Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

ya cnm cok dusuk okudum klomenle hamile kalp klomenle ilgisi varmii ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Klomenle düşüklerin ilgisi olduğunu düşünmüyorum sonuçta klomen yumurtaların gelişimini sağlıyor.ama bende tedirgin olmuştum ve acaba mı diye düşündüm.özellikle gittim Dr sordum asla ilaçla bi ilgisi olmadığını söyledi

ay tsk ederm canim cok aklim takilmisti..

Hanimlar klomen hepimize bebek olur geRi gelir inşallah....

Son düzenleme:
Selam kızlar benimde bu ay ikinci klomen kullanışım bide çatlatma iğnesi vuruldum adet tarihim 12 temmuzdu ama dün olmadım bugün kahverengi leke geldi sabah oturup ağladım gene olmadı diye ama ne ağrım var nede gelen giden var inşallah Rabbim bu mübarek günde dileyen herkese evlat nasip etsin

Amin canim insallh bi test yapsana

aksama kadar kirmizilarin gelmezse yarn bi test yap canim hakkinda hayirlisi olsun. insallah vardr bebiss :)

Canım bence soğan kürüne devam et. Hem rahmini destekler, hem de yumurtalarını. Çok okudum soğan kürü yaptığı ay hamile kalanları. İnşallah hamile olmana rabbim vesile kılar diyelim ki olmadı ( inşallah olur) en azından kist sorunu yaşamazsın. Ben klomen kullandığım ay soğan kürü yapmadığıma pişman oldum. 1 ay ara vermek zorunda kaldım kistten dolayı

Arkadaslar klomenden sonra catlatma ignesi vurulup igneden sonrada progesta hapi kullanan oldumu aranizda?

valla bnde klomen kullandım bnimde düşükle sonuşlandı ama bnim 3. düşüğümdü bundan öncede normal yolla gebe kalıp düşük yaşadım ama bnde kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim klomen kullanıpta düşük yapanların sayısı çok fazla

canim nasilsin sesin cikmadi :)

iyiym canım tşk ederim doktorun dediği gibi perşembe cumartesi ilişki oldu perşembe günün sancım çok fazlaydı cuma azaldı büyük ihtimal perşembe ya tuttu ya tutmadı hayırlısı bakalım:) bide perşembeden bu yana bugün biraz sancım var anlamadım yani sende ne var ne yok klomen sancı yapıyomu:)

selam kızlar,

adetin 12. günü doktora gittiğimde "yumurtan yok. bu ayı boş geç" demişti ya bana. oysa ki ben 11. gün az şiddetli, derinden bir yumurta çatlama sancısı
çekmiştim. hatta ovulasyon testi kullanmıştım ve çift çizgiyi yakalamıştım fakat ertesi gün bana üstten ultrasonla bakıp "yumurta yok" deyip göndermişti.

bende ikna olmamıştım. dün 21. günümdü. hastaneye gidip progesteron testi yaptırdım.

SONUÇ : 19,74 !!!! (10 ve üzeri kaliteli bir yumurta ürettiğinizin kanıtıdır.)

yani çatır çatır kaliteli bir yumurtam varmış, bi güzel çatlamış. hemde ilaçsız, desteksiz. allahtan o baştan sağmacı doktora güvenip günlerimi
boş geçirmedim. değerlendirdim. bana acayip moral oldu bu sonuç.

kendi kendime yumurtamın geliştiğini, çatladığını öğrenmiş oldum. zaten bunu görmek, keşfetmek istiyordum.

klomene kullanarak 1 sağlıklı gebelik gerçekleşiyorsa en az 5 düşük, kalp atışı olmayan, gelişmeyen bebek duyuyorum. hatta bu konu hakkında daha
öncede yazmıştım bu forumda.

"doktora sordum olmaz dedi" hiçte tatmin edici bir cevap değil. o doktora bi daha sorun bakalım elinde bu konuyla ilgili data varmı. bilimsel araştırma yapılmış mı ? kaç denek üzerinde, kaç yaş aralığındaki kadınlar gözlemlenmiş ? doktorlar işte yok deyip geçiyorlar.

bence klomen yumurtaya sağlıklı bir gebelik için sahip olması gerekli nitelikleri yapay olarak sağlamaya çalıştığı için
düşükler oluyor. nasıl kışın domateslere veriyorlar hormonu büyüsünde satalım diye aynen öyle. ama o domates zorla büyütüldüğü için
domates olmuyor malesef.

benim size nacizane önerim doğanın nimetlerinde faydalanın. hayıt tohumu, adaçayı, nar suyu, soğan suyu, incir kürü gibi...
kendinizi yapay, sentetik hormonlara teslim etmeden önce bide bu yolu deneyin. kendi başınıza yumurtanızı büyütüp büyütemediğinizi
keşfedin.

bende mesela bu ayı her sabah 1 fincan hayıt çayı, 2 incir, akşamları nar suyu gibi doğal maddelerle geçirdim.

bakalım yumurtlamış olmak bebeği tutturmak manasına gelmiyor tabi. beklicez görcez :)

hiçbir doktor kadının vucudunu kadından iyi bilemez. kendinizi deneyin, dinleyin.

