- 14 Mart 2010
- 258
- 58
- 118
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.881
ya gazetelere, televizyonlara bakıyorum millet bodrumda, çeşmede çoluk, çocuk para,mülk zevk-i sefa içinde yaşıyor.
diyorumki bunlara bu kadar şeyi veren kısmet eden bizi niye hiç görmüyor, duymuyor acaba ?
yani onların torpili ne acaba ?
kafam çook bozuk.
dünyanın iyi bir yer olmasını istiyorsan sende iyi insanlara, anne baba olup insan yetiştirmek isteyenlere biraz acı ya...
el açıp zeus a bu kadar yalvarsam şimdiye ikizlerim olmuştu....
artık kendimi "kısmet, kader, nasip, hayırdır" falan gibi tamlamalarlada kandıramıyorum.
neden bir kısım çoluk, çocuk mutluluktan ağızlarından salya saçarken ben böyle hep ağlamaklıyım ??
herhalde ben 2. sınıf bir kulum.
neyse...
Canim hangi catlatma ignesi daha iyi bende yumurtam buyudugde doktorumdan onu istiyeyim kendisi hangini vurdurursan vurdur ayni demisti ovitrelle yazmisti ama catlamadi
inş kuzum yer gök dua üzerine. çok özeniyorum bebekli aileleri görünce çocukları çok seviyrm. artk arkadaşlarm yanmda çocuktn bahsetmiyo. ya da bn bi çocuk sevnce bakışları beni üzüyo ya da ben öyle düşünyrm. allahım sen en iyisini bilrsn yardımcımız ol inş. ol de oluversin rabbim bütün kalbimle diliyorum.
aynen canımbende cok özeniyorum ama nasip Rabbim c.c. dilerse bu duyguyu bize yaşatacak herşeyde var bir hayır..ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inş Rabbim c.c...
çok teşekkür ederim cevabın için, dün doktora sordum ben aslında oruçlu olacağım için iftar-sahur sonrası alsam diye tutma sabah-akşam al , 11 inde kontrolün var o günde tutma dedi ne biliyim benimde kafam karıştı iftarla ,sahur arasıda az olduğu için 6-7 saat acaba dedim zararlımı olur ki ben senin dediğin gibi yapıcam o zaman .Estrofem diye bi ilaç vermiş bide bana onu kullanıcam klomen yanında bu ay adetim çoz az geldi günde bi ped yetti nerdeyse ve 4.gün bitti gibi bişey onu söylemiştim dün rahim içini kalınlaştırmak içinmiş bu ilaçta östrojen içerikli gerçi reçeteside korkuttu epey beni yan etkisi çok fazla ..
aynen canımbende cok özeniyorum ama nasip Rabbim c.c. dilerse bu duyguyu bize yaşatacak herşeyde var bir hayır..ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inş Rabbim c.c...
ya da en kısa zamanda nasip etsin ve hayra çevirsin inşallahhhhh kuzummmm.
ya da en kısa zamanda nasip etsin ve hayra çevirsin inşallahhhhh kuzummmm.
amiiiiiiiiiiiiinnn bitanemmmm inşRabbim c.c. nasip edince her türlü olur önemli olan hayırlıevlat olması sizde sorun var mı peki nezamndır isiyosun?
amiiiiiiiiiiiiinnn bitanemmmm inşRabbim c.c. nasip edince her türlü olur önemli olan hayırlıevlat olması sizde sorun var mı peki nezamndır isiyosun?
ben pcoluyum canım ilaç olmadan yumurta büyümüyo başka da bi sıkıntımız yok şükür. bzde isteyeli nerdeyse 2 yıl olcak artık.
Sagol cnm rahatlattın beni:) aşılama günü belli oldu salı günü yapılacak allahım hayırlısını nasip etsin inş,normal muayene yaptırabiliysn aşılamada sorun yaşamzsın canım. korkma ben ilknde çok korkmştm ve canm çok acıdı.2. de yapacak bişeyim yok katlancm dedm ve inn hiç anlamadım. doktr ilknde kendini çok kastn ondan ağrın oldu demişti. duanı et ve rahat ol canım.
