- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.961
bende kilo vermeyi bırak aksine şu 9 ayda 45 kilodan 55 kloya çıktım((( eşime baktırdık canım benim eşimde sorun var zaten ameliyuat olduk değerler düzeldiği ay hamile kaldım ama geçen ay doktor olur bu ay büyük ihtimal dedi olmadı doktora gittik sonuçlar eşimin yine kötü çıktı ona da tekrar tedaviye başladılar benim birazcık karışık işte zaten diyoruz yılbaşına kadar beklicez sonra aşılama tüp geçelim çünkü bizim 1 buçuk senedir olmuyor maddi açıdanda allaha şükür çalışıyorum bende eşimde sorun para vermek de değil de gitgel gitgel bunaldım valla sonuçta negatif olunca cinlerim tepeme çıkıyor :)))))
arkadaşlar birşey sormak istiyorum belki cevabı konu altındaki yorumlarda vardır fakat sayfa çok oldugundan hepsini okuyamadm...klomen reçetesiz alabilirmiyim şansımı arttırmak için yada detayları nelerdir
Anladim canim benim Dr çok garantici eşinin sonuçları olmadan sana tedaviye baslayamam dedi yaptirdik iyi cikti şükür bana kilo vereceksin dedi 10 kilo verdim seker ilaci yazdi o ilaç kilo verdirdi valla veren de allah alanda hakkimizda hayirlisi benim klomene baslamam için Dr 3.5 ay bekletti beni kiziyodum niye bekletiyo diye ama Dr bi bildiği varmis ki bekletmis belki kilo vermeden kullansa yedim yumurta olmayacaktı hayirlisi bklim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım reçetesiz alırsında eczaneden dr kontrolü şart canım yoksa çatlamazsa kist oluşuyo
bu 6.denemem olucak iki kmyasalım var doktorun bşy yaptıgı yok üstelik 3 kmyasalı geçince genetk testi yapılır diyo.ona kolayda bana değil...her ay yumurtlamadan başlayıp adetle son bulan ağrılarm var bnde bilemedm napıcagımı.belki şansımı artırırım dedim ama riskli o zaman
ya bende saldım çayıra mevlam kayıra durumları yok tatlım lekelenme gibi degil adet oluyorum acaba kist falan çözülüyo bilmiyorumkiii . ya şu digital ovu testimi alsam diyorum dr a gitmicem
o ovulasyonu bende alıcam canım birde jel varmış speed onun da yararını gören çok varr...ayyy kuzum inşallah ikiz bebişlerimiz olur bende çok istiyorum walla hep diyorum ikiz olsun bebeklerim ama tabiki önemli olan sağlıklı uzun ömürlü olması bu arada senin bir tane çocuğun vardı demi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorumtatlım aşılamayıda birden çok yumurta olursa ikiz falan olur diye istiyorum bende35 yaşından önce 1 folikülden fazlasını koymuyolar tüp bebekde ya .ben ikiz olsun toptan halledeyim artık bebek işini diye düşünyroum
tabiki senin doktorun en iyisini yapmış en azındna hamilelik yolunu sağlıklı adımlarla atmışsınız inşallah tez zamanda iyi haberlerinide alırızAnladim canim benim Dr çok garantici eşinin sonuçları olmadan sana tedaviye baslayamam dedi yaptirdik iyi cikti şükür bana kilo vereceksin dedi 10 kilo verdim seker ilaci yazdi o ilaç kilo verdirdi valla veren de allah alanda hakkimizda hayirlisi benim klomene baslamam için Dr 3.5 ay bekletti beni kiziyodum niye bekletiyo diye ama Dr bi bildiği varmis ki bekletmis belki kilo vermeden kullansa yedim yumurta olmayacaktı hayirlisi bklim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya bu dr ları anlamıyorum herkese klomen yazıp gönderiyolar madem ilaçsız olmuyo o zaman kendi kendine hamile kalanlar nasıl kalıyo şahsen klomen beni artık korkutuyo ekime kadar ben dr a gitmicem oldu oldu kendi kendine olmadı aşılama falan yeter klomen kullandıgım. canım sen ne yapmayı düşünyosun incir ye bence bide bögürtlen kökünü aldım ben bu ay degil gelecek ay denicem inş
canım başka bi dr a daha git bencede kimayasalın varmış testden niye korkuyosunki bence hem saglıklı sıhhatli bi evladın olsun dr dan şaşma derim ben . yani bana bi sorun yok deyip klomen yazıp göndermesine sinir oluyorum ama yinede drlardan şaşmamamk lazım derim ben eninde sonunda yine onlardan medet bulucaz
o ovulasyonu bende alıcam canım birde jel varmış speed onun da yararını gören çok varr...ayyy kuzum inşallah ikiz bebişlerimiz olur bende çok istiyorum walla hep diyorum ikiz olsun bebeklerim ama tabiki önemli olan sağlıklı uzun ömürlü olması bu arada senin bir tane çocuğun vardı demi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorumo lekelenme değilse canım doktora git ya mazallah kötü bişi olmasın ((((
canım ovulasyon testini dene bide .ben tekrar alıcam internettden .aynnen bende ilaç almıcammm
ille klomen ! nasılda bayılıyorlar yazmaya. bence doktorun hastayı ilk gördüğünde önermesi lazım ilaçsız takibi. bi bak bakalım noluyo ? belki kadın yumurtluyor ama çatlama gününü tutturamıyor ? olamaz mı ?
