Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Slm arkadaşlar ben bu ay klomen kullanmıştım iğnesiz ama olmadi adet oldum bugün. Doktor eğer adet olursan adetin 3. Günü gel dedi acaba neden çağırdı. Bir fikri olan var mi.

anladım canımm ..bünyeden ünyeey değişiyorr oz zaman ..ben de bugün gidiyorum bakalım ne diyeceekk....

maşLALH canım ALLAH ım bebeğine kavuştursuunn.. aşılama evresine ne zaman geçiliyoor kaç defa klome kuullnadınız..

Çok mücadele ettim ama olmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyy yavruum benimm hayırlısı olsun elden ne geliyorr ..zamana ihtiyacın var biraz üzülürsün ama faza değil olur mu canım....

Slm arkadaşlar ben bu ay klomen kullanmıştım iğnesiz ama olmadi adet oldum bugün. Doktor eğer adet olursan adetin 3. Günü gel dedi acaba neden çağırdı. Bir fikri olan var mi.

slm adetin 3. günü iğneye başlayacaksan eğer adetin 3.günü başlıyorsun o yüzden çağırmış olabilir iğneye mi başlayacan

sperm sayı ve hareketliliğini artıran bir takviye canım..bizede doktor tavsiye etti
Badefne canim bende bizler icin sanmistim o yuzden sordum tesekkurlerNootropil canim ilk doktorum da iyle demisti uzak oldugu icin ona gidemedim bende o yuzden simdi gittigime gidiyorum . hem kist yoksa neden yumurtam catlamasin ki kist yuzunden catlamiyor :/ sorucam tekrar bende doktoruma ve koayrica ayrintili konusicam bana zaman kaybi yasatmayin diye ben 1 gunun bile hesabini yaparken o iki ayimi yedi yaaa...

sevindim canım bulduğuna benimde görümcem ezcanede çalışıyor o ayarladı çok şükür :)
Canim hangi catlatma ignesi daha iyi bende yumurtam buyudugde doktorumdan onu istiyeyim kendisi hangini vurdurursan vurdur ayni demisti ovitrelle yazmisti ama catlamadi

Bende ilk kullandım olmadı git cnm adetin 3 günü kan testi yapıyo hormon testi kötü bişey deyil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hangi catlatma ignesi daha iyi bende yumurtam buyudugde doktorumdan onu istiyeyim kendisi hangini vurdurursan vurdur ayni demisti ovitrelle yazmisti ama catlamadi

bana doktorum geçen ay ovitrelle verdi ama olmadı gebelik, bu ayda prengly verdi 2 doz bulabilirsen bunu al önce dedi bulamazsan ovitrelle yaptır dedi, yani bu cümleden anladığım pregnly daha iyi

Kızlar slm ben bişey duymuştum yumurta çatladıgında ilişkiye girip temiz bi kaba alınıp şırınga ili rahime hızlıca gönderiyormuşun tabi iğnesiz bilginiz varmı işe yariyomu

bana doktorum geçen ay ovitrelle verdi ama olmadı gebelik, bu ayda prengly verdi 2 doz bulabilirsen bunu al önce dedi bulamazsan ovitrelle yaptır dedi, yani bu cümleden anladığım pregnly daha iyi
Anladim tesekkur ederim . bende daha iyi oldugunu dusunuyorum cunku pregnyl kullanan hemen hemen herkesin yumurtasi catlamis. Bende bakalim gelecek ay yumurtam buyurse pregnyl yazdirayim ..sizin ne probleminiz var ? Tam olarak..
Canim asilama yonteminde sanirim buna yakin bi yontem kullaniyorlar ama evde bunu yapsak ne kadar steril olur bileniyorum.. Kim yaptiysa ve basarili olduysa da onu tebrik ediyorun

alıntı ile cevap vermeye çalıştım ama sanırım olmadı canım, bir üstte cevabım

slm adetin 3. günü iğneye başlayacaksan eğer adetin 3.günü başlıyorsun o yüzden çağırmış olabilir iğneye mi başlayacan

Bana igneye falan başlanılacak demedi. İğne klomenden bittiği gün kullanılmıyor mu adet günümü kullanılıyor.

Bende ilk kullandım olmadı git cnm adetin 3 günü kan testi yapıyo hormon testi kötü bişey deyil

Peki yine devam ediyormusun kullanmaya kaçıncı kez kullanıyorsun iğneyle beraber mi kullandin. Ben bir ay ara vermek istiyorum. Verdirir mi doktor yoksa mecbur kullanmaya devam etmelimiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…