Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Çok yanlış düşünmüşsun Allah verince şükür ,vermeyince isyan biz kullar böyle işte. Ben hergün nelerle karşılaşıyorum. Pislikten yuzune bakamadigim bebekler,bu kadın nasıl hamile kalmış dediğim kadınlar ,aaa bu da mı anne olmuş dediklerim,hergün sigara içip hamile kalanlar,hiç birseyine dikkat etmeyip sağlıklı çocuk doguranlar.ama hic isyan etmedim çok şükür neyin hayırlı olup hayırsız olacağıni bilemeyiz. Rabbim biz dünyaya gelirken söz mü verdi bize senin şöyle böyle bi hayatın olacak diye.isyan etmekle ahiretini karartma hem zeus ta kim?Allah a isyan etme çok üzüldüm böyle düşünmene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Canim hangi catlatma ignesi daha iyi bende yumurtam buyudugde doktorumdan onu istiyeyim kendisi hangini vurdurursan vurdur ayni demisti ovitrelle yazmisti ama catlamadi

canım ben ilk defa klome kullandım choriomon diye çatlatma iğnesi yazdı doktor yarı akşam 8 de olacak mısıım....

kızlarr kontrolden geldiimm yumurtan büyümüş dedii choriomon çatlatma iğnesi verdiiyarın akşam 8 de vurulacakmışım..
kızlarr sağlık ocajkları nda ki hemşireler yapar mı bu .ğneyi ?

dpktprum 8 saat arayla klomni içebilirsin demişti...

Merhaba arkadaşlar. Bende klomen+ catlatma iğnesi kullananlardanim 20 haziranda catlatma iğnesi vuruldum. Çok stres yapıyorum sanırım normalde 24 gün olan adet döngüm bu ay uzadi bu sabah test yaptım ve sonuç negatif çıktı hâlâ adet olmadı ama umudumda kalmadı

Sagol cnm rahatlattın beni:) aşılama günü belli oldu salı günü yapılacak allahım hayırlısını nasip etsin inş,

Canım salı günü aşılama yapılacak inşallah daha önce biçok kez kullandım ama aşılama hiç denemedik bu ay bie kez kullandım cnm

Canım salı günü aşılama yapılacak inşallah daha önce biçok kez kullandım ama aşılama hiç denemedik bu ay bie kez kullandım cnm

cevap için teşekkürlerr ..bana da dün doktorum 2 defa çatlatma iğnesi eğer olmazsa aşılamaya gececz dedi..ben ilk çatlatma iğnesindeyim hayırlısı baklaım......ALLAH ım bebeğine kavuştursuun inşALALH.....

Peki yine devam ediyormusun kullanmaya kaçıncı kez kullanıyorsun iğneyle beraber mi kullandin. Ben bir ay ara vermek istiyorum. Verdirir mi doktor yoksa mecbur kullanmaya devam etmelimiyim.

Yok bu ay gitmedim doktora cnm diyer ay gidecem bu ay kendi haline bırakacam olmazsa diyer ay giderim bende ilk defa kullandım zaten 3 ay kullana biliyon cnm fazlası zararmıs iğne vuralim demedi doktor iki yurtan olmuş dedi biri 18mm diyeri 13 ama olmadı ksmet inşallah hepimizin olur

Burdan bi arkadaştan duymuştum arkadaşa söyledim o yapmış hamile kaldı bu ay bende denicem rabbim isteyen herkeze hayırlı hamişlik versin

Bende bu ay ara verecem. İnş. Olur ya çok istiyorum iyice stres yaptım.

Sagol cnm rahatlattın beni:) aşılama günü belli oldu salı günü yapılacak allahım hayırlısını nasip etsin inş,

inşallah aşılamada tutunur bebeğin allahım aratmasn. duanı etsn etme blyosun doktor ilaç hepsi bahane rabbim ol derse olur ancak. rabbimden ısrarla iste. bzide haberdar et sonuçtan ecemcim.

canım ben ilk defa klome kullandım choriomon diye çatlatma iğnesi yazdı doktor yarı akşam 8 de olacak mısıım....
İlk defa duyuyorum canim annemin 18 sene cocugu olmayinca bebimde iki sene baya bi bilgi sahibi oldugumu dusunuyordum ama bilmedigim bi igne cikti.. bana sonucu yazarmisin lutfen .. Bu arada pkolumusun canim nekadardir bebis istiyorsun .. Benim 2 yil olacakkk

Canim ecemcim.. Rabbim bu ay bebegini gobegine gondersin insallah 9 ay sonra da kucagina . Emeklerini bosa cikarmasin insallah...

Burdan bi arkadaştan duymuştum arkadaşa söyledim o yapmış hamile kaldı bu ay bende denicem rabbim isteyen herkeze hayırlı hamişlik versin

Anladim canim insallah tutar .. Benim yumurtam catlamadigi icin ne yaparsam yapayim fayda etmez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…