Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

tamamdır kızlar güveniyorum size:) zaten orucu bırakma taraftarı değildim iftar ve sahur şeklinde alıcam ama ben şimdi 4.gün başladım yaa doktor 5 demişti normalde çarşamba ilaç bitecek cuma kontrolüm vardı ama bi gün erken başladığım için salı bitmiş olacak cumada kontrol , arada çarşamba -perşembe 2 gün oluyo ben doktora gidene kadar yumurtlama falan olmaz değilmi kaçırmayayım bide yoksa kontrolü bigün öne alıp perşembemi gitsem??

Ben de oruç tutuyrm aksatamam da doğrusu. Zaten doktor sakinca görmüyor. Saatlerini ona göre ayarladk. 9 da klomen 12 de estrofem sahurda da folikasitimi alıyordum. Klomen bitti digerleirne devam şuan.

İki ilacın arasında bi kaç saatmı olması gerek ki ben 15-20 dk arayla içiyorum birde estrofem sırf rahim duvarını kalınlaştırmak içinmidir sen ne için kulllanıyodun acaba ?

ve kirmizilar yine bu ayda 5 gun gecikmeyle geldiler (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş canım benim inş bebişlerimize biran evvel kavuşalım Allahın izniye.
bende senin gibi bu ilacı yazınca doktor nette çok araştırmştım güzel yorumlar vardı.
ama gerçekte işe yaradı.:)

Son düzenleme:

Selam kızlar klomen çarşamba bitti bugün kontrole gittim bi tane yum büyümüz 16mm olmuş yarın tekrar bakacak 18mm de çatlatma iğnesini yapıp aşılama yapıcaz dediler sanırım pazartesi aşılama gerçekleşecek cçok heyecanlıyım rabbim hayırlısını nasip etsin inş. Bu mübarek ayda tüm isteyenler nasip etsin

hayırlısı olsun hakkında canım. bende aşılama evresindeym tedavinin. eyllde kısmetse 3. yü yaptrcm. aşılama gnnde iiye dnlen işlem btnce hemen kalkma yataktan dnlen ve kndini yrma. inş gelir bu mübarek gnde yavrucuğun.

Rabbim sanada hayırlısı nasip etsin inş. Ben biçok kez tedavi gördüm ama aşılama ilk o yüzden birazda korkuyorum aslında canım çok yanarmı diye sağol cnm tavsiyelerin çin allah razı olsun

Rabbim sanada hayırlısı nasip etsin inş. Ben biçok kez tedavi gördüm ama aşılama ilk o yüzden birazda korkuyorum aslında canım çok yanarmı diye sağol cnm tavsiyelerin çin allah razı olsun

normal muayene yaptırabiliysn aşılamada sorun yaşamzsın canım. korkma ben ilknde çok korkmştm ve canm çok acıdı.2. de yapacak bişeyim yok katlancm dedm ve inn hiç anlamadım. doktr ilknde kendini çok kastn ondan ağrın oldu demişti. duanı et ve rahat ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…