- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.041
canim saol cvp verdgn icin belkide baska biseyden yorgunluktan ama ayaklarm bacaklarim sizim sizim .. insallah hayirlisiyla dolsun gobisin .. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm yumurtlama tarihi cok basit reglinin 10. gunu basliyor 17. gunu bitiyor bu 7 gunluk surecte 3 kez iliskiye girmek yetrliymis doktorumun soyledgne gore .. olumsuz dusunceleri atalimm kafamizdan :)
canim sana kolay gelsin o zamn :) :) hayirlisiyla dualarm seninle guzel haberlerimizi verelm birbirmize insallah bugun ve cumartesi kendini hic yorma agr kaldrma hamileymissin gibi davran esinede keciboynuzu pekmezi yedir
kizlar bugun ilk kez klomeni kullandm bacaklarm acayp sizliyor sizdede oldmu bana yardmci olunn
Bak bunuda yeni öğrendim aile hekimi yapabiliyormu tahlili :))
Peki eşime sperm testi nide yaparlarmı acaba
sende esinin sonucunu paylasrmsn canm merak ettm neden ilac vermiski
tamam canım soyledıklerını nor aldım sorucam ... ıyı oldu cunku randevumum yarınnnnn ogleden sonra 15.00 de
selam kızlar bende 30 haziranda ilk defa çatlama iğnesi vuruldum. Faydası oldumu olmadımı yarın belli olacak. Kan tahlili yaptıracağım.
kizlar bugun ilk kez klomeni kullandm bacaklarm acayp sizliyor sizdede oldmu bana yardmci olunn
hadi hayirli sonuclar olsn ins canim guzel haberi paylas mutlaka
canin benimde yukarda yazdgm gbi sonucumuz hareketliler biraz sorunlu ama doktr bunun icin ona ilac vermcem dedi .. :S bana klomeni verdi cok umut bagladm bu ilaca bakalm
bugün kontrolüm vardı benim ,adetin 4.günü başladım 2*5 gün klomen sonucu bugün 11.günde en büyüğü 10 mm olan 3 yumurtam var küçükmü diye sordum doktora normal dedi pazar nöbetçi olduğunu söyleyip tekrar gelmemi söyledi 2 cm olduğunda çatlatıcaz dedi merak içindeyim :44: küçükmü kızlar sizce ama ben normaldede geç yumurtluyorum 20-21.gün gibi adetim de 35 günü buluyo ama klomenle daha çabuk olmazmı yaa yumurtlama(
yumurta takibini ultrasynlami yapior :) yoksa alt muaynemi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?