Canım ben şimdi doktordan geldim. Kist falan oluşmamış bu ay.

Tekrar klomen verdi ama bu sefer günde 4 tane içicem :S

Sayı biraz fazla olunca üstüne birde soğan suyu içmeye korktum açıkcası.

Umarım 2014 yılı bitmeden hepimizin yüzü güler (

Klomen kullanırken düşük, kalp durması v.s bende çok duyuyorum. Bu konu beni de epey düşündürdü ve doktora sordum. Hayır klomen yapmaz dedi.

Rahim duvarı inceyse bebek tutunamaz düşer. Buna engel olmak için nar suyu birebir.

Bebeğin kalbinin durması da anne karnındaki suyun azalmasıdır. Bunun tıpta şimdilik bir çaresi yok. Yani anne karnındaki suyun miktarını arttıramıyorlar.

İbrahim saraçoğlu geçen hafta programda bu konunun üstünde çalıştığını söyledi.

"Öyle bir yöntem buldum ki. tıpta çaresi yok ama benim vereceğim yöntemle annenin karnındaki su azaldığı için bebeklerin artık kalbi durmucak dedi"

Ramazan aynın sonunda açıklayacağını söyledi.

Sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleme:
İnşallah hamilesindir canım. Şu dktorlardan nefret etmeye başladım zaten. Kibirlerinden hastaya bakmıyorlar adam akıllı. Her gelene klomen yazıp yolluyorlar. söylediklerinde çok haklısın. İlaçsız denicem artık ben de. Hiç sorunumuz yok allaha şükürler olsun. Ne zaman nasip ederse artık

söylediklerini çok doğru buluyorum canım. ben de puregon iğne ile ikinci aşılamada hamile kaldım ne yazıkki tutunamadı ve düşükle sonuçlandı. kulüpteki bi çok topikte hamile haberi alıyoruz ancak çoğu düşükle sonuçlanıyor ve ben artık gebe kalmaktan ziyade kucağımıza alabilecekmiyiz endişesi yaşamaya başladım. bende pco luym ve yumurtam ilç olmadan büyümüyo.klomenle 2. ayımda yumurta 12 mm kaldı ve gitti bu ay umut yok artk dedm ve doktrmn ısrarı üzerine adetn 17. günümydü tam hatrlamyrm tekrar gttiğimde yumrta 23 mm olmuş ve hatta çatlamaya başlamış dedi ancak yne gebelik olşmaynca aşılamaya geçtm. şuan eylüle kadar ara verdk hem düşük nedenyle bazı tahller yapılacak hemde kafamı biraz toparlamak istyrm. çok sıkıntılı bi süreç bu ay tahllilerm yaplınca inş bi sıkıntı olmaz ise ağustıos ve eylül de tamamen bitkisel ürnlere yoğunlaşcm. sennde dediğin gibi soğan kürü, hayıt tohumunu mutlaka deneyeceğim. kainattaki hiç bişey sebepsiz yere yaratılmamış ve hepsi biz kullara nimet olarak verilmiş. hayıt tohumunu araştır derim o kadar faydalıki şaşırdım okuyunca. doktorlar ilaçlarr heyecanlı bekleyişler beni gerçekten yordu ve yıprattı. 2 yıl bitecek eylülde bebek için uğraşalı ancak bu süreçte şunu çok ii anladım canım biz rabbimden medet umucaz. tamam doktorlar ilaçlar vesile. ancak rabbim ol derse yoktan var olur bunu gerçekten kalpten kabullendim ve dua ediyorum hepimize. haşa rabbime imanım sonsuz ancak bu duyguyu nasıl anlatsam bilemyrm allahım affetsin belki de bunu görebilmem için yaşıyorum bu sıkıntıları. and olsunki allahın dediği olur ve ben rabbime kalpten teslimim. rabbim sınavımızı kolaylaştırsın inş. kucaklarımızı boş bırakmasın bu mübarek günleri dua ile geçirelim ve isteyelim ve asla umudumuzu yitirmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…