- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.941
taiki yazarım choriomon .hayırlısı ile hepimz hamile olalaım yavv..kızlaarr progesteron tahlil yaptırıyor musunuz..doktor demedi ma 21. gün tahlil yaptırmayı düşünüyorum..
dualarım seninle canım bol bol dua edelim iririmize..ALLAH IM şifa versiiinn...
Merhaba kızlar ben 2 senedir 2.çocuguma hamıle kalmak istedığımden beri adetlerim çok düzensizdi 3 ayı buluyordu.Bunun için doktora göründüm rahım filmi sperm testi ne varsa yapıldı tiroidime bakıldı herşey temız..Adetim düzene girsin cocugum olur dıye başlarda cok kafaya takmadım cocuk işini ama doğum kontrol hapıda kullandım o ara 6 ay kadar.neyse ben artık söktürücü olmadan adet olamaz oldum doktorumda madem cocuk ıstıyosun onun için tedavıye başlayalım dedi ve klomene başladım 3.klomenden sonra doktora gıtmeyı bıraktım sebebi cok bunalmıştım.Ve ben o ay hapsız adet gördüm nsıl sevındım anlatamam..şu an tekrar cocuk denemelerındeyız ama ben 3.aydır doktoruma görümmediğim için gitmeye utanıyorum tedavıyı yarım bıraktm diye şimdi kafama takılan ben 3.klomenden sonra doktorum bana iğne aşılama vb uygulayacaktı eger tekrar gıdersem tekrar klomen tedavısı uygulanırmı ban artık ıstemıyorum hap kullanmak..yumurta takıbı yapmadı onlar sonrakı işlemler demişti acaba tekrar baştan mı başlıcak...Sizce gitmelimiyim Allah rızası için kımse cvp yazmmıyo
benim 21 haziranda oldum adet 21 -23 temmuzda gelmesi lazım dün doktora gittim halen 15 mm de ben adet olacam bu yumurtalar bu ay büyümedi gitti wallaHayirlisi olsun canm ya klomen sana yanit vermiş insallh bnde ilkte hamis kalirim iki miz bayrama hamis olarak gideriz inşallah senin SAT kac
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim 21 haziranda oldum adet 21 -23 temmuzda gelmesi lazım dün doktora gittim halen 15 mm de ben adet olacam bu yumurtalar bu ay büyümedi gitti walla
Canim insallah hamilesindir.bizlere de umut olursn
olmadı malesefyarın yine doktor yolcusuyum..
bende gideyim bakayım valla gına geldi yarın da gidersem 250 tl aylık doktora para ödüyorum olmadı tüp bebeğe geçeyim daha mantıklı valla sıkıldım da zaten sürekli işten izin alıp gidiyorum...sen de yarın haber ver canım kaç mm olmuşHIM benimde 28 i yarin bende gitcem bklim kaç mm olmus
Canim ben yaptirma geregi duymuyorum yumurta takibi yapildigi icin catlamadigi ortada.. İnsallah hamile kaliriz tezzz zamanda insallah yaa yeter beklemek istemiyoruzz. Canim sonucunuda yazarsin insallah catlamistir yumosunnn.
Canim mutlaka gitmelisin.. Eger neden gelmedin derse de kafami dinlemek istedim dersin.. En bastan baslamaz sanmiyorum igneyle devam eder tabii durumuna göre. Benim doktorumda 6 ay kullanalim dedi bakalim olmazsa heralde level atlicazz
benim 21 haziranda oldum adet 21 -23 temmuzda gelmesi lazım dün doktora gittim halen 15 mm de ben adet olacam bu yumurtalar bu ay büyümedi gitti walla
canım merhaba ben bugün 19.günümdeyim yarın 20 :))) benim durum vahim :) senin duruma gelince 9 mm olması büyümeyeceği anlamına gelmiyor ki benimde bu ay öle idi ama bak yavaş yavaş geç de olsa büyüyor...üstten muayene alttan muayene kadar etkili değil görememiş olabilir ki sen ovulasyonda da çift çizgiyi görmüşsün bence sen doktoru dinleme ve çalışmalara devam et...benim düşük yaptığım ay da doktor bana aynısını yaptı 11.günde 9 mm idi büyümez dedi postaladı beni ama ne hikmetse ben o ay hamile kaldım...sende bence doktorundan memnun değilsen değiştir...ilaç kullanıp kullanmamak senin en doğal hakkın sonuçta...sen çalışmalara devam et doktor görememiş olabilir
selam canım,
yazdıklarını okudum. umutsuzluğa kapılma atak yaparak 1- 2 günde 6 mm büyüyen yumurtaları çok duydum. zaten sen büyütmüşsün baya. adetin kaçıncı
günündesin ?
