- 31 Mayıs 2014
- 897
- 654
- 208
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.021
Canım eğer vaktin varsa. Git aile hekimine hormon testi yaptırmak istiyorum de. Hem tahlillere de para vermemiş olursun. Ertesi gün sonucu veriyorlar.
bende sabah akşam içiyorum hatta bu 3. de günde 3 tane içtim...bende senin gibi alttan muayeneden çok korkan biriydim ama gidegele gidegele alıştım artık ne kasarsam o kadar canın acıyor alışmaya çalış...rahim filmini de zaten hemen çekmiyorlar belirli bir aşamadan sonra gerek görülürse çekiliyor inşallah gerek kalmaz
Doktorlar Sitesinden cevap gelmiş. "Değerleriniz normal" demişler. Tahlil.com henüz beklemede.
Bu arada şimdi doktordan geldim hamilelik testi yaptırdım. Negatif
Bugün soğan kürüne başlıcam. Bari adet olayımda tekrar tedaviye başlayayım bu ay.
Sonrası zaten aşılama. Umarım o aşamaya geçmeye gerek kalmaz.
Al bendende okadar bendeki problem yumurtlama tarihini tespit edemiyorum bu ay oldu kesin diyorum yine hayal kırıklığı çok gerginim artık. Şimdi doktorum yumurta takibi yapıcak Rabbim yardım etsin olsun artık(
Doktor banada ultrasonla baktı birde alt muayene yaptı ilaç verdi ama hormon testi falan istemedi ? Bir çok kadında süt hormonu fazla oluyormuş o yüzden bebek olmuyormuş ama doktorum benden hiç tahlil istemedi
Bak bunuda yeni öğrendim aile hekimi yapabiliyormu tahlili :))
Peki eşime sperm testi nide yaparlarmı acaba
Al bendende okadar bendeki problem yumurtlama tarihini tespit edemiyorum bu ay oldu kesin diyorum yine hayal kırıklığı çok gerginim artık. Şimdi doktorum yumurta takibi yapıcak Rabbim yardım etsin olsun artık(
Doktor banada ultrasonla baktı birde alt muayene yaptı ilaç verdi ama hormon testi falan istemedi ? Bir çok kadında süt hormonu fazla oluyormuş o yüzden bebek olmuyormuş ama doktorum benden hiç tahlil istemedi
Bak bunuda yeni öğrendim aile hekimi yapabiliyormu tahlili :))
Peki eşime sperm testi nide yaparlarmı acaba
bizde sperm testini yeni yaptrdk canm ozel yerde yaptrdk biz MED-LAB doktorum gonderdi 60 tl iki saat sonra sonc aldk cok sukur sperm kalitesi yuksek hareketliler biraz dusuk cikti doktr bu problem deil dedi oyle klomeni verdi bana ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm cok sevindm insallah hayirli haberlerimizide paylasmak nasip olur ne zamandr korunmuysnuz
2 aydır falan diyebilirim benim başka sıkıntılar vardı o yüzden korunduk biraz hoş çok da sayılmaz 10 aylık evliyiz :) bende adet düzensizliği vardı yumurtlama sıkıntılı olduğundan klomen verdi hemen doktor...inşaallah kucaklarımıza da alırız minnoşları
Amin canım benim allah razı olsun rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.Hmm anladim canim hayirlisiyla okur insallah yaa Rabbim isterse hersey oluyor zaten.. Allahim emeklerini bosa cikarmasin insallah.. Bebisini gobegine gondersin insallah..
bizde sperm testini yeni yaptrdk canm ozel yerde yaptrdk biz MED-LAB doktorum gonderdi 60 tl iki saat sonra sonc aldk cok sukur sperm kalitesi yuksek hareketliler biraz dusuk cikti doktr bu problem deil dedi oyle klomeni verdi bana ..
amin canim allah agzindan duysun sende yeni evlisin bende oyle daha yeni 1. yilimizi doldurduk gorunurde bi sikinti yok rahim testi harc hepsi yapildi hayirlisi hakkimizda :) yumurta takibi icn gttgnde bildr sonclari mutlaka :)
canım bu sabah gittim yumurtan güzel dedi atmışım yani çatlamış bugün ve cumartesi dahil adet olana kadar gün aşırı ilişki dedi inşallah da adet olmazsın dedi:) özellikle bugün ve cumartesi çok önemli dedi hayırlısı artık rabbim çok uğraştırmasın :))
herkese hayırlı cumalar
İftarla sahur arası çok az zaman birazda geç içince bir iki saat arayla ilaç içiyorum. Doğru söylüyorsun doktora sormak lazım kist felan olur birde onunla uğraşırım sonra
Canim hareketliler dusuk derken nekadar cikti ? Benım eşimn hareketı az doktor bunu sorun olarak goruyo ve bı ton ilaç verdi moralim yerlerde 😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sende esinin sonucunu paylasrmsn canm merak ettm neden ilac vermiski
canim oncelikle moralini sakin bozma boyle cok insan .. canim sonuc +4ileri 16 , +3 yavas dogrusal olmayan hareketli 32 , +2 yerinde hareketli 10 ,+1hareketsiz 42 TMPSS × milyon 13.4 sonuc bunlar doktr ona hic ilac vermedi bana klomen
kizlar bugun ilk kez klomeni kullandm bacaklarm acayp sizliyor sizdede oldmu bana yardmci olunn
Ben klomen ve çatlama iğnesi oldum şuan beklemedeyim cnm hic bir agri yada sanci olmadi bnde azicik bi akinti geldi ki normlde hic gelmez arkadaş klomen ve catlatmayla hamile kaldi şimdi 10 haftalık onunda hic agri flan olmamis ki diyoki hala normalim hic bi belirti yasamadim daha diyo bunyeden bünyeye değişir tabi ama benimde olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?