Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canim saol cvp verdgn icin belkide baska biseyden yorgunluktan ama ayaklarm bacaklarim sizim sizim .. insallah hayirlisiyla dolsun gobisin .. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallh canim ya mübarek günlerde Rabbim isteyen hasretiyle yanan herkeze versin Rabbim bayrama hayirli haberler almayi nasip etsin seninde olur inşallah canim bu ay hepimiz hamileyiz deriz insallh

selam kızlar bende 30 haziranda ilk defa çatlama iğnesi vuruldum. Faydası oldumu olmadımı yarın belli olacak. Kan tahlili yaptıracağım.

Kızlar merhaba , yumurtlama tarihi tespiti için ovulasyon testi varmış bende buradan okurken öğrendim çoğu kişide memnun bende internetten aldım daha denemedim çünkü regl tarihim yaklaştı yani yumurtlama bitti. Eğer yumurtlama tespitinde sıkıntı yaşıyorsanız değerlendirebilirsiniz

tamam canım öle yapıyım bari cumartesi evi temizliycektim ama kalsın nolur nolmaz yavrucaklarım tutunsunlar:))) benimde dualarım seninle ikiz ikiz olurlarda inş çifter çifter alırız kucaklarmıza

kizlar bugun ilk kez klomeni kullandm bacaklarm acayp sizliyor sizdede oldmu bana yardmci olunn

bu arada bendede dizimde sızlama ve belimde ağrı yapmıştı canım dizimdeki sızlama hala var ve sürekli bi kasık ağrısı ve sızlaması...

kızlar cumanız mübarek olsunn ALLAH ım dualaımızı kabu eylesiinn.....

Bak bunuda yeni öğrendim aile hekimi yapabiliyormu tahlili :))
Peki eşime sperm testi nide yaparlarmı acaba

Ben aile hekiminde yaptırdım canım hormon testini.

Sperm olayından emin değilim ama kan testlerinden farklı bir alana giriyor. Yapılacağını sanmıyorum. Benim eşim devlet hastanesinde yaptırdı. Bir gün sonra internetten aldık sonucu.

Son düzenleme:
sende esinin sonucunu paylasrmsn canm merak ettm neden ilac vermiski

Canım eşimn toplam sperm sayısı 195 milyon ,% 60 ı hareketli. Bide molitite indexi diye bişey var 1 ile 4 arasında derecelendirilmiş benım eşiminki 2.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar doktor bana progestan vermişti ve adet olunca gel 2. tedaviye başlayalım dedi ama progestan bitmesine rağmen adet olamamıştım.

Normalde de 2 ayda bir adet olurum.

Dün sabah 1 akşam 1 bardak olmak üzere soğan kürü içtim ve bu sabah kırmızılar gelmeye başladı.

1 günde bile hemen etkisini gösterdi. Adetin 5. gününe kadar içmeye devam edicem. 5. Gün tekrar klomen tedavisine başlıcaz ve soğan kürünü içmeyi bırakıcam. İlaçlarla aynı anda içmek istemiyorum.

kizlar bugun ilk kez klomeni kullandm bacaklarm acayp sizliyor sizdede oldmu bana yardmci olunn

öyle bi etkisi yok bildiğim kadarıyla.istersen doktorunada sor.sadece karında gaz sancısı gibi oluyo.

Doktor bu değerlere normal dedi. Referans olsun diye yüklüyorum kızlar.

Eki Görüntüle 1185483

canin benimde yukarda yazdgm gbi sonucumuz hareketliler biraz sorunlu ama doktr bunun icin ona ilac vermcem dedi .. :S bana klomeni verdi cok umut bagladm bu ilaca bakalm

hadi hayirli sonuclar olsn ins canim guzel haberi paylas mutlaka

sağol canımmm inş., paylaşmazmıyım hele bi de olumlu olursa daha hastaneden çıkmadan yazarım. Ben burdan birinin hamile olduğunu okuyunca çok seviniyorum umutlanıyorum. sırf o anki mutluluğum için bende hemen paylaşırım :)

Erkeklere E vitamini veriyorlar diye biliyorum.

Doktor vermediyse vardır bir sebebi canım.

Sen eşine havuç suyu içir. Hareketliliği arttırır.

http://kaanil.blogcu.com/ibrahim-saracoglu-ndan-sperm-hareketliligini-artirmak-icin-kur-t/5008837

bugün kontrolüm vardı benim ,adetin 4.günü başladım 2*5 gün klomen sonucu bugün 11.günde en büyüğü 10 mm olan 3 yumurtam var küçükmü diye sordum doktora normal dedi pazar nöbetçi olduğunu söyleyip tekrar gelmemi söyledi 2 cm olduğunda çatlatıcaz dedi merak içindeyim :44: küçükmü kızlar sizce ama ben normaldede geç yumurtluyorum 20-21.gün gibi adetim de 35 günü buluyo ama klomenle daha çabuk olmazmı yaa yumurtlama (

Canim Dr yeterli derse yeterlidir pek bilgim yok ama Dr bana adetimin 5.günü klomene başlattı 5 gün iç sabah aksam ilaç bitince hemen gel dedi 5 günde yumoslar 14mm olmuş bittim tek yumurta ve 14 mm di klomeni 2 gün daha kullan gel dedi yani BN 7 gün klomen kullandim en son 19 mm yumurta ve bide 11 mm yumurtam olmuş catlatma iğnesi yazdi oldum beklemedegim 36 saat snra tam saatinde ilişki istiyorum dedi ama tam saatinde dedi ben 3 de catlatma iğnesi oldum 36 saat sonra gece 3 de ilişki oldu canim ayrıca yumurtalar klomenle günde 2mm buyuyo telaş yapma kendine büyütür yumoslari Dr yeterli demiş zaten hayirlisi hakkimizda insallah Rabbim bu ay hepimizin karnini doldurur senin pazar gününe kadar muhdemelen 14 mm olur

yumurta takibini ultrasynlami yapior :) yoksa alt muaynemi kizlar

benimkini hep alt muayene ile yaptı ama en son gittiğimde alttan yapmasanız olur mu dedim bu seferlik tamam demişti...doktoruna göre değişiyor ama alttan baktıklarında daha net görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…