- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.061
kac defa bakiyor bu takipte kac kez yumurtalara bakmak icn cekiorz o iskncyi pki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yumurta uygun büyüklüğe ulaşana kadar benim 1 kerede ulaştığıda oldu 5 kere muayeneden sonra ulaştığıda o yumurtanın gelişmesine bağlı
Canim Dr yeterli derse yeterlidir pek bilgim yok ama Dr bana adetimin 5.günü klomene başlattı 5 gün iç sabah aksam ilaç bitince hemen gel dedi 5 günde yumoslar 14mm olmuş bittim tek yumurta ve 14 mm di klomeni 2 gün daha kullan gel dedi yani BN 7 gün klomen kullandim en son 19 mm yumurta ve bide 11 mm yumurtam olmuş catlatma iğnesi yazdi oldum beklemedegim 36 saat snra tam saatinde ilişki istiyorum dedi ama tam saatinde dedi ben 3 de catlatma iğnesi oldum 36 saat sonra gece 3 de ilişki oldu canim ayrıca yumurtalar klomenle günde 2mm buyuyo telaş yapma kendine büyütür yumoslari Dr yeterli demiş zaten hayirlisi hakkimizda insallah Rabbim bu ay hepimizin karnini doldurur senin pazar gününe kadar muhdemelen 14 mm olur
hadi hayirli sonuclar olsn ins canim guzel haberi paylas mutlaka
sanırım yarını bekleyemeyeceğim işten çıkar çıkmaz gideceğim kan tahliline biraz heycan yaptım( 18:
ayyyyy cok heycanlandm canmm hayrli haberler ins insss inss :) haberdar cnm
selam canım malesef 0,37 yani negatif kan verdikten bir saat sonra arayıp sordum oraki salakda başta pozitif demesin mi ben tam sevinçten bayılacam derken pardon pardoon 0,37 negatif demesin mi sinirlerim altüst oldu üstünede doktorunuzla görüşün 1 haftalıkta olabilir dedi. Telefonu kapatıp doktoru aradım benimde bildiğim üzere 0,37 negatif o kadar emin dediki bi haftalıksa diye sırf o yüzden aradım doktor direkt negativ dedi sonuç ben evde hitap bitap eşimde sonucu elden almaya gitti malum labaront çocuk çok saçmalayınca raporu görmeden inanamayacağım dedi gitti. ben inandım sinirlerim bozuldu iftara davetliyiz ama oturdum kaldım masanın başında. çatlama ignesi sanırım benim sabrımı çatlattıııı
canım bu sabah gittim yumurtan güzel dedi atmışım yani çatlamış bugün ve cumartesi dahil adet olana kadar gün aşırı ilişki dedi inşallah da adet olmazsın dedi:) özellikle bugün ve cumartesi çok önemli dedi hayırlısı artık rabbim çok uğraştırmasın :))
işte bana küçük gibi geldi bak seninde 14 mm miş ilk kontrolde yaa sen iğneni oldun demek hadi hayırlısı çok heyecanlıiçime doğdu ama bak sen bu ay tutturacaksın çok düzenli çalışmışsıın maşallah :) 36 saat sonrası gün aşırımı devam ettiniz peki kaç günün var bu arada takipteyim seni :)) bide ben bugün gittiğimde benden önceki hasta ikiz gebelikti beni muayene etti benden sonra alacağı hastanında ikizmiş hemde ilaçsız normal yola doktor ikiz senesi sanki bu yıl bakarsın bi ikizde sende olur dedi
işte bana küçük gibi geldi bak seninde 14 mm miş ilk kontrolde yaa sen iğneni oldun demek hadi hayırlısı çok heyecanlıiçime doğdu ama bak sen bu ay tutturacaksın çok düzenli çalışmışsıın maşallah :) 36 saat sonrası gün aşırımı devam ettiniz peki kaç günün var bu arada takipteyim seni :)) bide ben bugün gittiğimde benden önceki hasta ikiz gebelikti beni muayene etti benden sonra alacağı hastanında ikizmiş hemde ilaçsız normal yola doktor ikiz senesi sanki bu yıl bakarsın bi ikizde sende olur dedi
canim senin regl gunn ne zaman ins olmazsin tabi takipte olalim istikrarlisin ins emeklermiz bosa cikmaz artk :)
28 canim yani tam bayram günü ama bi gün önceden test yapmayi düşünüyorum inşallah haliriz hamis ya bayramda soranlara var deriz inşallah milletin iğneleyici laflarindan biktim artik seninde insallh buyur yumoslarin koca koca olur insallh
canim saol cvp verdgn icin belkide baska biseyden yorgunluktan ama ayaklarm bacaklarim sizim sizim .. insallah hayirlisiyla dolsun gobisin .. :)
Kızlar günler geçmek bilmiyor ya
Birşey soracam. Soğan kürü uygularken mi kist eriyor. Yoksa adet olunca soğan kürünün etkisiyle mi adetle atılıyor?
Yani adet olmadan kist gidiyor mu?
Canim bizim 36 saat dun gece doldu ilk denememiz dun gece 3.5 da oldu bundan sonra adet tarihine kadar gün asiri olacak insallh tutar ya seninde benim tüm isteyenlerin de insallh bayrama güzel haberlerle gireriz canim bnm adet tarihim 28 bekleyecez bakalim hayirlisi
bugün kontrolüm vardı benim ,adetin 4.günü başladım 2*5 gün klomen sonucu bugün 11.günde en büyüğü 10 mm olan 3 yumurtam var küçükmü diye sordum doktora normal dedi pazar nöbetçi olduğunu söyleyip tekrar gelmemi söyledi 2 cm olduğunda çatlatıcaz dedi merak içindeyim :44: küçükmü kızlar sizce ama ben normaldede geç yumurtluyorum 20-21.gün gibi adetim de 35 günü buluyo ama klomenle daha çabuk olmazmı yaa yumurtlama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?