Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canım seni çok iyi anlıyorum ama bebeği olmayanlar ne zaman umudunu kesse bebek sahibi oluyor. Hep en ummadıkları, olmaz dedikleri zamanda oluyor.

Benim jel sayesinde rahim duvarım biraz kalınlaştı. Pazartesi günü bitti jel. doktor 3 gün içinde adet olmazsan büyük ihtimal hamilesin dedi ve ben adet olmadım henüz. Kan testi yaptırdım negatif çıktı. Dünde erken gebelik testi yaptım kendim yine negatif ama neden adet olmadım onuda anlamadım. Biraz daha bekleyip sonra doktora gidicem. Kist falan mı oluştu acaba diyorum. kist olunca hiç mi adet görülmüyor. Kafamda deli sorular.

Son düzenleme:

Âmin cnm çok Saol ..tez zamanda darısı başınıza inşş

Çok Saol cnm âmin..sadece klomen kullandım evet yumurtlaman oluyorsa zaten iğne vermezler çatlama sorunu olanlara iğne veriyorlar..bu arada benim reglin 20. Gününde hala 15 mm yum vardı ordan tahmin ediyorum geç döllenme olduğunu Dr gün aşırıya devam demişti..o yüzden ben 20.günden sonrada ilişkiye devam ettim regl tarihine kadar..

Muhtemelen stresten gelmiyordur cnm bence bir iki gün daha bekle ve Dr git en azından söktürücü falan verir rahatlar ve yeni sya başlarsın

Anladim canim ben hic regl tarihine kadar deneme yapmadim. Hep tahmini yumurtlama gunlerinde 2 gunde bir denedik oncesi ve sonrasi denemedik bu ay adet gunume kadar 2 gunde bir deneme olsun o zaman. Bakalim yarin doktor ne diyecek yum. Hakkinda.

Kan testi büyük ihtimalle yanılmaz canım ya Sen dua et kist olmasın. Çünkü kisti eritmekte bir sorun.

Klomen kullanırken benimde adetim 3- 4 gün gecikiyordu. bende çok ümitleniyordum.

Erken gebelik testlerininde yanıldığını hiç duymadım.

her yanımız çaresizlik, umutsuzluk.

Anladim canim ben hic regl tarihine kadar deneme yapmadim. Hep tahmini yumurtlama gunlerinde 2 gunde bir denedik oncesi ve sonrasi denemedik bu ay adet gunume kadar 2 gunde bir deneme olsun o zaman. Bakalim yarin doktor ne diyecek yum. Hakkinda.

Sen klomenden sonra yum takibi yaptırmıyormusun yaptırıyorsan bilmen lazım ne zaman hangi tarihlerde ovulasyon olduğunu

bilmiyorum ki detaylı konuşma yaptı ama pko demedi sadece klomen verelim dedi yanında da şeker ilacı yazdı yumurtalamana yardımcı fln dedi anlamamıştım kilo problemim biraz var

selam kızlar,klomeni 3. kullanışımdı adetime daha 5 gün var ama idrar testinde silik çizgi çıkmış ...
bu kdr çabuk idrarda belli olur mu aranızda bu durumu yaşayan var mı

Sen klomenden sonra yum takibi yaptırmıyormusun yaptırıyorsan bilmen lazım ne zaman hangi tarihlerde ovulasyon olduğunu

Canim ilk kullanmamda ilac bitince gittim doktora doktor bakti yumurtan gelisiyor 1 hafta iliski dedi ama olmadi yarin adetimin 12. Gunu bakalim ne durumda yumurta doktorne derse onu yapacam yine

canim benim bugun reglimin gecikmesinn ucuncu gunu ve uc gundur hergum test yapiyorm sonc negatif olsa cikardi dmi ikinci czgi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ilk kullanmamda ilac bitince gittim doktora doktor bakti yumurtan gelisiyor 1 hafta iliski dedi ama olmadi yarin adetimin 12. Gunu bakalim ne durumda yumurta doktorne derse onu yapacam yine

Tamm cnm bir hafta sonra yani adetin 21.günü tekrar bakması gerekiyor ovulasyon olup olmadığına..ovulasyon olduysa sorun yok olmadıysa ilişkiye devam ediyorsun

Son düzenleme:
canim benim bugun reglimin gecikmesinn ucuncu gunu ve uc gundur hergum test yapiyorm sonc negatif olsa cikardi dmi ikinci czgi

Aynen cnm çıkardı..ama dediğim gibi sen kan testi yaptır o kesin sonuç verir kafan rahat eder böyle stres yapıyorsun kendine

Aynen cnm çıkardı..ama dediğim gibi sen kan testi yaptır o kesin sonuç verir kafan rahat eder böyle stres yapıyorsun kendine

birazdan evin yakinindaki poliklnige gdip kan vercem yarn oglen sonc alcam .. cok umutsuzum ama stresten kurtulurm diye dusunuyrm .. aama bazi kisilerdede 1 hafta sonra sonc cikiymus idrar testnde belki gec dollenmedir :) ay hala hayal kuruyrm iste ..

Tamm cnm bir hafta sonra yani adetin 21.günü tekrar bakması gerekiyor ovulasyon olup olmadığına..ovulasyon olduysa sorun yok olmadıysa ilişkiye devam ediyorsun

Ben simdiye kadar 1 defa adetin 21. Gunu kan verdim ondada 23 cikti. Hani bir ay once klomen kullandim dedimya o zaman bana adetin 21.gunu gel demedi doktor. Acaba yarin dermi gel diye. Yoksa ben mi gideyim doktor demeden. Sana doktormu gel demisti.

Bende sana o stresten kurtul diye söylüyorum ya işte kan kesin diye..en azından emin olursun duruma göre söktürücü kullanır yeni aya başlarsın..banada haber vermeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…