Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

kac defa bakiyor bu takipte kac kez yumurtalara bakmak icn cekiorz o iskncyi pki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kac defa bakiyor bu takipte kac kez yumurtalara bakmak icn cekiorz o iskncyi pki

yumurta uygun büyüklüğe ulaşana kadar benim 1 kerede ulaştığıda oldu 5 kere muayeneden sonra ulaştığıda o yumurtanın gelişmesine bağlı

yumurta uygun büyüklüğe ulaşana kadar benim 1 kerede ulaştığıda oldu 5 kere muayeneden sonra ulaştığıda o yumurtanın gelişmesine bağlı

canim ben cok kasiliyrm o yuzdn cok aci cekiyorum muayne sirasnda o catala otrmak bile cok kotu hissetttyr ama olsun minik kusum gelsinde raziyim herseye :)

işte bana küçük gibi geldi bak seninde 14 mm miş ilk kontrolde yaa sen iğneni oldun demek hadi hayırlısı çok heyecanlı içime doğdu ama bak sen bu ay tutturacaksın çok düzenli çalışmışsıın maşallah :) 36 saat sonrası gün aşırımı devam ettiniz peki kaç günün var bu arada takipteyim seni :)) bide ben bugün gittiğimde benden önceki hasta ikiz gebelikti beni muayene etti benden sonra alacağı hastanında ikizmiş hemde ilaçsız normal yola doktor ikiz senesi sanki bu yıl bakarsın bi ikizde sende olur dedi

ayyyyy cok heycanlandm canmm hayrli haberler ins insss inss :) haberdar cnm

selam canım malesef 0,37 yani negatif kan verdikten bir saat sonra arayıp sordum oraki salakda başta pozitif demesin mi ben tam sevinçten bayılacam derken pardon pardoon 0,37 negatif demesin mi sinirlerim altüst oldu üstünede doktorunuzla görüşün 1 haftalıkta olabilir dedi. Telefonu kapatıp doktoru aradım benimde bildiğim üzere 0,37 negatif o kadar emin dediki bi haftalıksa diye sırf o yüzden aradım doktor direkt negativ dedi sonuç ben evde hitap bitap eşimde sonucu elden almaya gitti malum labaront çocuk çok saçmalayınca raporu görmeden inanamayacağım dedi gitti. ben inandım sinirlerim bozuldu iftara davetliyiz ama oturdum kaldım masanın başında. çatlama ignesi sanırım benim sabrımı çatlattıııı

canimm sabir sabirrr napalim bende gectgmiz aylarda bi test yaptrmistm ben hevesli hevesli nolur sonucu soyleyin diorm laborant kadin bi sorun yok dedi ne demek bi sorn yok dedm hamile deilsiniz dedi ben hungur hungur tabii... cok sukur saglikliyiz canm buda bizim imtihanimiz sakin pes etme .. onumuzdeki ay icin enerji topla .. iyi beslen insallah allah yuzumuze bakicak minik kuslarimizi verick bize :)

canim nasilsin sesin cikmadi :)

canim senin regl gunn ne zaman ins olmazsin tabi takipte olalim istikrarlisin ins emeklermiz bosa cikmaz artk :)

Canim bizim 36 saat dun gece doldu ilk denememiz dun gece 3.5 da oldu bundan sonra adet tarihine kadar gün asiri olacak insallh tutar ya seninde benim tüm isteyenlerin de insallh bayrama güzel haberlerle gireriz canim bnm adet tarihim 28 bekleyecez bakalim hayirlisi

canim senin regl gunn ne zaman ins olmazsin tabi takipte olalim istikrarlisin ins emeklermiz bosa cikmaz artk :)

28 canim yani tam bayram günü ama bi gün önceden test yapmayi düşünüyorum inşallah haliriz hamis ya bayramda soranlara var deriz inşallah milletin iğneleyici laflarindan biktim artik seninde insallh buyur yumoslarin koca koca olur insallh

ins canm bende hamileyiiimmm diye haykirmak istiyorm smdi klomen ictm yine carsambada ilk yumurtlama takibi icn gidicm hayirlisi :)

Öyle Rabbim kolaylık versin gobisini dolduru versin tez zamanda inşallah Rabbim isteyen herkeze versin insallh

Son düzenleme:
Kızlar günler geçmek bilmiyor ya
Birşey soracam. Soğan kürü uygularken mi kist eriyor. Yoksa adet olunca soğan kürünün etkisiyle mi adetle atılıyor?
Yani adet olmadan kist gidiyor mu?

canim saol cvp verdgn icin belkide baska biseyden yorgunluktan ama ayaklarm bacaklarim sizim sizim .. insallah hayirlisiyla dolsun gobisin .. :)

Benimde vücut ısım çok yükseldi birde mide bulantısı oluyor klomene bağlıyorum. Bugün son ilacımı içicem kasıklarımda batma hissediyorum inşallah istenilen kıvama gelmiştir yumurtalar

Umarım hamile kalırsın. Bize de umut olursun

Kızlar ben şimdi soğan kürüne başladım ya ilk defa.

Pazartesi günü 2. klomen tedavime başlıcam.

Soğan kürüne devam edeyim mi yoksa bırakayım mı. :44:

15 güne tamamlamak lazım ya benim 5 gün olmuş olacak bırakırsam.

İlaçla birlikte içersemde yanlış tesir eder diye korkuyorum. :18:

Lütfen bir fikir verin bana :26:

Son düzenleme:

Cnm benim bu 3.klomen kullanımım.ilkinde 12.gün 13 ve 16 mm iki yumurta vardı 21 gün baktığımda ovu olmuştu.ikincide yine 12.gün 13 ve 14 olmak üzere yine iki yumurta vardı 21 günde yine ovu oldu ve hamile kaldım ama uzun sürmedi kalp durması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.herneyse çok uzattım bu ay tekrar 3 klomen kullanışım 11. Günümde 10 mm yumurta vardı 20. Gün 15 mm olmuştu şuan ne durumda bende bilmiyorum muhtemelen seninde benim gibi geç ovulasyon olacak sanırım ve klomenle ilk defa bu kadar uzun sürdü bende anlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…