- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.001
e2 de pcolu oldugum için yüksek olabilir :44:
Tahlil.com'a mesaj attım cevap bekliyorum. Bakalım ne diyecekler. Çok sağol canım :))
ami canım dün dinlendim hiç kalmadım ama çalıştığım için bugün işe gelmek zorundaydım allahım hayırlısını nasip etsin inş.
Merhaba arkadaşlar,
Bende artık bu konuya dahilim eylül ayında evliliğimizin ikinci yılını dolduruyoruz. Yaklaşık bir yıldır korunmuyoruz ama gebelik olmadı
Geçtiğimiz ay doktora gittim ultrasonla baktı yumurtalıkların tembel dedi glukofen verdi bir aydır kullanıyorum adetin 4.günü gel demişti iki gün önce gittim klomen verdi sabah akşam kullanıcam sonra atın 17 ve 19 gel dedi herhalde yumurta kontrolü yapıcak benim durumum bu
Benim problemim ramazanda ilaç kullanımı zor oluyor iki gündür sahurda geliyoruz eve ilacı sabah akşam kullanmam gerekiyordu ben bu kurala uyamadım yani sahurda sadece 1 tane içebiliyorum acaba bu şekilde kullandığım için ilaç etkisini görmezmiyim :44:
İlacı sabah akşam kullansaydım 5 günde bitecekti bu şekilde süre uzuyor ne yapsam bilemedim :44:
Canım sahurda 2 tane alabilirsin bana doktor öyle vermişti 2 tane akşamları içiyordum. Tek tek icersen günün uzar ve yumurtlama günün geçebilir. Takip yapamazlar
Hadi ya bak bunu yeni öğreniyorum iki tane içerim artık dün boşa gitti desene(
çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Hadi ya bak bunu yeni öğreniyorum iki tane içerim artık dün boşa gitti desene(
çok teşekkür ederim bilgilendirme için
içini ferah tut strestten uzak dur eğer eşinde bir problem yoksa sana bu tedaviyi 3 ile 6 ay arasında doktor kontrolunde kullandıracaktır eğer gebelik oluşmazsa rahim filmi ile tüplerin durumuna bakılıyor inşallah sende gerek olmadan hamile kalırsın...kist olayına gelince benim bu 3.ayım klomende daha öncekilerinde oluşmadı çok şükür ama oluşan arkadaşlar var onları da yine doktor kontrolunde ilaç ya da kendiliğinden düşüyor...tedavin hayırlı olsunyarin baslayp ilaca carsamba yumurta takibine gidicem hayrlisi artk..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm cok tesekkur ederm ilk ilacimi ictim hayrlisi olsn ben rahim testinden cok korkuyrm alt ultrasyona bile girerken hungur hungr agliyrm ama hersey minislerimiz icin.. yumurta takibide ayni yolla yapiliyor degil mive ilk kullanmama ragmen doktorm sabah aksam verdi bana gunde tek icenler varms
e2 de pcolu oldugum için yüksek olabilir :44:
Tahlil.com'a mesaj attım cevap bekliyorum. Bakalım ne diyecekler. Çok sağol canım :))
canım yanlış anlamada sen doktoruna sor bnce 2 tane aynı anda alman ters etki yapabilir bu ilacın büyük yan etkisi var ohss gibi onun için doktora sormadan almadiğer arkadaşa iyi gelen sana gelmeyebilir..doktor banada 2 tane iç dedi günde.bnde 1 tane içiyorum yeterlde geliyo.
sende sağoll canıım benim...sonucu yaz emi buryaa tahlilcom ne dersee..
ben iyice anlatim bir yillik evliyim alti aydir korunmuyorm doktora gttim alt muayne yapti bi sorunun yok dedi esim sperm testi yapti ondadaa ni problem yok sabirsiz oldugumu gorunce,, klomen verdi yarin adetimin 5.gunu yarin basliyorum ama moralman sifirim ya kanallarim tikaliysaya yine olmazda basa donersek diye her ay hayal kirikligindan o tek cizgiden yoruldm..
Al bendende okadar bendeki problem yumurtlama tarihini tespit edemiyorum bu ay oldu kesin diyorum yine hayal kırıklığı çok gerginim artık. Şimdi doktorum yumurta takibi yapıcak Rabbim yardım etsin olsun artık(
Doktor banada ultrasonla baktı birde alt muayene yaptı ilaç verdi ama hormon testi falan istemedi ? Bir çok kadında süt hormonu fazla oluyormuş o yüzden bebek olmuyormuş ama doktorum benden hiç tahlil istemedi
canm cok tesekkur ederm ilk ilacimi ictim hayrlisi olsn ben rahim testinden cok korkuyrm alt ultrasyona bile girerken hungur hungr agliyrm ama hersey minislerimiz icin.. yumurta takibide ayni yolla yapiliyor degil mive ilk kullanmama ragmen doktorm sabah aksam verdi bana gunde tek icenler varms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?