ben bu ay klomensiz yumurta takibi yaptırdım. tabi takip denirse ! adetin 2. günü gittim bir, bide 13. gün çağırdı. 12. günde acayip bir bel ve kasık ağrısı çektim. dedim tamam kesin çatladı. ama doktor 13. gün gittiğimde "bu ay yumurta yok. bir tane var o da 9 mm artık büyümez" dedi kestirdi atti.
muayene kartını elime verdi postaladı. pis herif ! bi de bana diyorki "sağdan soldan duydyğunuz şeylerle ilacı bırakıyorsunuz" !!!!!!!
yani ilaç içmeden yumurtaların büyüyüp büyümediğini görmek istemekte suç !
inan ağzımı açıp " ya ben dün yumurta çatlaması gibi sancılar çektim. acaba çatlamış olamaz mı ?" diyemedim.
acaba diyorum 12. gün çatlamış olamaz mı ? çünkü benim 11. gün bile çatladığını bilirim. bide 12. gün ovulasyon testinde de 2 koyu çizgiyide
gördüm.
ultrasonla göremedi mi acaba çünkü üstten muayene alttan kadar net olmuyor. zaten 3 dk sürmüyor bakması.
çatlayan yumurtanın folikülü orda kalıyor. acaba üstten muayeneyle görünmemiş olabilir mi ?
bu ayda sorular, sorular....
fikirlerinizi bekliyorum kızlar.
canım merhaba ben bugün 19.günümdeyim yarın 20 :))) benim durum vahim :) senin duruma gelince 9 mm olması büyümeyeceği anlamına gelmiyor ki benimde bu ay öle idi ama bak yavaş yavaş geç de olsa büyüyor...üstten muayene alttan muayene kadar etkili değil görememiş olabilir ki sen ovulasyonda da çift çizgiyi görmüşsün bence sen doktoru dinleme ve çalışmalara devam et...benim düşük yaptığım ay da doktor bana aynısını yaptı 11.günde 9 mm idi büyümez dedi postaladı beni ama ne hikmetse ben o ay hamile kaldım...sende bence doktorundan memnun değilsen değiştir...ilaç kullanıp kullanmamak senin en doğal hakkın sonuçta...sen çalışmalara devam et doktor görememiş olabilir
kesinlikle doğru söylüyor benim ki de aynısını diyor ama işte biz kendimize laf geçiremiyoruzevet. dediğin doğru canım. bekleyip bu aradada çalışmalara devam etmek lazım :)
ne olacağı belli olmaz.
eşimde bana "bu hesaplar doğru olsa herkes doğururdu. bırak bu işleri verecek olan verir" diyor.
çok doğru söylüyor benim adam sanırım :)
bende gideyim bakayım valla gına geldi yarın da gidersem 250 tl aylık doktora para ödüyorum olmadı tüp bebeğe geçeyim daha mantıklı valla sıkıldım da zaten sürekli işten izin alıp gidiyorum...sen de yarın haber ver canım kaç mm olmuş
ya bu dr ları anlamıyorum herkese klomen yazıp gönderiyolar madem ilaçsız olmuyo o zaman kendi kendine hamile kalanlar nasıl kalıyo şahsen klomen beni artık korkutuyo ekime kadar ben dr a gitmicem oldu oldu kendi kendine olmadı aşılama falan yeter klomen kullandıgım. canım sen ne yapmayı düşünyosun incir ye bence bide bögürtlen kökünü aldım ben bu ay degil gelecek ay denicem inşevet. dediğin doğru canım. bekleyip bu aradada çalışmalara devam etmek lazım :)
ne olacağı belli olmaz.
eşimde bana "bu hesaplar doğru olsa herkes doğururdu. bırak bu işleri verecek olan verir" diyor.
