- 25 Şubat 2013
- 132
- 58
- 48
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.821
Arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim ,dün adetimin 3.günüydü doktora gittim 5 ay önce kürtajım var normal yolla gebe kalabiliyorum aslında ama süreci kısaltmak için klomen istedim .Klasik olarak 5.gün *2 tablet 5 gün kullanım sonrası kontrol dedi ama kürtaj sonrası 35-38 gün arası adet oluyorum yumurtlama oluyo bi şekilde bende ovulasyon kitleriyle takip ettim .Sabah akşam içeceğim için oruç tutamıcam ama keyfi olarakta aksatmak istemediğimden ben bugün başladım klomene yani adetimin 4.günü günde 2 , yarında 5.gün günde 2 sonrası temizleneceğim için kalan 3 gün 1 tablet içsem sorun olurmu sizce yani 10 tane hap yerine 7 kullanmış olucam? Sadece daha yavaş ve azmı büyüme olur acaba ?
canım birini sahurda alıp birini iftarda alabilirsin bence hepsini kullanmalısın yoksa amacına ulaşamayabilir mesela benim doktorum bana sabah akşam deilde akşam yada sabah ikisni aynı anda kullan dedi sende öle yapabilirsin yada sahur iftar yani hepsini kullan...bende 4. klomen günündeyim yarın bitiyo ilacım bundan sonrasına bakıcaz:)
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Ben de bu ay klomen kullandım ve şuan crinone vajinal jel kullanmaya devam ediyorum.
Erken gebelik testi aldım adet gününe 4 gün kala kullanılabilir diyor ama benim adetler çok düzensiz bilmiyorum ne zaman adet olacağımı.
Crinone Vajinal jel bitince kaç gün sonra det olunuyor bilen var mı ? Ya da bitmeden adet mi olmam gerekiyor. Tabi hamile değilsem.
çok teşekkür ederim cevabın için, dün doktora sordum ben aslında oruçlu olacağım için iftar-sahur sonrası alsam diye tutma sabah-akşam al , 11 inde kontrolün var o günde tutma dedi ne biliyim benimde kafam karıştı iftarla ,sahur arasıda az olduğu için 6-7 saat acaba dedim zararlımı olur ki ben senin dediğin gibi yapıcam o zaman .Estrofem diye bi ilaç vermiş bide bana onu kullanıcam klomen yanında bu ay adetim çoz az geldi günde bi ped yetti nerdeyse ve 4.gün bitti gibi bişey onu söylemiştim dün rahim içini kalınlaştırmak içinmiş bu ilaçta östrojen içerikli gerçi reçeteside korkuttu epey beni yan etkisi çok fazla ..
çok teşekkür ederim cevabın için, dün doktora sordum ben aslında oruçlu olacağım için iftar-sahur sonrası alsam diye tutma sabah-akşam al , 11 inde kontrolün var o günde tutma dedi ne biliyim benimde kafam karıştı iftarla ,sahur arasıda az olduğu için 6-7 saat acaba dedim zararlımı olur ki ben senin dediğin gibi yapıcam o zaman .Estrofem diye bi ilaç vermiş bide bana onu kullanıcam klomen yanında bu ay adetim çoz az geldi günde bi ped yetti nerdeyse ve 4.gün bitti gibi bişey onu söylemiştim dün rahim içini kalınlaştırmak içinmiş bu ilaçta östrojen içerikli gerçi reçeteside korkuttu epey beni yan etkisi çok fazla ..
yardımcı olabilsem keşke ama bilgim yok maalesef ,ne için vermişti ki o jeli sana ? Klomen kullandıysan yumurta takibi yapılmadımı peki az çok bilirsin hangi gün yumurtlama oldu ve o günün üzerine 14-15 gün eklersen muhtemel adet tarihindir
merhaba canım bende bu ay pregnly vurdurdum batı bekliyorum. prengly in ovitrelleden daha iyi olduğunu duydum, ikisi de çatlatma iğnesi,
Kızlar yumurtam 2 cm_2.72 cm olmus. Nasıl büyüklüğü? ? Akşam iğne vurulcam. Igennin adı pregnly bilen varmı. Bir de benm ovulasyn test çift görünürkn tekrar tek çizgiye döndü neden ki acaba ????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmm hapındansa kökünü kullanman daha mantıklı bence.hapının içinde ne olduğunu bilemiyoruz çünkü...proxedd pluse doktor mu önerdi size? bende eşime dedim geçen günn biraz araştırdık da faydası oluyor dimi??
Arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim ,dün adetimin 3.günüydü doktora gittim 5 ay önce kürtajım var normal yolla gebe kalabiliyorum aslında ama süreci kısaltmak için klomen istedim .Klasik olarak 5.gün *2 tablet 5 gün kullanım sonrası kontrol dedi ama kürtaj sonrası 35-38 gün arası adet oluyorum yumurtlama oluyo bi şekilde bende ovulasyon kitleriyle takip ettim .Sabah akşam içeceğim için oruç tutamıcam ama keyfi olarakta aksatmak istemediğimden ben bugün başladım klomene yani adetimin 4.günü günde 2 , yarında 5.gün günde 2 sonrası temizleneceğim için kalan 3 gün 1 tablet içsem sorun olurmu sizce yani 10 tane hap yerine 7 kullanmış olucam? Sadece daha yavaş ve azmı büyüme olur acaba ?
Doktora gittim değilsin demiyorum dedi 1 hafta bekliycek diyor hersey adete bağlı idrar testleri 6 haftada belli olurmuş kanda dün 2. 95 ti bugün kan testi yapmadı bekleyelim dedi kist yok alttan muayene etti bişeyler gördü yumurta falan dedi ama yine biley demedi kist yok kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence de başka bir doktora git canım. 1 ayın boşuna kaybolmasın.
İlacı kullan ama korkma. Bebek sahibi olmak isteyen birçok kadın bu ilacı kullanıyor.
Doktora gittim değilsin demiyorum dedi 1 hafta bekliycek diyor hersey adete bağlı idrar testleri 6 haftada belli olurmuş kanda dün 2. 95 ti bugün kan testi yapmadı bekleyelim dedi kist yok alttan muayene etti bişeyler gördü yumurta falan dedi ama yine biley demedi kist yok kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende klome kullnaıyorum bugü akşam bitiyoorr yarın kontrole gideceem..hayırlısı bakalım..bend sahur iftar içtim orucuda aksatmadım ama yarın muayene olduğu için tutamayacaamm ....
geçen aylarda kısa süreli düzensiz kullandım incir kürünü canım ama bu ay kullanmadım ne bileyim akışına bırakayım dedim..biz proxedd plus u eczeneden 134 tl ye aldık içinde 30 tane var günde 2 tane içiyor ayda 2 kutu gidiyor işte...bazı doktorlar ayda 1 kere bile kullandırabiliyormuş forumlarda çok yararını gören olmuş sizde danışın bakalım ne dicek
teşekkürler canım.takipsiz kullanırsam kist olur diye korkuyorum aslında.
bide ben hiç yumurta takibi yaptırmadım nerden bilio doktor yumurtamın olmadığını yada gelişmediğini
adetim de hep düzenli :2:
canım proxed plusı bizde kullanıyoruz eşme.
ileri hareket sıfırdı baktık %60 olmuş iki ayda.
sperm sayısı da 19 milyondan 21 e yükselmiş
başka bi takviye yapmadk ondan sanırım bu yükselme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?