eşimde "aşılama falan istemem ben. seni zaten aşılıyorum ya" diyor :)
ben 2 kere kullandım klomeni. bu ay ilaçsız geçti. artık ilaç kullanmama kararı aldık.
incir yemekte benim içimi acayip bayıyor ama yinede günde en fazla 2 tane yemeye çalışıyorum.
evet var canım Allahım uzun ömür versinn bi oglum varda ikiz olsun bi daha yapmam diye düşünyorum ama Rabbim ne yazarsa odur
allah bağışlasın nazarlardan rabbim korusun oğluşunu inşallah :) birde ikiz kardeşler geldi mi yeme de yanında yat :) inşallah bizimde olur kuzum ya senin oğluşunda tedavi falan gördün mü hemen oldu mu
:26: Hadi yaa cok uzuldum.. Rabbim hayirlisiyla saglikli bebislerimizi gindersin insallahhh.olmadı malesefyarın yine doktor yolcusuyum..
CANIM YUMURTA TAKİBİ NE OLUYOORR ŞİMDİİ kafam krıştı..ben çatlatma iğnemi vuruldum dktor bana şu zaman gel demedii..yumurta takibii için çatlatma iğnsinde sonra mı gitmek gerekiyoorr..doktor adet olursan gel demiştii...
sonucu tabikii yazarıımm da yumurta çatlayıp çatlamadığını nerden öğrenecemm..
Canim ben adetin 3 . gunu sonrasinda 9. Gununden baslamak uzere hergun doktora gidiyorum..buna yumurta takibi deniliyor .. Yumurta yeterli seviyeye ulasirsa catlatma ignesi vurdurup 2 gun sonra tekrar gidiyorum catlayip catlamadigina bakiyor tabi benim yumurta 4 aydir sadece 1 kere o seviyeye geldigi icin bi kere catlatma ignesi vurdurmustum onda da catlamamisti 5 cm lik kiste dönüşmüştüneyseki adetle attim ki bisey olmadi her ay tonla para dokup geliyorum olsa bi faydasini gorsem feda olsun ama bi faydasini da goremiyorum kiiii
Canim agrili adetin bence yumurta olustugu icin olmustur diye düşünüyorum. Olusan yumurta catlamazsa eger adetle atiyosun zaten bi problem olmuyor genelde.. ne kadardir bebek dusunuyorsun ?? Umutsuzluga kapilma olur insallah...SLM KIZLAR BENDE YENI KATILDIM ARANIZA BEN BUNDAN BIRKAÇ AY ÖNCE BIR SABAH BIR AKSAM OLARAK KLOMENE BASLADIM SONRA BIR YARARINI GÖRMEDIM AKSINE ADET TARIHIMDE ACAYIP AĞRIM OLDU.SONRA DAHA IYI BIR KADIN DOĞUMCUYA GTTIM BANA KLOMENIN BU YÖNDE EN BASİT ILAC OLDUGUNU SÖYLEDI VE IYIKI KIST OLMAMIS DEDI YAPILAN MUAYENELRDE HICBIR SEYIM CIKMADI SÜKÜR.AMA DENEME YAPMAMIZA RAĞMEN BIR TURLU OLMUYO BU HAFTA SONU YINE DOKTORA GDICEM SON KONTROLEOLMADI EŞİMİ CAĞIRACAK SANIRIM
SLM KIZLAR BENDE YENI KATILDIM ARANIZA BEN BUNDAN BIRKAÇ AY ÖNCE BIR SABAH BIR AKSAM OLARAK KLOMENE BASLADIM SONRA BIR YARARINI GÖRMEDIM AKSINE ADET TARIHIMDE ACAYIP AĞRIM OLDU.SONRA DAHA IYI BIR KADIN DOĞUMCUYA GTTIM BANA KLOMENIN BU YÖNDE EN BASİT ILAC OLDUGUNU SÖYLEDI VE IYIKI KIST OLMAMIS DEDI YAPILAN MUAYENELRDE HICBIR SEYIM CIKMADI SÜKÜR.AMA DENEME YAPMAMIZA RAĞMEN BIR TURLU OLMUYO BU HAFTA SONU YINE DOKTORA GDICEM SON KONTROLE
OLMADI EŞİMİ CAĞIRACAK SANIRIM
Canim agrili adetin bence yumurta olustugu icin olmustur diye düşünüyorum. Olusan yumurta catlamazsa eger adetle atiyosun zaten bi problem olmuyor genelde.. ne kadardir bebek dusunuyorsun ?? Umutsuzluga kapilma olur insallah...[/QUO
CANIM IKI YILDIR EVLIYIZ BEBEK CALISMASINI OYLE COK KAPSAMLI YAPMADIK ASLINDA SADECE IKI AY COK YOĞUNLASMISTIK ONDADA TUTMADI YUMURTLAMA TESTI ALMISTIM AYIN 13 VE 14 U CIFT KIRMIZI CIZGI CIKTI AMA O AYDA BISEY OLMADI.SOĞAN SUYUNA BASLAMAYI DUSUNUYORUM
senin olur kuzum en kısa zamanda inşallah darısı da bana ve tüm isteyenlerekendi kendine olan bi düşüğüm var sonra klomen kullandıgım ilk ay olmuştu oglumda incir kürü+keçiboynuzu kürüyle. Rabbim sanada tüm isteyenlerede versin inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?