- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.361
klomene yenı başladım ben ama doktoru yanlış anlamışım 5. gunu demıs 7. gunu anladım ve başladım
bır sorun olur mu lütfen kızlar cevap verınn
o bırsey olmaz basla dedı ama korkuyorumbence doktorunu ara.
inan "umut" sözcük olarak bile bana o kadar uzak ki....
bu ay yumurtam adetimin 10. günü çatladı ve rahim duvarı yine 5 mm kaldı.
sperm testi yaptırmıştık. 2 kadın doğumcu bakmıştı ve normal demişti. Bu ay bide üroloğa gösterdik hareketsizlik var hemen tedbir alın sigarayı bırakın dedi !
yani şok üstüne şok. ben nisandan beri spermlerin normal olduğunu sanarak kendimde bir aksaklık arıyorum.
Kaybettiğim zaman 4 ay yani.
Döndüm döndüm başa sardım. ama bu akıntıyı daha önce hiç görmediğim için merak ettim. yoksa bi beklentim yok canım
sen neler yaptın ? klomene devam mı ? Jelin bir faydasını gördün mü ?
o bırsey olmaz basla dedı ama korkuyorum
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Güzel haberleri okuyunca umutlanıyor insan. İnşallah isteyen herkes iki çizgiyi görür :):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok sevindim ins saglikla kucagina alirsin. Amin darisi bana ins. Sadece klomenmi kullandin yoksa igneyle berabermi. Gec dollenme oldu dedinya peki sadece tahmini ovulasyon gunlerindemi deneme oldu yoksa hergun mu. Doktor bana ilk kullanmamda iliski gunu soylemedi acaba ondan mi tutmadi
Canım ben normal idrar testi almadım. Adete 4 gün kala sonuç veren idrar testleri var ondan aldım. Diğerlerine göre biraz daha pahalı. Sonuç negatif çıkınca umutlarım tamamen bitti ama çok ilginç hala adet olmadım :44:
Çok Saol cnm âmin..sadece klomen kullandım evet yumurtlaman oluyorsa zaten iğne vermezler çatlama sorunu olanlara iğne veriyorlar..bu arada benim reglin 20. Gününde hala 15 mm yum vardı ordan tahmin ediyorum geç döllenme olduğunu Dr gün aşırıya devam demişti..o yüzden ben 20.günden sonrada ilişkiye devam ettim regl tarihine kadar..
Canım seni çok iyi anlıyorum ama bebeği olmayanlar ne zaman umudunu kesse bebek sahibi oluyor. Hep en ummadıkları, olmaz dedikleri zamanda oluyor.
Benim jel sayesinde rahim duvarım biraz kalınlaştı. Pazartesi günü bitti jel. doktor 3 gün içinde adet olmazsan büyük ihtimal hamilesin dedi ve ben adet olmadım henüz. Kan testi yaptırdım negatif çıktı. Dünde erken gebelik testi yaptım kendim yine negatif ama neden adet olmadım onuda anlamadım. Biraz daha bekleyip sonra doktora gidicem. Kist falan mı oluştu acaba diyorum. kist olunca hiç mi adet görülmüyor. Kafamda deli sorular.
Canım 6 yıl tıp eğitimi almış biri olmaz diyorsa olmaz bence.
bizden daha iyi bildiği kesin
Anladim canim ben hic regl tarihine kadar deneme yapmadim. Hep tahmini yumurtlama gunlerinde 2 gunde bir denedik oncesi ve sonrasi denemedik bu ay adet gunume kadar 2 gunde bir deneme olsun o zaman. Bakalim yarin doktor ne diyecek yum. Hakkinda.
Polikistik over sendromlu kadınlarda insülin direnci oluşmaktadır. Bu sebeple şeker ilacı da verilir.
Muhtemelen siz Polikistik Over hastasısınız ve kilo probleminiz var.
Bende Polikistik Overim ama kilo problemim yok o yüzden şeker ilacı kullanmıyorum.
Sen klomenden sonra yum takibi yaptırmıyormusun yaptırıyorsan bilmen lazım ne zaman hangi tarihlerde ovulasyon olduğunu
Sen klomenden sonra yum takibi yaptırmıyormusun yaptırıyorsan bilmen lazım ne zaman hangi tarihlerde ovulasyon olduğunu
Canim ilk kullanmamda ilac bitince gittim doktora doktor bakti yumurtan gelisiyor 1 hafta iliski dedi ama olmadi yarin adetimin 12. Gunu bakalim ne durumda yumurta doktorne derse onu yapacam yine
canim benim bugun reglimin gecikmesinn ucuncu gunu ve uc gundur hergum test yapiyorm sonc negatifolsa cikardi dmi ikinci czgi
Aynen cnm çıkardı..ama dediğim gibi sen kan testi yaptır o kesin sonuç verir kafan rahat eder böyle stres yapıyorsun kendine
Tamm cnm bir hafta sonra yani adetin 21.günü tekrar bakması gerekiyor ovulasyon olup olmadığına..ovulasyon olduysa sorun yok olmadıysa ilişkiye devam ediyorsun
birazdan evin yakinindaki poliklnige gdip kan vercem yarn oglen sonc alcam .. cok umutsuzum ama stresten kurtulurm diye dusunuyrm .. aama bazi kisilerdede 1 hafta sonra sonc cikiymus idrar testnde belki gec dollenmedir :) ay hala hayal kuruyrm iste ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?