Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Anladim canim benim Dr çok garantici eşinin sonuçları olmadan sana tedaviye baslayamam dedi yaptirdik iyi cikti şükür bana kilo vereceksin dedi 10 kilo verdim seker ilaci yazdi o ilaç kilo verdirdi valla veren de allah alanda hakkimizda hayirlisi benim klomene baslamam için Dr 3.5 ay bekletti beni kiziyodum niye bekletiyo diye ama Dr bi bildiği varmis ki bekletmis belki kilo vermeden kullansa yedim yumurta olmayacaktı hayirlisi bklim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum belki cevabı konu altındaki yorumlarda vardır fakat sayfa çok oldugundan hepsini okuyamadm...klomen reçetesiz alabilirmiyim şansımı arttırmak için yada detayları nelerdir

canım reçetesiz alırsında eczaneden dr kontrolü şart canım yoksa çatlamazsa kist oluşuyo

canım bu kilo için herkese şeker ilacı yazıyolar nedir bunun adı ayrıca herkes kullanabilir mi acaba benm de zayıflama yardımcı olurmu acep

canım reçetesiz alırsında eczaneden dr kontrolü şart canım yoksa çatlamazsa kist oluşuyo

bu 6.denemem olucak iki kmyasalım var doktorun bşy yaptıgı yok üstelik 3 kmyasalı geçince genetk testi yapılır diyo.ona kolayda bana değil...her ay yumurtlamadan başlayıp adetle son bulan ağrılarm var bnde bilemedm napıcagımı.belki şansımı artırırım dedim ama riskli o zaman

canım başka bi dr a daha git bencede kimayasalın varmış testden niye korkuyosunki bence hem saglıklı sıhhatli bi evladın olsun dr dan şaşma derim ben . yani bana bi sorun yok deyip klomen yazıp göndermesine sinir oluyorum ama yinede drlardan şaşmamamk lazım derim ben eninde sonunda yine onlardan medet bulucaz

ya bende saldım çayıra mevlam kayıra durumları yok tatlım lekelenme gibi degil adet oluyorum acaba kist falan çözülüyo bilmiyorumkiii . ya şu digital ovu testimi alsam diyorum dr a gitmicem

o ovulasyonu bende alıcam canım birde jel varmış speed onun da yararını gören çok varr...ayyy kuzum inşallah ikiz bebişlerimiz olur bende çok istiyorum walla hep diyorum ikiz olsun bebeklerim ama tabiki önemli olan sağlıklı uzun ömürlü olması bu arada senin bir tane çocuğun vardı demi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum o lekelenme değilse canım doktora git ya mazallah kötü bişi olmasın ((((

tabiki senin doktorun en iyisini yapmış en azındna hamilelik yolunu sağlıklı adımlarla atmışsınız inşallah tez zamanda iyi haberlerinide alırız

ille klomen ! nasılda bayılıyorlar yazmaya. bence doktorun hastayı ilk gördüğünde önermesi lazım ilaçsız takibi. bi bak bakalım noluyo ? belki kadın yumurtluyor ama çatlama gününü tutturamıyor ? olamaz mı ?

eşimde "aşılama falan istemem ben. seni zaten aşılıyorum ya" diyor :)

ben 2 kere kullandım klomeni. bu ay ilaçsız geçti. artık ilaç kullanmama kararı aldık.

incir yemekte benim içimi acayip bayıyor ama yinede günde en fazla 2 tane yemeye çalışıyorum.

hayır ben değil o yaptırmıyo illa 3 kimyasalı geçicekmiş.o yuzden ona kolay diyorum bana zor.hamile oldugunu ögreniyosun snra hayal kırıklığı tbi.doktor bunu anlamıyo bi daha yaşamamı istiyo anca o zaman test yapckmış artık bşka doktora gtsem iyi olcak dediğin gibi.ben testleri yaptırmak istiyorum ne sorunum var en azından yoksada içim rhatlar ama doktor çok geniş malesef.iki kere smear yaptırdı bana üşeniyo sanki bşka bşy yapmaya

evet var canım Allahım uzun ömür versinn bi oglum varda ikiz olsun bi daha yapmam diye düşünyorum ama Rabbim ne yazarsa odur

canım ovulasyon testini dene bide .ben tekrar alıcam internettden .aynnen bende ilaç almıcammm

SLM KIZLAR BENDE YENI KATILDIM ARANIZA BEN BUNDAN BIRKAÇ AY ÖNCE BIR SABAH BIR AKSAM OLARAK KLOMENE BASLADIM SONRA BIR YARARINI GÖRMEDIM AKSINE ADET TARIHIMDE ACAYIP AĞRIM OLDU.SONRA DAHA IYI BIR KADIN DOĞUMCUYA GTTIM BANA KLOMENIN BU YÖNDE EN BASİT ILAC OLDUGUNU SÖYLEDI VE IYIKI KIST OLMAMIS DEDI YAPILAN MUAYENELRDE HICBIR SEYIM CIKMADI SÜKÜR.AMA DENEME YAPMAMIZA RAĞMEN BIR TURLU OLMUYO BU HAFTA SONU YINE DOKTORA GDICEM SON KONTROLE
OLMADI EŞİMİ CAĞIRACAK SANIRIM

evet var canım Allahım uzun ömür versinn bi oglum varda ikiz olsun bi daha yapmam diye düşünyorum ama Rabbim ne yazarsa odur

allah bağışlasın nazarlardan rabbim korusun oğluşunu inşallah :) birde ikiz kardeşler geldi mi yeme de yanında yat :) inşallah bizimde olur kuzum ya senin oğluşunda tedavi falan gördün mü hemen oldu mu

allah bağışlasın nazarlardan rabbim korusun oğluşunu inşallah :) birde ikiz kardeşler geldi mi yeme de yanında yat :) inşallah bizimde olur kuzum ya senin oğluşunda tedavi falan gördün mü hemen oldu mu

kendi kendine olan bi düşüğüm var sonra klomen kullandıgım ilk ay olmuştu oglumda incir kürü+keçiboynuzu kürüyle. Rabbim sanada tüm isteyenlerede versin inşallahhhhhhh

Canim agrili adetin bence yumurta olustugu icin olmustur diye düşünüyorum. Olusan yumurta catlamazsa eger adetle atiyosun zaten bi problem olmuyor genelde.. ne kadardir bebek dusunuyorsun ?? Umutsuzluga kapilma olur insallah...

Canim herseyin bi vakti zamani vardir insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ama kafana takma

kendi kendine olan bi düşüğüm var sonra klomen kullandıgım ilk ay olmuştu oglumda incir kürü+keçiboynuzu kürüyle. Rabbim sanada tüm isteyenlerede versin inşallahhhhhhh
senin olur kuzum en kısa zamanda inşallah darısı da bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah

Slm arkadaşlar ben geçen ay iğnesiz klomen kullandım ilk defa ama olmadı. Dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim hormonlarima bakıldı ultrasonla yumurtaliiklarima bakıldı herşey normal çıktı yine kist te oluşmamış Zaten. Eşimde de bendede bir sorun yok. 11 aylık evliyiz 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı. Dün doktor yine klomen verdi bide Inofolic ve ecopirin verdi bu ilaçları niye verdi bilmiyorum. Bir bilgisi olan var mi lütfen yardımcı olurmusunuz. Birde nöbet şekeri ye dedi ne alakaysa acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…