Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Hayirlisi inşallah canm meleğin seninledir o slik çizgiyi bile olsa görmeyi o kadar çok isterdim ki inşallah hamissindir bayrama anne adayi olarak girersin insallh canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrrr ben bugun caksir koku suyu aldim esim icin. 1 litresi 10 tl bana cok ucuz geldi. Daha once kullanan oldumu yani hangi marka aldiniz ve bukadar ucuz mu ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

1 hafta daha bekleyip kan testi yaptırıcam.

Bizim iş yerinde ücretsiz idrar testi yapıyorlar acaba yarın onumu yaptırsam kararsız kaldım.

Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum (

Bence yarin sabah ilk idrarinla yaptir inşallah hayirli haberler alirsin

seni çok iyi anlıyorum canm insan artık bir saniye bile beklemek istemiyor allah yardımcın olsun.
Amin canim okadar zaman bekleyince bigun bioe beklemek istemiyorum bosu bosuna zaten vakit kaybettim.. Ne yapicagimi da bilmiyorum hemen hamile kalmak istiyorum asilama yaptirayim desem dogru zaman mi bilmiyorum tup bebek diyorum yapsam garanti olur erken mi diyorum bilmiyorum klomen ve catlatma ignesini bi kere kullandim daha klomen kullanali 3. Ay bilmiyorum bu doktorda deneme yanilma yontemi uyguluyor bende gicik oluyorum...
sağol cnm allah razı olsun rabbim bütün bekleyenlere hayırlısını nasip etsin inş.
İnsallahhh... Asilama asamasina nasil gectin canim kac ay klomen tedavisi gordun de asilamaya gectiniz bende dusunuyorum da bilmiyorum

Canim benkmde adet dongum senin gibi. Yumurtalarim tembel ve pkolu hormonlarim normal ama.. İnsallah catlamistir yumurtan sonucu bize yaz .. Bir de ignenin adini tekrar yazar misin not alicam da :17

Canim umarim hamilesindir ama bende yaptirmistim o erken gebelik testinden 2 gun gecmisti adetimi bildigin basbaya cizgi silik cikmisti esim de cok rahat gordu hemen gittim kan testi yaptirdim negatifff demek istedigim yaniltabiliyor o testler.. Ama insallah hamilesindir ve dogru cikmistir insallahhhh

Son düzenleme:
Canim seninde mi tembellik var bu ay hamis kalirsin insllh

canım doktor normal diyor adet döngüm 30-32 arası değişiyor ben yavaş mı çalışıyor dediğimde yok değil demişti ama sanırım benim moralim bozulmasın diye dedi...ben ilk kullanışımda hamile kaldım ama malesef düştü düşükten sonra tekrar başladım bu 2.ayım bakalım bu ay nasıl olacak..bugün 18.günüm tekrar doktora gidicem akşama bakalım kaç mm olmuş cumartesi halen 13-14 mm deydi bu ay diğer aylardan da yavaş çalıştı

Hayirlisi olsun canm ya klomen sana yanit vermiş insallh bnde ilkte hamis kalirim iki miz bayrama hamis olarak gideriz inşallah senin SAT kac

Kızlar bugün yine maraton başladı dualarınızı bekliyorum 2. Yumurtlama takibi yarın klomen ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah Alah ... kullanan bi tek ben miyim kimse yok mu :44:
Merhaba ben aranıza yeni katıldım:) bende klomen + catlama ignesi kullaniyorum bu 2 doz ama ignem yapilmadi yumurtam olusmamisti bu ay ama üstüne geciktim 15 gun oldu sizce hamismiyimm

Kızlar bugün yine maraton başladı dualarınızı bekliyorum 2. Yumurtlama takibi yarın klomen ...

Slm acaba bende hamilemiyim ölüyorum meraktan

taiki yazarım choriomon .hayırlısı ile hepimz hamile olalaım yavv..kızlaarr progesteron tahlil yaptırıyor musunuz..doktor demedi ma 21. gün tahlil yaptırmayı düşünüyorum..

dualarım seninle canım bol bol dua edelim iririmize..ALLAH IM şifa versiiinn...

Âmin canım âmin hepimiZe bu mübarek ayda Rabbim bebişler versin ...

Hadi hayırlı olsun simlacım inş bu kez gelir bebişler ikişer üçer . Ben bu ay ara verdim ailemin yanındayım.güzel haberlerini alırız inş

Merhaba bişi sorabılırmıyım

merhaba....

o kadar ugrasa ola ola bos gebelik olmusum.. herseyin hayirlisi...

Merhaba kızlar ben 2 senedir 2.çocuguma hamıle kalmak istedığımden beri adetlerim çok düzensizdi 3 ayı buluyordu.Bunun için doktora göründüm rahım filmi sperm testi ne varsa yapıldı tiroidime bakıldı herşey temız..Adetim düzene girsin cocugum olur dıye başlarda cok kafaya takmadım cocuk işini ama doğum kontrol hapıda kullandım o ara 6 ay kadar.neyse ben artık söktürücü olmadan adet olamaz oldum doktorumda madem cocuk ıstıyosun onun için tedavıye başlayalım dedi ve klomene başladım 3.klomenden sonra doktora gıtmeyı bıraktım sebebi cok bunalmıştım.Ve ben o ay hapsız adet gördüm nsıl sevındım anlatamam..şu an tekrar cocuk denemelerındeyız ama ben 3.aydır doktoruma görümmediğim için gitmeye utanıyorum tedavıyı yarım bıraktm diye şimdi kafama takılan ben 3.klomenden sonra doktorum bana iğne aşılama vb uygulayacaktı eger tekrar gıdersem tekrar klomen tedavısı uygulanırmı ban artık ıstemıyorum hap kullanmak..yumurta takıbı yapmadı onlar sonrakı işlemler demişti acaba tekrar baştan mı başlıcak...Sizce gitmelimiyim Allah rızası için kımse cvp yazmmıyo

Doktorum bana 3 ay klomen deneriz demişti ama daha çok kullananda var yumurta takibi yaptırmanız şart yumurtaların büyüyüp büyümemesinin bilinmesi için. Eğer ilaçla yeterli büyütmezse iğneyle büyütülüyor bildiğim kadarıyla . Bence madem istiyorsunuz tekrar gidin deneyin doktor yönlendirir ama takip yaptırmanız hatta çatlatma iğnesiyle daha garanti bir şekilde çalışmanız daha iyi olur diye düşünüyorum tabi ki doktorlar daha iyi bilir. Iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…