Canım salı günü aşılama yapılacak inşallah daha önce biçok kez kullandım ama aşılama hiç denemedik bu ay bie kez kullandım cnmanladım canımm ..bünyeden ünyeey değişiyorr oz zaman ..ben de bugün gidiyorum bakalım ne diyeceekk....
maşLALH canım ALLAH ım bebeğine kavuştursuunn.. aşılama evresine ne zaman geçiliyoor kaç defa klome kuullnadınız..
oyy yavruum benimm hayırlısı olsun elden ne geliyorr ..zamana ihtiyacın var biraz üzülürsün ama faza değil olur mu canım....
Canım salı günü aşılama yapılacak inşallah daha önce biçok kez kullandım ama aşılama hiç denemedik bu ay bie kez kullandım cnm
Peki yine devam ediyormusun kullanmaya kaçıncı kez kullanıyorsun iğneyle beraber mi kullandin. Ben bir ay ara vermek istiyorum. Verdirir mi doktor yoksa mecbur kullanmaya devam etmelimiyim.
Anladim tesekkur ederim . bende daha iyi oldugunu dusunuyorum cunku pregnyl kullanan hemen hemen herkesin yumurtasi catlamis. Bende bakalim gelecek ay yumurtam buyurse pregnyl yazdirayim ..sizin ne probleminiz var ? Tam olarak..
Canim asilama yonteminde sanirim buna yakin bi yontem kullaniyorlar ama evde bunu yapsak ne kadar steril olur bileniyorum.. Kim yaptiysa ve basarili olduysa da onu tebrik ediyorun
Yok bu ay gitmedim doktora cnm diyer ay gidecem bu ay kendi haline bırakacam olmazsa diyer ay giderim bende ilk defa kullandım zaten 3 ay kullana biliyon cnm fazlası zararmıs iğne vuralim demedi doktor iki yurtan olmuş dedi biri 18mm diyeri 13 ama olmadı ksmet inşallah hepimizin olur
Bende bu ay ara verecem. İnş. Olur ya çok istiyorum iyice stres yaptım.
Sagol cnm rahatlattın beni:) aşılama günü belli oldu salı günü yapılacak allahım hayırlısını nasip etsin inş,
Anladim tesekkur ederim . bende daha iyi oldugunu dusunuyorum cunku pregnyl kullanan hemen hemen herkesin yumurtasi catlamis. Bende bakalim gelecek ay yumurtam buyurse pregnyl yazdirayim ..sizin ne probleminiz var ? Tam olarak..
benim geçen ay çatladı yumurtam ama hamilelik olmadı, aklım almıyor artık çatlıyorsa neden olmuyor,
bizim canım çok şükür hiç bir problem yok sebepsiz eşime de bakıldı bana. 1 bucuk yıldır istiyoruz, 1 yıl dolmadan doktor birşey yapmadı bekle dedi, sonra gittim hsg cekti ertesi ay klomen + ovitrelle bu ay klomen + prengnly ve 5 gün kaldı adete sabırısızlıkla bekliyorum
Canim insallah hamilesindir.bizlere de umut olursn
İlk defa duyuyorum canim annemin 18 sene cocugu olmayinca bebimde iki sene baya bi bilgi sahibi oldugumu dusunuyordum ama bilmedigim bi igne cikti..canım ben ilk defa klome kullandım choriomon diye çatlatma iğnesi yazdı doktor yarı akşam 8 de olacak mısıım....
Sagol cnm rahatlattın beni:) aşılama günü belli oldu salı günü yapılacak allahım hayırlısını nasip etsin inş,
Burdan bi arkadaştan duymuştum arkadaşa söyledim o yapmış hamile kaldı bu ay bende denicem rabbim isteyen herkeze hayırlı hamişlik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?