- 29 Aralık 2010
- 1.244
- 437
- 158
- 32
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.981
Slm arkadaşlar ben geçen ay iğnesiz klomen kullandım ilk defa ama olmadı. Dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim hormonlarima bakıldı ultrasonla yumurtaliiklarima bakıldı herşey normal çıktı yine kist te oluşmamış Zaten. Eşimde de bendede bir sorun yok. 11 aylık evliyiz 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı. Dün doktor yine klomen verdi bide Inofolic ve ecopirin verdi bu ilaçları niye verdi bilmiyorum. Bir bilgisi olan var mi lütfen yardımcı olurmusunuz. Birde nöbet şekeri ye dedi ne alakaysa acaba.
Nobet sekeri rahimi besliyo diye duymustm ama snde ve esinde hc bi sorun yoksa asla doktora gtme kafan rahat olsun
:26: Hadi yaa cok uzuldum.. Rabbim hayirlisiyla saglikli bebislerimizi gindersin insallahhh.
Canim ben adetin 3 . gunu sonrasinda 9. Gununden baslamak uzere hergun doktora gidiyorum..buna yumurta takibi deniliyor .. Yumurta yeterli seviyeye ulasirsa catlatma ignesi vurdurup 2 gun sonra tekrar gidiyorum catlayip catlamadigina bakiyor tabi benim yumurta 4 aydir sadece 1 kere o seviyeye geldigi icin bi kere catlatma ignesi vurdurmustum onda da catlamamisti 5 cm lik kiste dönüşmüştüneyseki adetle attim ki bisey olmadi her ay tonla para dokup geliyorum olsa bi faydasini gorsem feda olsun ama bi faydasini da goremiyorum kiiii
anladım canım teşekkür ederim..ben doktora ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi göremiyorum demiştiimm..klomen verdii..çaatltma iğnesii dedii..inşALLAH etki ederr bakalım. ben 21. gün progesteron verirsem çatlayıp çatlamadığını öğrenebilir miyim acabaaa...
Slm arkadaşlar ben geçen ay iğnesiz klomen kullandım ilk defa ama olmadı. Dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim hormonlarima bakıldı ultrasonla yumurtaliiklarima bakıldı herşey normal çıktı yine kist te oluşmamış Zaten. Eşimde de bendede bir sorun yok. 11 aylık evliyiz 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı. Dün doktor yine klomen verdi bide Inofolic ve ecopirin verdi bu ilaçları niye verdi bilmiyorum. Bir bilgisi olan var mi lütfen yardımcı olurmusunuz. Birde nöbet şekeri ye dedi ne alakaysa acaba.
geçmiş olsun canım bana inofolic vemişti 2 ay içtim ama etki etmedii..çoğu kişi hamile kalmışşşş.......
geçmiş olsun canım bana inofolic vemişti 2 ay içtim ama etki etmedii..çoğu kişi hamile kalmışşşş.......
Ne işe yariyormus Inofolic acaba sen nasıl kullanmıştın
anladım canım teşekkür ederim..ben doktora ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi göremiyorum demiştiimm..klomen verdii..çaatltma iğnesii dedii..inşALLAH etki ederr bakalım. ben 21. gün progesteron verirsem çatlayıp çatlamadığını öğrenebilir miyim acabaaa...
canım ben 1.5yıl tedavi gördüm ama aşılama yapılmadı ama senin o kadar beklemene gerek yok sen talep edersen yapılıyo benim bugum gerçekleşti aşılamaAmin canim okadar zaman bekleyince bigun bioe beklemek istemiyorum bosu bosuna zaten vakit kaybettim.. Ne yapicagimi da bilmiyorum hemen hamile kalmak istiyorum asilama yaptirayim desem dogru zaman mi bilmiyorum tup bebek diyorum yapsam garanti olur erken mi diyorum bilmiyorum klomen ve catlatma ignesini bi kere kullandim daha klomen kullanali 3. Ay bilmiyorum bu doktorda deneme yanilma yontemi uyguluyor bende gicik oluyorum...
İnsallahhh... Asilama asamasina nasil gectin canim kac ay klomen tedavisi gordun de asilamaya gectiniz bende dusunuyorum da bilmiyorum
Canim benkmde adet dongum senin gibi. Yumurtalarim tembel ve pkolu hormonlarim normal ama.. İnsallah catlamistir yumurtan sonucu bize yaz .. Bir de ignenin adini tekrar yazar misin not alicam da :17
Canim umarim hamilesindir ama bende yaptirmistim o erken gebelik testinden 2 gun gecmisti adetimi bildigin basbaya cizgi silik cikmisti esim de cok rahat gordu hemen gittim kan testi yaptirdim negatifffdemek istedigim yaniltabiliyor o testler.. Ama insallah hamilesindir ve dogru cikmistir insallahhhh
Canim ben yaptirma geregi duymuyorum yumurta takibi yapildigi icin catlamadigi ortada.. İnsallah hamile kaliriz tezzz zamanda insallah yaa yeter beklemek istemiyoruzz. Canim sonucunuda yazarsin insallah catlamistir yumosunnn.
