Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Ben simdiye kadar 1 defa adetin 21. Gunu kan verdim ondada 23 cikti. Hani bir ay once klomen kullandim dedimya o zaman bana adetin 21.gunu gel demedi doktor. Acaba yarin dermi gel diye. Yoksa ben mi gideyim doktor demeden. Sana doktormu gel demisti.

Cnm Dr bana önce reglin 3.günü gelmemi söylüyor önce bakıyor kist falan gibi bi durum varmı diye.sonra reglin 5.günü günde bir klomen veriyor ve 12.gün tekrar gidiyorum bu sefer bakıyor yum varmı gelişimi nasıl diye..daha sonra 21.gün tekrar gidiyorum kanda veriyorum progesteron için ama vajinal muayene de yapıyor bakıyor ovulasyon olmuşmu diye eğer olmadıysada dediğim gibi çalışmalara devam ediyorsun.bence sen 21.gün o çağırmasa da sen git..belkide 21.günden sonra ovulasyon oluyor sende bunu kontrole çağırmazsa bilemezsinki..üstelik devlete gidiyorıüum ben ya sen

Bende sana o stresten kurtul diye söylüyorum ya işte kan kesin diye..en azından emin olursun duruma göre söktürücü kullanır yeni aya başlarsın..banada haber vermeyi unutma.

canim gtmedim kan testine esim bi kac gun daha beklylm olmazsa pazrt kendi doktrna gdersn dedi tamam dedm bende cunku bi keresmde kam testimden dondm adet oldm ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar,klomeni 3. kullanışımdı adetime daha 5 gün var ama idrar testinde silik çizgi çıkmış ...
bu kdr çabuk idrarda belli olur mu aranızda bu durumu yaşayan var mı

Gözün aydın..umarım sonuç doğrudur yanlış olma olasılığı çok düşük..genelde günün geçmeden belli olmaz derler ama öğrenenlerde var..

canim gtmedim kan testine esim bi kac gun daha beklylm olmazsa pazrt kendi doktrna gdersn dedi tamam dedm bende cunku bi keresmde kam testimden dondm adet oldm ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlısı cnm bekle o zaman ama stres yapmadan bekle..günler geçmez yoksa:)

Canim 3 ay once. Yaptirdik esime test hicbir sorun yok esimde. Benimde tum hormon tahlillerim iyi cikti. Ama hala olmadi.ins. en kisa zaman da gelir bebislerimiz

Sewındım canım , demekki denk gelmedi 😊 inşallh tez zamnda dualarımz kabul olur 😊😊

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende devlet hastanesine gidiyorum ozele hic gitmedim simdiye kadar. Tamam 21
Gunde ins. Giderim. Ben simdiye kadar hic vajinal muayenede yaptirmadim. Yaptiramiyorum korkuyorum. Zaten iliski de ayni cok geriliyorum istemiyorum.

Bende devlet hastanesine gidiyorum ozele hic gitmedim simdiye kadar. Tamam 21
Gunde ins. Giderim. Ben simdiye kadar hic vajinal muayenede yaptirmadim. Yaptiramiyorum korkuyorum. Zaten iliski de ayni cok geriliyorum istemiyorum.

Git tabi cnm Dr söylemesede sen söyle..nihayetinde hormon alıyoruz boşa gitmesin bari dimi ama..bu ay sıkı takip yap..hatta ovulasyon testi bile kullanabilirsin..faydasını gören çok var

Sewındım canım , demekki denk gelmedi 😊 inşallh tez zamnda dualarımz kabul olur 😊😊

Amin ins. Kabul olur. Su denk gelme isini anlayamadim hem yumurta catlayinca 5 saat kadar canli kalabiliyor diyorlar hemde 2 gunde bir iliski diyorlar nasil denk gelecek anlamadim. Gunluk denedigimiz zamanda oldu yine denk gelmedi. Ovulasyon testi aldim yumurtlama gununu gosterdi o gun denedik yine olmadi. Off ya offff

Canim doktor bana 24 saat canli kaliyo demisti ama bende tam bilmiorum ve okadar merak ediorumki su bilmedn,istemedn yada hic caba sarfetmdn hamile kalAnlar nasil yapio 😔

Git tabi cnm Dr söylemesede sen söyle..nihayetinde hormon alıyoruz boşa gitmesin bari dimi ama..bu ay sıkı takip yap..hatta ovulasyon testi bile kullanabilirsin..faydasını gören çok var

Tamam doktor soylemesede ben 21. Gun gidecem. Gecen ay aldim ovulasyon testi yumurtlama gunumu gosterdi ama yine tutmadi. Su yumurta ne zaman buyuyor. Buyudukten kac saat sonra catliyor catladiktan sonra kac saat canli kaliyor net bir bilgi yok kisiden kisiye degisiyormus. Ne kadar zormus bu is arkadas

Canim doktor bana 24 saat canli kaliyo demisti ama bende tam bilmiorum ve okadar merak ediorumki su bilmedn,istemedn yada hic caba sarfetmdn hamile kalAnlar nasil yapio 😔

Evet aynen cevremde hamile kalanlar var haberim yok istemiyorduk diyorlar. Sasirip kaliyorum. Nasip artik bekliycez

Benim bildiğim yumurta çatladığında 12 saate kadar yaşıyor.erkeğin spermi ise 72 saat canlı kalıyor diyorlar..ama tabi bu yumurta ve sperm arasındaki bağı çözmek zor..çok zor kavuşuyorlar birbirlerine :)))

Normal de bu hesaba gore 2 aksamda bir deneme olsa tutmasi lazim. Ama daha az da yasayabiliyormus az yasadigi icin de denk gelmesi zorlasiyor. İns. Tuttururuz.

Kizlarrrrr 3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandim hamile kalmadim ara verdigim ay hamile kaldim :) tutmazsada uzulmeyin faydasi oluyor doktorum ilk ay olmayabilir ama bu ilac yumurtlamayi duzeltiyor demisti darisi size olsun insallah

Gözün aydın..umarım sonuç doğrudur yanlış olma olasılığı çok düşük..genelde günün geçmeden belli olmaz derler ama öğrenenlerde var..

inş. cnm ,kan verdim sonucunu 1 saate alcam kısmetse...bu kdr erken cıkması beni şaşırtıo açıkçası pek inanasım gelmio

Arkadaslar bugun adetimin 11. Gunu klomen biteli 2 gun oldu. Doktor bir tane guzel yumurtan olmus bunu sansa birakmayalim catlatma ignesi verelim dedi. Ogleden sonra kan sonucun cikinca gel igne yazayim dedi. İgne alayim mi acaba bir sorun cikarmi. 11 aylik evliyim hamile kalamadim. Ne yapcam acaba acil yardim edermisiniz. İgne gobekten mi olacak fiyati ne kadar acaba.

bilmiyorum ki detaylı konuşma yaptı ama pko demedi sadece klomen verelim dedi yanında da şeker ilacı yazdı yumurtalamana yardımcı fln dedi anlamamıştım kilo problemim biraz var

Bana da 30 yaşına kadar kimse Polikistik Over hastası olduğumu söylememişti.

Tüylenme, kilo problemi, adet düzensizliği, sivilce v.s bunlardan birkaçı varsa Polikistik Over olabilir. Doktoruna sor bence canım.

Son düzenleme:
merhabalar ben bişey sorucaktım. Bu klomen adet gecikmesi yapıyor mu? 2 gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Adet olacakmış gibi hafif hafif sancı da var. Klomen kullanıp adeti geciken oldu mu? Boşuna ümitlenip sonra üzülmek istemiyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…