Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canim ben yaptirma geregi duymuyorum yumurta takibi yapildigi icin catlamadigi ortada.. İnsallah hamile kaliriz tezzz zamanda insallah yaa yeter beklemek istemiyoruzz. Canim sonucunuda yazarsin insallah catlamistir yumosunnn.

Canim mutlaka gitmelisin.. Eger neden gelmedin derse de kafami dinlemek istedim dersin.. En bastan baslamaz sanmiyorum igneyle devam eder tabii durumuna göre. Benim doktorumda 6 ay kullanalim dedi bakalim olmazsa heralde level atlicazz

Hayirlisi olsun canm ya klomen sana yanit vermiş insallh bnde ilkte hamis kalirim iki miz bayrama hamis olarak gideriz inşallah senin SAT kac

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim 21 haziranda oldum adet 21 -23 temmuzda gelmesi lazım dün doktora gittim halen 15 mm de ben adet olacam bu yumurtalar bu ay büyümedi gitti walla

HIM benimde 28 i yarin bende gitcem bklim kaç mm olmus

bende gideyim bakayım valla gına geldi yarın da gidersem 250 tl aylık doktora para ödüyorum olmadı tüp bebeğe geçeyim daha mantıklı valla sıkıldım da zaten sürekli işten izin alıp gidiyorum...sen de yarın haber ver canım kaç mm olmuş

CANIM YUMURTA TAKİBİ NE OLUYOORR ŞİMDİİ kafam krıştı..ben çatlatma iğnemi vuruldum dktor bana şu zaman gel demedii..yumurta takibii için çatlatma iğnsinde sonra mı gitmek gerekiyoorr..doktor adet olursan gel demiştii...

sonucu tabikii yazarıımm da yumurta çatlayıp çatlamadığını nerden öğrenecemm..

Son düzenleme:
benim 21 haziranda oldum adet 21 -23 temmuzda gelmesi lazım dün doktora gittim halen 15 mm de ben adet olacam bu yumurtalar bu ay büyümedi gitti walla

selam canım,

yazdıklarını okudum. umutsuzluğa kapılma atak yaparak 1- 2 günde 6 mm büyüyen yumurtaları çok duydum. zaten sen büyütmüşsün baya. adetin kaçıncı
günündesin ?

ben bu ay klomensiz yumurta takibi yaptırdım. tabi takip denirse ! adetin 2. günü gittim bir, bide 13. gün çağırdı. 12. günde acayip bir bel ve kasık ağrısı çektim. dedim tamam kesin çatladı. ama doktor 13. gün gittiğimde "bu ay yumurta yok. bir tane var o da 9 mm artık büyümez" dedi kestirdi atti.
muayene kartını elime verdi postaladı. pis herif ! bi de bana diyorki "sağdan soldan duydyğunuz şeylerle ilacı bırakıyorsunuz" !!!!!!!
yani ilaç içmeden yumurtaların büyüyüp büyümediğini görmek istemekte suç !

inan ağzımı açıp " ya ben dün yumurta çatlaması gibi sancılar çektim. acaba çatlamış olamaz mı ?" diyemedim.

acaba diyorum 12. gün çatlamış olamaz mı ? çünkü benim 11. gün bile çatladığını bilirim. bide 12. gün ovulasyon testinde de 2 koyu çizgiyide
gördüm.

ultrasonla göremedi mi acaba çünkü üstten muayene alttan kadar net olmuyor. zaten 3 dk sürmüyor bakması.

çatlayan yumurtanın folikülü orda kalıyor. acaba üstten muayeneyle görünmemiş olabilir mi ?

bu ayda sorular, sorular....

fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

canım merhaba ben bugün 19.günümdeyim yarın 20 :))) benim durum vahim :) senin duruma gelince 9 mm olması büyümeyeceği anlamına gelmiyor ki benimde bu ay öle idi ama bak yavaş yavaş geç de olsa büyüyor...üstten muayene alttan muayene kadar etkili değil görememiş olabilir ki sen ovulasyonda da çift çizgiyi görmüşsün bence sen doktoru dinleme ve çalışmalara devam et...benim düşük yaptığım ay da doktor bana aynısını yaptı 11.günde 9 mm idi büyümez dedi postaladı beni ama ne hikmetse ben o ay hamile kaldım...sende bence doktorundan memnun değilsen değiştir...ilaç kullanıp kullanmamak senin en doğal hakkın sonuçta...sen çalışmalara devam et doktor görememiş olabilir

evet. dediğin doğru canım. bekleyip bu aradada çalışmalara devam etmek lazım :)

ne olacağı belli olmaz.

eşimde bana "bu hesaplar doğru olsa herkes doğururdu. bırak bu işleri verecek olan verir" diyor.

