- 18 Haziran 2014
- 1.288
- 808
- 88
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.401
merhabalar ben bişey sorucaktım. Bu klomen adet gecikmesi yapıyor mu? 2 gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Adet olacakmış gibi hafif hafif sancı da var. Klomen kullanıp adeti geciken oldu mu? Boşuna ümitlenip sonra üzülmek istemiyorum da...
Kan testi büyük ihtimalle yanılmaz canım yaSen dua et kist olmasın. Çünkü kisti eritmekte bir sorun.
Klomen kullanırken benimde adetim 3- 4 gün gecikiyordu. bende çok ümitleniyordum.
Erken gebelik testlerininde yanıldığını hiç duymadım.
her yanımız çaresizlik, umutsuzluk.
Canım bana sorarsan iğne kullan derim yumurta bazen çatlamayabiliyomuş bende bu ayın 4 ünde iğne oldum bekliyorum kol veya göbek nerden istersen oradan yapıyorlar fiyatı 68,50 ovitrella verdi banadaArkadaslar bugun adetimin 11. Gunu klomen biteli 2 gun oldu. Doktor bir tane guzel yumurtan olmus bunu sansa birakmayalim catlatma ignesi verelim dedi. Ogleden sonra kan sonucun cikinca gel igne yazayim dedi. İgne alayim mi acaba bir sorun cikarmi. 11 aylik evliyim hamile kalamadim. Ne yapcam acaba acil yardim edermisiniz. İgne gobekten mi olacak fiyati ne kadar acaba.
Naptın cnm aldınmı kan testini sonuç nedir merak ettim
Aldım cnm koca bi negatif 😟
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bana sorarsan iğne kullan derim yumurta bazen çatlamayabiliyomuş bende bu ayın 4 ünde iğne oldum bekliyorum kol veya göbek nerden istersen oradan yapıyorlar fiyatı 68,50 ovitrella verdi banada
Aldım cnm koca bi negatif 😟
Bana prengly 5000 yazdi iki doz toplam 20 tl verdim. Ssk da odemiyormus. Benimki niye ucuz tuttu bende bu aksam 8 de vurulacakmisim. 32 saat sonrada iliski dedi bakalim ne olacak zaten bir tane yumurtam vardi yeteri kadar buyuklukte dedi. İgnenin kotu bir yan etkisi varmi birsey olurmu acaba
Bana vurdukları iğneni. Hiçbir yan etkisi olmadı sadece iğne vurundum 1 gün sonra kasık ağrım oldu hala devam ediyor kasık ağrısıda yumurta çatlayınca oluyomuş banada iğneden 24 saat ve 48 saat sonra ilşki dedi ama kimileri iğneden öncede ilşki oluyomuş herkes farklı birşdy diyor senin yumurtan kaç mm
Evet canım soğuk kalması gerekiyomuş nedenini bende bilmiyorum bana eczacı buz kalıbıyla birlikte verdi sende yanına bi buz kalıbı al eve kadar ilacın yanına ilaç kutusuyla buz kalıbını temas ettir dolaba koy buzluğa deil ama sakın +4 e koy iğne vurunmaya giderkende buzlukla götür yineBen vajinal ultrasan yaptiramiyorum. İdrara sikisik gittim karnimdan bakti o yuzden kac mm oldugunu soylemedi cok guzel buyumus dedi igneyle catlatalim dedi. Bende diyorum niye 32 saat dedi gec degilmi. Bide benim igne eczanede dolapta hala aksam 8 de vurulacagim icin dolapta soguk kalsin dediler 7 de kapaniyormus gidip alicam o zaman peki niye soguk kalmasi lazim onu biliyormusun 7 de alicam 8 e kadar birsey olurmu acaba.
Canım seninde mi adet tarihin geçmişti?
Canım duyduğuma göre klomen kullanan herkeste gecikme oluyor ama ben progestan kullandığım için doktor hamile kalmadığın sürece gecikme olmaz demişti.
Hemde 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif. Hadi biri yanılsa öbürü yanılmaz.
Tek umudum geç döllenme olmuş olması. Eğer öyleyse testlerde hemen çıkmaz.
Biz çatlama tarihleri dışında da gün aşırı ilişkiye devam ettik belki geç çatlama olur diye.
Cumartesi günü yine kan testimi yaptırayım yoksa biraz dahamı bekleyeyim çok kararsızım.
Umut dünyası işte(
Evet canım soğuk kalması gerekiyomuş nedenini bende bilmiyorum bana eczacı buz kalıbıyla birlikte verdi sende yanına bi buz kalıbı al eve kadar ilacın yanına ilaç kutusuyla buz kalıbını temas ettir dolaba koy buzluğa deil ama sakın +4 e koy iğne vurunmaya giderkende buzlukla götür yine
Benim bildim kadarıyla yumurta çatlayınca akıntı gelir ama bence sen bi doktoruna sor bu kadar kısa zamanda geldini hiç duymadım ben çünkü
Ya devlet hastanesiydi tel. Numarasinida bilmiyorum ki. Seffaf uzayan akinti degilde diger normal su gibi. Off panikledim simdi. Zaten merkezde degilimki kalkip acile gideyim
Senin kaçıncı günün adetinin ? Yunurtam catladi benm de senn gibi akıntım var. Lap lap gelio su gibi.
Kizlarrrrr 3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandim hamile kalmadim ara verdigim ay hamile kaldim :) tutmazsada uzulmeyin faydasi oluyor doktorum ilk ay olmayabilir ama bu ilac yumurtlamayi duzeltiyor demistidarisi size olsun insallah
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
test falan yaptırma bence. adetin 1 hafta gelmezse o zaman ümit beslersin. Süprize oyna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?