Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canım birini sahurda alıp birini iftarda alabilirsin bence hepsini kullanmalısın yoksa amacına ulaşamayabilir mesela benim doktorum bana sabah akşam deilde akşam yada sabah ikisni aynı anda kullan dedi sende öle yapabilirsin yada sahur iftar yani hepsini kullan...bende 4. klomen günündeyim yarın bitiyo ilacım bundan sonrasına bakıcaz:)

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Ben de bu ay klomen kullandım ve şuan crinone vajinal jel kullanmaya devam ediyorum.

Erken gebelik testi aldım adet gününe 4 gün kala kullanılabilir diyor ama benim adetler çok düzensiz bilmiyorum ne zaman adet olacağımı.

Crinone Vajinal jel bitince kaç gün sonra det olunuyor bilen var mı ? Ya da bitmeden adet mi olmam gerekiyor. Tabi hamile değilsem.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim cevabın için, dün doktora sordum ben aslında oruçlu olacağım için iftar-sahur sonrası alsam diye tutma sabah-akşam al , 11 inde kontrolün var o günde tutma dedi ne biliyim benimde kafam karıştı iftarla ,sahur arasıda az olduğu için 6-7 saat acaba dedim zararlımı olur ki ben senin dediğin gibi yapıcam o zaman .Estrofem diye bi ilaç vermiş bide bana onu kullanıcam klomen yanında bu ay adetim çoz az geldi günde bi ped yetti nerdeyse ve 4.gün bitti gibi bişey onu söylemiştim dün rahim içini kalınlaştırmak içinmiş bu ilaçta östrojen içerikli gerçi reçeteside korkuttu epey beni yan etkisi çok fazla ..

yardımcı olabilsem keşke ama bilgim yok maalesef ,ne için vermişti ki o jeli sana ? Klomen kullandıysan yumurta takibi yapılmadımı peki az çok bilirsin hangi gün yumurtlama oldu ve o günün üzerine 14-15 gün eklersen muhtemel adet tarihindir

Bu ilaç antibiyotik değilki 12 saat geçmesi beklensin. Bence orucunu aksatma. Yine de sen bilirsin. Benim de bu ara kullandığım ilaçları hep iftar sahur şeklinde alıyorum. 7 saat var arada yeterli .

bencede ilaçları hiç almamaktan daha iyidir 7 saat de az deil bende bu ay duphaston kullandım adeti söksün die benimde az ldu 4. bitti gibi benimde bakalım inş güzel ve kaliteli yumurtalarımız olur:))

Yumurta takibim yapıldı ve adetimin 16. günü crinone vajinal jel verdi. Eğer hamile kalırsan tutmasını sağlayacak rahim duvarını kalınlaştıracak, hamile kalmazsan da adet olmana sebep olacak dedi. Ben normalde 2 ayda bir adet olurum.

Bütün siteyi taradım ama cevap bulamadım. İlaç bitince kaç gün sonra adet olucam yada bitmeden mi olucam bilmiyorum. Ona göre erken gebelik testi yapıcam

Son düzenleme:

Ben de oruç tutuyrm aksatamam da doğrusu. Zaten doktor sakinca görmüyor. Saatlerini ona göre ayarladk. 9 da klomen 12 de estrofem sahurda da folikasitimi alıyordum. Klomen bitti digerleirne devam şuan.

merhaba canım bende bu ay pregnly vurdurdum batı bekliyorum. prengly in ovitrelleden daha iyi olduğunu duydum, ikisi de çatlatma iğnesi,

Ben de dün vuruldum bugün yarın ilişki dedi. Allahm hayirlisini versnn insllhh. Evet daha iyi dedi ama bulmak zormuş . Ama buldumm :))))

Cakşır köküde cok fena kokuyo gercekten canım inşallah faydası olur. İlacı eşime ürolog yazdı canım bide yanında Klomen verdi ama eşim proxeed i içerkende zorlanıyo biraz değişik bi kokusu var anlıycagın pek umudum yok yarım bardak bile içiremedim 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bende klome kullnaıyorum bugü akşam bitiyoorr yarın kontrole gideceem..hayırlısı bakalım..bend sahur iftar içtim orucuda aksatmadım ama yarın muayene olduğu için tutamayacaamm ....

Doktora gittim değilsin demiyorum dedi 1 hafta bekliycek diyor hersey adete bağlı idrar testleri 6 haftada belli olurmuş kanda dün 2. 95 ti bugün kan testi yapmadı bekleyelim dedi kist yok alttan muayene etti bişeyler gördü yumurta falan dedi ama yine biley demedi kist yok kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kist olmaması da çok iyi bakalım senden ne sonuç gelcek :)

Bence de başka bir doktora git canım. 1 ayın boşuna kaybolmasın.

İlacı kullan ama korkma. Bebek sahibi olmak isteyen birçok kadın bu ilacı kullanıyor.

teşekkürler canım.takipsiz kullanırsam kist olur diye korkuyorum aslında.
bide ben hiç yumurta takibi yaptırmadım nerden bilio doktor yumurtamın olmadığını yada gelişmediğini
adetim de hep düzenli :2:

Canım 6 hafta derken ne demek istedin? Adetten sonra 6 haftadamı belli olur yoksa bebek 6 haftalık oluncamı belli olur?

Son düzenleme:
Yok adet 2 gecikmesinden 2 hafta sonra kadarına denk geliyor canım tabi bazı bünyelerde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım proxed plusı bizde kullanıyoruz eşme.
ileri hareket sıfırdı baktık %60 olmuş iki ayda.
sperm sayısı da 19 milyondan 21 e yükselmiş
başka bi takviye yapmadk ondan sanırım bu yükselme :)

teşekkürler canım.takipsiz kullanırsam kist olur diye korkuyorum aslında.
bide ben hiç yumurta takibi yaptırmadım nerden bilio doktor yumurtamın olmadığını yada gelişmediğini
adetim de hep düzenli :2:

Canım yumurtalıkta sorun olsa da olmasa da bu tedaviyi uyguluyorlar diye biliyorum.

Gerçi bende ciddi problemler vardı.

canım proxed plusı bizde kullanıyoruz eşme.
ileri hareket sıfırdı baktık %60 olmuş iki ayda.
sperm sayısı da 19 milyondan 21 e yükselmiş
başka bi takviye yapmadk ondan sanırım bu yükselme :)

ayyy canım bizimde inşallah öle olur bizim sayı 29 ml ama ileri hareketli %5 2.saatte %0 doktor kullanın demiş bakalım sonuç bizimde inşallah iyi olur senin yazını gördüm direk eşime açtım telefon söyledim zaten umut oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…