Canim mutlaka gitmelisin.. Eger neden gelmedin derse de kafami dinlemek istedim dersin.. En bastan baslamaz sanmiyorum igneyle devam eder tabii durumuna göre. Benim doktorumda 6 ay kullanalim dedi bakalim olmazsa heralde level atlicazz
Canım Inofolic ne için kullanılıyor. Bana akşamları iki paket ic dedi doktor sen nasıl kullandin. Bide adetin 21. Günü ölçülen progesteron yumurtanın oluştuğunu bilmek icin degilmiydi benim 23 çıktı ıyi demişti doktor. Acaba 23 catlamasi icin yeterlimidir
canımcım yumurtaayi geliştiriyormuş..ben 2 ay sabah akşam yemeklerden önce çtim..2 paketi bir bardak suya döküp karıştırıp içiyorduumm..progesteron 10 un üzerinde ise yumurtlm oluyor demekmiş..
Bana nasıl içeceğimi soylemedi demek aç karnınaymis ben tok içtim her paket icin ayrı bardakta su hazırladım 2 paket bir bardak suda olabiliyor demek ki. İyi progesteron 23 çıkmıştı. Ama bir kere olcturdüm. Her ay ölçülmesi lazım mi değişebilir mi değer
Bende talep edicem sonbaharda bi asilama yaptirayimm.. İnsallah bebisin gelir bu ay canim sakin kalkma surekli yat djnlen birde telefonla fazla ugrasma radyasyon zararli olabilir..canım ben 1.5yıl tedavi gördüm ama aşılama yapılmadı ama senin o kadar beklemene gerek yok sen talep edersen yapılıyo benim bugum gerçekleşti aşılama
Hmmm..bakalım bu ayı atlatalım senelık ızne cıkıyor eşim bu ay calışmaları hızlandırıcazsonra gıdıcem inş iğneyle devam eder
ami canım dün dinlendim hiç kalmadım ama çalıştığım için bugün işe gelmek zorundaydım allahım hayırlısını nasip etsin inş.Bende talep edicem sonbaharda bi asilama yaptirayimm.. İnsallah bebisin gelir bu ay canim sakin kalkma surekli yat djnlen birde telefonla fazla ugrasma radyasyon zararli olabilir..
Hadi bakalim insallah bu ay gelir bebeklerimizzzz
Adetin 3. günü sabah aç karnına hormon testi yaptırdım.
TSH 1.0369 0.35-4.94
Serbest T4 0.93 0.58-1.64
Estradiol(E2) 201
LH 14.23
FSH 3.17
Prolaktin 12.86 5.18-26.53
Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi. Teşekkürler.
Adetin 3. günü sabah aç karnına hormon testi yaptırdım.
TSH 1.0369 0.35-4.94
Serbest T4 0.93 0.58-1.64
Estradiol(E2) 201
LH 14.23
FSH 3.17
Prolaktin 12.86 5.18-26.53
Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi. Teşekkürler.
Mrb ben baktim ama bisey anlayamadım çünkü benimkiyle ayni değil normal değerlere gore yaziyim sen bk TSH 2.85 cikmis bnm dörtten fazla yuksek olmaması gerek FSH 8.69 cikmis bnm 11.5 den fazla olmaması lazim prolaktin benim 11.8 cikmis bnm LH 13.3 cikmis bnm bu sonuclarima Dr benim normal hormonlarda sorun yok demişti bndede PCO yumurtalık tembelligim var baklim hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canımm ..e2 yüksek sdece dğerleri normal e2 de üst sınır 80 diye biliyorum..diğerlerii güzell canımcım..
Değerlerimiz hemen hemen aynı gibi FSH farklı sadece. Senin 8.69, benim FSH 3.17. Benim testte FSH'nin hangi aralıkta olması gerektiği belirtilmemiş. O yüzden anlayamadım. Bendeki sınırıda 11.5 olarak düşünürsek normal gibi. Sağol canım :))[/QUOTE. Önemli değil canm ne demk bende Dr gidiyorum dua edin bna klomn kullndim iki gün önce 14mm insallh büyümüştür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?