Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Nobet sekeri rahimi besliyo diye duymustm ama snde ve esinde hc bi sorun yoksa asla doktora gtme kafan rahat olsun

Nobet sekeri rahimi besliyo diye duymustm ama snde ve esinde hc bi sorun yoksa asla doktora gtme kafan rahat olsun

Aynen canım bi sorun yok bi sürü ilaç verdi ne yapsam bilemedim. Klomen adetimi geciktirdi ve adet miktarında da azalma oldu. Acaba klomen içmeyip diğerlerini mi içsem bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım onu bi deneyeyim belki gününü tuttururum

Son düzenleme:

Canım Inofolic ne için kullanılıyor. Bana akşamları iki paket ic dedi doktor sen nasıl kullandin. Bide adetin 21. Günü ölçülen progesteron yumurtanın oluştuğunu bilmek icin degilmiydi benim 23 çıktı ıyi demişti doktor. Acaba 23 catlamasi icin yeterlimidir

canım ben 1.5yıl tedavi gördüm ama aşılama yapılmadı ama senin o kadar beklemene gerek yok sen talep edersen yapılıyo benim bugum gerçekleşti aşılama

Hmmm..bakalım bu ayı atlatalım senelık ızne cıkıyor eşim bu ay calışmaları hızlandırıcaz sonra gıdıcem inş iğneyle devam eder

canımcım yumurtaayi geliştiriyormuş..ben 2 ay sabah akşam yemeklerden önce çtim..2 paketi bir bardak suya döküp karıştırıp içiyorduumm..progesteron 10 un üzerinde ise yumurtlm oluyor demekmiş..

canımcım yumurtaayi geliştiriyormuş..ben 2 ay sabah akşam yemeklerden önce çtim..2 paketi bir bardak suya döküp karıştırıp içiyorduumm..progesteron 10 un üzerinde ise yumurtlm oluyor demekmiş..

Bana nasıl içeceğimi soylemedi demek aç karnınaymis ben tok içtim her paket icin ayrı bardakta su hazırladım 2 paket bir bardak suda olabiliyor demek ki. İyi progesteron 23 çıkmıştı. Ama bir kere olcturdüm. Her ay ölçülmesi lazım mi değişebilir mi değer

üstünde aç karna yazıyor dimii ben aç içmiştim ..sen 2 tanesini bir bardak suya dök de iç canım şifa olur sana inşALLAH..
VALLA ilmiyorum kii ben de bu ay ilk defa yaptıracaamm...

Son düzenleme:
ii akşamlar arkadaşlar direk konuya giriyorum adetimi geçen ay 7sinde oldum bu ayda bugun öglen oldum sanırım ama kahverengi neden olabilir:18:acil cvp bekliyom

canım ben 1.5yıl tedavi gördüm ama aşılama yapılmadı ama senin o kadar beklemene gerek yok sen talep edersen yapılıyo benim bugum gerçekleşti aşılama
Bende talep edicem sonbaharda bi asilama yaptirayimm.. İnsallah bebisin gelir bu ay canim sakin kalkma surekli yat djnlen birde telefonla fazla ugrasma radyasyon zararli olabilir..
Hmmm..bakalım bu ayı atlatalım senelık ızne cıkıyor eşim bu ay calışmaları hızlandırıcaz sonra gıdıcem inş iğneyle devam eder

Hadi bakalim insallah bu ay gelir bebeklerimizzzz

Bende talep edicem sonbaharda bi asilama yaptirayimm.. İnsallah bebisin gelir bu ay canim sakin kalkma surekli yat djnlen birde telefonla fazla ugrasma radyasyon zararli olabilir..

Hadi bakalim insallah bu ay gelir bebeklerimizzzz
ami canım dün dinlendim hiç kalmadım ama çalıştığım için bugün işe gelmek zorundaydım allahım hayırlısını nasip etsin inş.

Kızlar merhaba,

Doktor bana sadece klomen vermişti. Inofolic veya şeker hastalarının kullandığı ilaçlardan hiç vermedi. Bende pcoluyum neden vermedi acaba ??

Bende kilo yada ciddi bir kıllanma problemi yok sadece adet olamıyorum. Acaba bu yüzden olabilir mi??

İnofolic kendim alsam kullansam zararı olur mu acaba?

Adetin 3. günü sabah aç karnına hormon testi yaptırdım.

TSH 1.0369 0.35-4.94
Serbest T4 0.93 0.58-1.64
Estradiol(E2) 201
LH 14.23
FSH 3.17
Prolaktin 12.86 5.18-26.53

Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi. Teşekkürler.

Mrb ben baktim ama bisey anlayamadım çünkü benimkiyle ayni değil normal değerlere gore yaziyim sen bk TSH 2.85 cikmis bnm dörtten fazla yuksek olmaması gerek FSH 8.69 cikmis bnm 11.5 den fazla olmaması lazim prolaktin benim 11.8 cikmis bnm LH 13.3 cikmis bnm bu sonuclarima Dr benim normal hormonlarda sorun yok demişti bndede PCO yumurtalık tembelligim var baklim hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canımm ..e2 yüksek sdece dğerleri normal e2 de üst sınır 80 diye biliyorum..diğerlerii güzell canımcım..

Değerlerimiz hemen hemen aynı gibi FSH farklı sadece. Senin 8.69, benim FSH 3.17. Benim testte FSH'nin hangi aralıkta olması gerektiği belirtilmemiş. O yüzden anlayamadım. Bendeki sınırıda 11.5 olarak düşünürsek normal gibi. Sağol canım :))

geçmiş olsun canımm ..e2 yüksek sdece dğerleri normal e2 de üst sınır 80 diye biliyorum..diğerlerii güzell canımcım..

e2 de pcolu oldugum için yüksek olabilir :44:

Tahlil.com'a mesaj attım cevap bekliyorum. Bakalım ne diyecekler. Çok sağol canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…