çok doğru söylüyor benim adam sanırım :)
Veririm haber cnm valla aynen bizimde öyle eşimin testi benim gitgellerim 300 oldu bu ay aman napalim saglik olsun giden para olsunda insan sonuç almak istiyor bklim yarin nolck bana sorarsan tüp bebeğe başlama hemen sonuçta sen klomen ile bi hamilelik yasamissin sikma canini mübarek günlerde bol bol dua et benim Dr kilo vermen lazim dedi on kilo verdim öyle tedaviye basladi eşine baktirdin mi sen baklim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun....
bende gideyim bakayım valla gına geldi yarın da gidersem 250 tl aylık doktora para ödüyorum olmadı tüp bebeğe geçeyim daha mantıklı valla sıkıldım da zaten sürekli işten izin alıp gidiyorum...sen de yarın haber ver canım kaç mm olmuş
ya bu dr ları anlamıyorum herkese klomen yazıp gönderiyolar madem ilaçsız olmuyo o zaman kendi kendine hamile kalanlar nasıl kalıyo şahsen klomen beni artık korkutuyo ekime kadar ben dr a gitmicem oldu oldu kendi kendine olmadı aşılama falan yeter klomen kullandıgım. canım sen ne yapmayı düşünyosun incir ye bence bide bögürtlen kökünü aldım ben bu ay degil gelecek ay denicem inş
alla alla doktora gittin mi sen eğer lekelenme şeklinde ise yumurtalar çatladığında bazeı durumlarda kanama oluyormuş ama adet gibi ise keşke bir doktora görünseydin...canım benim eşimde problem var ya birde özele gidiyorum direk tüp yapıyorlar...devlet hastanelerinde sanırım önce aşılama diyorlar ki ondada şansın yine az o kadar masraf yapacaksam kökten çözüm olsun diiyorum :))) ama allaha şükür rahatım ya bu aralar nedenseaşılama yapıyolar ilk canım bence biraz daha bekle olmazsa direk aişılamaya git .off bende çok sıkıldım bu ay adetimden 15 gün sonra yine oldum adet anlamadım bu işi ilaçda kullanmadım
canıııımmm hoşgeldin nasılsın ? ben bu klomenin belirli bir şeyden sonra işe yaradığından şüpheliyim büyüyen yumurtalar bu ay tuhaf bir şekilde büyümedi bende ara vericem 2 ay bakalım ondan sonra aşılama tüp denerim
alla alla doktora gittin mi sen eğer lekelenme şeklinde ise yumurtalar çatladığında bazeı durumlarda kanama oluyormuş ama adet gibi ise keşke bir doktora görünseydin...canım benim eşimde problem var ya birde özele gidiyorum direk tüp yapıyorlar...devlet hastanelerinde sanırım önce aşılama diyorlar ki ondada şansın yine az o kadar masraf yapacaksam kökten çözüm olsun diiyorum :))) ama allaha şükür rahatım ya bu aralar nedense
alla alla doktora gittin mi sen eğer lekelenme şeklinde ise yumurtalar çatladığında bazeı durumlarda kanama oluyormuş ama adet gibi ise keşke bir doktora görünseydin...canım benim eşimde problem var ya birde özele gidiyorum direk tüp yapıyorlar...devlet hastanelerinde sanırım önce aşılama diyorlar ki ondada şansın yine az o kadar masraf yapacaksam kökten çözüm olsun diiyorum :))) ama allaha şükür rahatım ya bu aralar nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?