Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

inş canım benim inş bebişlerimize biran evvel kavuşalım Allahın izniye.
bende senin gibi bu ilacı yazınca doktor nette çok araştırmştım güzel yorumlar vardı.
ama gerçekte işe yaradı.:)
darısı inşallah bizim başımıza daha yeni başldık bakalım teşekkür ettim :))) iyi haberler verirsin en kısa zamanda inşallah :)

aminnn cümlemize inşallah canım umurım aşılamaya hiç gerek kalmaz.

seni çok iyi anlıyorum canm insan artık bir saniye bile beklemek istemiyor allah yardımcın olsun.

sağol cnm allah razı olsun rabbim bütün bekleyenlere hayırlısını nasip etsin inş.

günaydın arkadaşlar ya ben geçen ay ayın 7sinde reğl oldum bu ay 7si oldu halen regl olmadım idrar testi yapsam çıkar mı bide ovilasyon testi yapıncada çıkacagını duymuştum testiçin erken mi yapam mi NE DERSİNİZZZ:26::26::26::26:

günaydın canım eğer adetlerin düzenli ise yap ama kimisinin adetten önce kimisininde adet üzerinden 3 4 gün üzerinden geçtiğinde çıkıyor...kan testinde kesin çıkar ama

canım normalde benimde adetim bir önceki aya göre 3 4 gün önce olur ama daha önce 2 kez falan geçikme oldu korkuyorum

hımm o zaman yaklaşık 27 28 günde bir oluyorsan çıkar yap bir kan testi kafanı kemirmesin en azından korkma :)) bizede hayırlı haberler ver bekliyoruz

evet ccanım çatlatma iğnesi imişş..dün akşam vurulduumm..i doktor tipik pko dedii diğerii pko yook edii bende pko var mı yok mu ilmiyoruummm :)...
ama adetlerim düzenlidir daaha doğrusu 26 28 arada 31 gün de oluyor bu sıklıkta adet oluyorum doktor norma demiştii ..7 ay oldu bebek isteyeliii..bende fsh yüksekliği vardıı şükür şimdi normal hyırısı bakalım..

bu ay ilk klomen çatlatma iğnesi yapıldıı ..
aminnn cümlemize inşallah canım umurım aşılamaya hiç gerek kalmaz.

ayy inşALALHh ALALH razı olsuun canım beniiim...

Son düzenleme:
Slm kizlar bende yumurtalık tembelliği var kilo vermemi istedi Dr verdim on kilo iki ayda çok güzel dedi tedaviye baslayalim dedi eşime bakildi herşeyi onun II cikti şükür klomen verdi Dr adetinin 5 günü başla günde iki dfa dedi kullndim dun bitti bugün muayeneye cagirdi Dr size sorum bana erken cagirdi gibi geldi hemen yumurtlik oluştu mu ki biter bitmez cagirdi bilmiyorum şuan oluştuysa kaç mm yumurta olusmasi lazm kizlar yardim lutfn iki saat sonra randevum var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canı ..bend eilk def a klomen kulnladım aynı senin gii..bbittikten sonra çağırdı mueyen ettii yumurta oluşmuş dedii ertesi gün akşam vurulmam çin çatlatma iğnesi verdii dün akşam da onu vuruldumm...uygulamadıoğru yanii...

Simdi ciktik Dr canim 14mm olmuş yumoslar iki buçuk gün daha klomen kulln gel dedi baklim daha catlayamamis dedi hayirlisi

Simdi ciktik Dr canim 14mm olmuş yumoslar iki buçuk gün daha klomen kulln gel dedi baklim daha catlayamamis dedi hayirlisi

benimde geçen ay 14 mm idi 2 gün sonra 17-18 mm ulaşıyor doktorun kontrol amaçlı çağırmıştır erkenden şuan normal boyutların ayurıca

Kızlar erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çok silik gibiydi. Yani bana öyle geldi.

"Eşim 2. çizgi yok. Sana öyle geliyor" diyor.

Ben öyle görmek istediğim için mi öyle geliyor acaba bilemedim.

Biraz daha bekleyip kan testi yaptırmak en mantıklısı sanırım.

benimde geçen ay 14 mm idi 2 gün sonra 17-18 mm ulaşıyor doktorun kontrol amaçlı çağırmıştır erkenden şuan normal boyutların ayurıca

Bakalim canim ewt Dr garantiye aliyo her adimi çarşamba gene cagirdi bakalim ne diyecek senin klomende kacinci ayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…