Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canım eğer vaktin varsa. Git aile hekimine hormon testi yaptırmak istiyorum de. Hem tahlillere de para vermemiş olursun. Ertesi gün sonucu veriyorlar.

Bak bunuda yeni öğrendim aile hekimi yapabiliyormu tahlili :))
Peki eşime sperm testi nide yaparlarmı acaba

insallah gerek kalmz cnm hicbirmzn hemncecik gelir minik kuslarimiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşALAH geek kalamz canım.. ÇOK GÜZELL DEĞERLER NORMALMİŞŞ.. HAYIRLISI gülüm inşALALH gerek kalamz aşılamaya..

canım sen söle doktoraa ben kendim istemiştimm çok ii doktor herşeyi araştıran doktor bulmak zorr kendimşz de çook araştıracazz dokta söyleyeecez..

canım biz özelde yaptırmıştık sperm testini ürolog a gidiyor eşin..

canm yumurtlama tarihi cok basit reglinin 10. gunu basliyor 17. gunu bitiyor bu 7 gunluk surecte 3 kez iliskiye girmek yetrliymis doktorumun soyledgne gore .. olumsuz dusunceleri atalimm kafamizdan :)

bizde sperm testini yeni yaptrdk canm ozel yerde yaptrdk biz MED-LAB doktorum gonderdi 60 tl iki saat sonra sonc aldk cok sukur sperm kalitesi yuksek hareketliler biraz dusuk cikti doktr bu problem deil dedi oyle klomeni verdi bana ..

Sperm testini ramazanda nasıl yapıyorlar iftardan sonra yaparlarmı acaba

cnm cok sevindm insallah hayirli haberlerimizide paylasmak nasip olur ne zamandr korunmuysnuz

2 aydır falan diyebilirim benim başka sıkıntılar vardı o yüzden korunduk biraz hoş çok da sayılmaz 10 aylık evliyiz :) bende adet düzensizliği vardı yumurtlama sıkıntılı olduğundan klomen verdi hemen doktor...inşaallah kucaklarımıza da alırız minnoşları

amin canim allah agzindan duysun sende yeni evlisin bende oyle daha yeni 1. yilimizi doldurduk gorunurde bi sikinti yok rahim testi harc hepsi yapildi hayirlisi hakkimizda :) yumurta takibi icn gttgnde bildr sonclari mutlaka :)

Canim hareketliler dusuk derken nekadar cikti ? Benım eşimn hareketı az doktor bunu sorun olarak goruyo ve bı ton ilaç verdi moralim yerlerde 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım bu sabah gittim yumurtan güzel dedi atmışım yani çatlamış bugün ve cumartesi dahil adet olana kadar gün aşırı ilişki dedi inşallah da adet olmazsın dedi:) özellikle bugün ve cumartesi çok önemli dedi hayırlısı artık rabbim çok uğraştırmasın :))

canim sana kolay gelsin o zamn :) :) hayirlisiyla dualarm seninle guzel haberlerimizi verelm birbirmize insallah bugun ve cumartesi kendini hic yorma agr kaldrma hamileymissin gibi davran esinede keciboynuzu pekmezi yedir

herkese hayırlı cumalar

canim oncelikle moralini sakin bozma boyle cok insan .. canim sonuc +4ileri 16 , +3 yavas dogrusal olmayan hareketli 32 , +2 yerinde hareketli 10 ,+1hareketsiz 42 TMPSS × milyon 13.4 sonuc bunlar doktr ona hic ilac vermedi bana klomen

İftarla sahur arası çok az zaman birazda geç içince bir iki saat arayla ilaç içiyorum. Doğru söylüyorsun doktora sormak lazım kist felan olur birde onunla uğraşırım sonra

evet bu ilaç ve ovitrelle bnm hep 4 gün geciktiriyo reglimi.kist oluşup atılıyo herlde anlamıyorum bnde.

kizlar bugun ilk kez klomeni kullandm bacaklarm acayp sizliyor sizdede oldmu bana yardmci olunn

Canim hareketliler dusuk derken nekadar cikti ? Benım eşimn hareketı az doktor bunu sorun olarak goruyo ve bı ton ilaç verdi moralim yerlerde 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sende esinin sonucunu paylasrmsn canm merak ettm neden ilac vermiski

sende esinin sonucunu paylasrmsn canm merak ettm neden ilac vermiski

kizlar bugun ilk kez klomeni kullandm bacaklarm acayp sizliyor sizdede oldmu bana yardmci olunn

Ben klomen ve çatlama iğnesi oldum şuan beklemedeyim cnm hic bir agri yada sanci olmadi bnde azicik bi akinti geldi ki normlde hic gelmez arkadaş klomen ve catlatmayla hamile kaldi şimdi 10 haftalık onunda hic agri flan olmamis ki diyoki hala normalim hic bi belirti yasamadim daha diyo bunyeden bünyeye değişir tabi ama benimde olmadi

canim saol cvp verdgn icin belkide baska biseyden yorgunluktan ama ayaklarm bacaklarim sizim sizim .. insallah hayirlisiyla dolsun gobisin .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…