayne sine
çağırırdım ama haftaya burda yokum dedi.ben şimdi bu ilacı kullanimmi kızlar.yumurtamın olup olmadığını
nerden bildi de bu ilacı verdi aklıma takıldı.
eşimin sperm sayısı 19 milyondu ileri hareket yoktu.sıfırdı sonra proxed plus isimli bi ilaç verdiler.
2 ay kullandı onu sprem sayısı 21 milyona çıktı ileri hareketli de %60 oldu.galiba işe yarayan bi ilaç.
ben napayım şimdi bu klomene başlimmi zararlı diye okudum burda.
bide bu ay başlarsam takip için doktor olmucak.
bu ay böyle kulan bidaki ay çatlatma iğnesi yaparız dedi.
Benmki onlara kadnsal akıntı diyo hiç onemsemiyor bile :)
doktorun öle mi diyoorr :9
Evet muayene ediyor sürekli. Görüyor iltihap olup olmadığını. Günlük akintilar kadinsal akintilarmis
ay öle olsun benimki de inşALLAH CUMartesi gidecem baklaım ne diyecek..
umarım herşey gönlünce olur...Bugünü de değerlendirelim o zaman.
Dün baya bir ağrım sancım vardı, göğüslerde hassasiyet.
Hepsi bıçak gibi kesildi.
Canim burdaki arkadaslar ilkinde fayda etmedigini soyluyorlar ikinci ayda fayda sagliyormus... Bu arada bugun baska bi doktora gittim polikistik over dedi cok uzuldum cok yikildim benim doktorum neden demedi boyle bisey yaa...
Canim o proxeed plus neye fayda sagliyor :44:
Kızlar yumurtam 2 cm_2.72 cm olmus. Nasıl büyüklüğü? ? Akşam iğne vurulcam. Igennin adı pregnly bilen varmı. Bir de benm ovulasyn test çift görünürkn tekrar tek çizgiye döndü neden ki acaba ????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çakşır suyunu bende dedim eşime kullanalım diye doktor bize de proxeed plus vermiş yararını gören çok oldu demiş 3 kutu kullan tekrar gel demiş bakalım biz başladık umarım iyi sonuçlar alırız...bu seferde benim yumurtalar büyümedi birini düzeltelim derken ötekini bozuyoruz
çakşır suyunu bende dedim eşime kullanalım diye doktor bize de proxeed plus vermiş yararını gören çok oldu demiş 3 kutu kullan tekrar gel demiş bakalım biz başladık umarım iyi sonuçlar alırız...bu seferde benim yumurtalar büyümedi birini düzeltelim derken ötekini bozuyoruz
kanama biraz uzun sürüyor canımmm.aslında tam kanama gibi değil sonlara doğru lekelenme şeklinde oluyor caımmm.gecmiş olsun bu arada kimyasal gebelik mi gecirdinnevrakcu mrb canım. bişey sorcam sana. sen kimyasal gebelik yaşayıp düşük yaptgnda kanaman ne kedar sürdü. ve bi sonraki adetinde sarkma oldumu yoksa vaktnde geldimi. yazablr msn canım.
aynen kuzummmm o iştee.. serum takılınca açılan damar yoluuuylaa aynı zatenn.. sakın korkmaa inan çok kolay olacakk kuzummmm
eşimde soracak bi doktora bakalım ne dicek? canım ne kadara aldınız birde bu ilacı? yumurtalr için incir kullndın mı canım faydsının göreceğine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?