çok doğru söylüyor benim adam sanırım :)

kesinlikle doğru söylüyor benim ki de aynısını diyor ama işte biz kendimize laf geçiremiyoruz sen çalış canım sonuçta ne olacağını doktorlarda bilemez rabbimim takdiri ama büyümez deyip yollayan doktora ayar oluyorum resmen sen çalışmalara tam gaz devam et

Veririm haber cnm valla aynen bizimde öyle eşimin testi benim gitgellerim 300 oldu bu ay aman napalim saglik olsun giden para olsunda insan sonuç almak istiyor bklim yarin nolck bana sorarsan tüp bebeğe başlama hemen sonuçta sen klomen ile bi hamilelik yasamissin sikma canini mübarek günlerde bol bol dua et benim Dr kilo vermen lazim dedi on kilo verdim öyle tedaviye basladi eşine baktirdin mi sen baklim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun....

ya bu dr ları anlamıyorum herkese klomen yazıp gönderiyolar madem ilaçsız olmuyo o zaman kendi kendine hamile kalanlar nasıl kalıyo şahsen klomen beni artık korkutuyo ekime kadar ben dr a gitmicem oldu oldu kendi kendine olmadı aşılama falan yeter klomen kullandıgım. canım sen ne yapmayı düşünyosun incir ye bence bide bögürtlen kökünü aldım ben bu ay degil gelecek ay denicem inş

bende kilo vermeyi bırak aksine şu 9 ayda 45 kilodan 55 kloya çıktım ((( eşime baktırdık canım benim eşimde sorun var zaten ameliyuat olduk değerler düzeldiği ay hamile kaldım ama geçen ay doktor olur bu ay büyük ihtimal dedi olmadı doktora gittik sonuçlar eşimin yine kötü çıktı ona da tekrar tedaviye başladılar benim birazcık karışık işte zaten diyoruz yılbaşına kadar beklicez sonra aşılama tüp geçelim çünkü bizim 1 buçuk senedir olmuyor maddi açıdanda allaha şükür çalışıyorum bende eşimde sorun para vermek de değil de gitgel gitgel bunaldım valla sonuçta negatif olunca cinlerim tepeme çıkıyor :)))))

aşılama yapıyolar ilk canım bence biraz daha bekle olmazsa direk aişılamaya git .off bende çok sıkıldım bu ay adetimden 15 gün sonra yine oldum adet anlamadım bu işi ilaçda kullanmadım

canıııımmm hoşgeldin nasılsın ? ben bu klomenin belirli bir şeyden sonra işe yaradığından şüpheliyim büyüyen yumurtalar bu ay tuhaf bir şekilde büyümedi bende ara vericem 2 ay bakalım ondan sonra aşılama tüp denerim

arkadaşlar birşey sormak istiyorum belki cevabı konu altındaki yorumlarda vardır fakat sayfa çok oldugundan hepsini okuyamadm...klomen reçetesiz alabilirmiyim şansımı arttırmak için yada detayları nelerdir

aşılama yapıyolar ilk canım bence biraz daha bekle olmazsa direk aişılamaya git .off bende çok sıkıldım bu ay adetimden 15 gün sonra yine oldum adet anlamadım bu işi ilaçda kullanmadım
alla alla doktora gittin mi sen eğer lekelenme şeklinde ise yumurtalar çatladığında bazeı durumlarda kanama oluyormuş ama adet gibi ise keşke bir doktora görünseydin...canım benim eşimde problem var ya birde özele gidiyorum direk tüp yapıyorlar...devlet hastanelerinde sanırım önce aşılama diyorlar ki ondada şansın yine az o kadar masraf yapacaksam kökten çözüm olsun diiyorum :))) ama allaha şükür rahatım ya bu aralar nedense

hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın benim klomenle hep 2 yumurtam olurdu geçen en son kullandıgımda tek yumurta oluştu dedgin gibi bencede faydası olmuyo bi süre sonra ( canım hakkımıza hayırlısı bende ekime kadar beklicem artık nolursa olsun ondan sonra inş gerek kalmaz ikimizede

ya bende saldım çayıra mevlam kayıra durumları yok tatlım lekelenme gibi degil adet oluyorum acaba kist falan çözülüyo bilmiyorumkiii . ya şu digital ovu testimi alsam diyorum dr a gitmicem

tatlım aşılamayıda birden çok yumurta olursa ikiz falan olur diye istiyorum bende 35 yaşından önce 1 folikülden fazlasını koymuyolar tüp bebekde ya .ben ikiz olsun toptan halledeyim artık bebek işini diye düşünyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…