Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

yok cnm bnm adet tarihim 12 ağustos ,ben idrar testi yapmıştm silik çizgi çıkmıştı kanda 0,1 artmaz büyük ihtimal

Sende benim gibi sabırsızsın :)

Benimde 0,1 çıkmıştı kanım.

Hala ısrarla belki kan testi yanlıştır diyorum.

İnsan inanmak istemiyor.

Birde benim bu ay ilk defa yumurtam büyümüştü.

O yüzden çok umutlanmıştım.

İlaçla bile zor büyüyor (

kızlar ben adetim 3 gün geçince predictor early denen bir testle idrarda baktım, 20 dakika sonra çok silik 2. çizgi çıktı? Bu ne şimdi? Düşünmekten kafayı yiyecem. Benim gibi olup hamile olan var mı?

kızlar ben adetim 3 gün geçince predictor early denen bir testle idrarda baktım, 20 dakika sonra çok silik 2. çizgi çıktı? Bu ne şimdi? Düşünmekten kafayı yiyecem. Benim gibi olup hamile olan var mı?

Hamile olabilirsin :) hemen kan verrrr

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Klomen kullanip igne vurulduysan ignenin etkisiyle de cikabiliyor poZitif ama 3 gun gecti diyorsun :) ayy umutlandim hadi hatirlisi haber verr

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar ben klomeni ilk kez kullaniyorum vr kasiklarda sanki krap gibi agrilar giriyo bu normal mi bu durumda sizce ne oluyordur.😥😥🙊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bende 1 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım..bu ay rahim filmi çektirecemm..sizlere sorum adet olduktan sonra doktor muayene etti mii yani kist fila olusmus mudur diy...

Slm arkadaslar ben catlatma ignesi kullandim. Doktor 32 saat sonra iliski dedi. Bu sabah 4 te iliski oldu. Ama igne vuruldugumdan simdiye kadar seffaf uzayan akinti gelmedi.acaba yumurtam catlamadimi :-( igne kullananlar acaba sizin akinti durumunuz nasildi lutfen bilgi verirmisiniz? Bundan sonra catlarmi peki.

ben klomen değil serophene kullandım bu ay ikinci kullanışım çatlatma iğnesi yapacak bu ay nasıl oluyor gelişmeler anlatır mısınız kızlar

Merhaba kızlar. Ben de bugün doktora gidicem. Yeni ay yeni umutlar.
Tek umudum kist oluşmamış olması.
1 ay daha kaybetmek istemiyorum.
Dün kayınvalidemle telde konuştum. 1,5 yıl sonra ilk defa çocuk konusunu açtı. Bizden sonra evlenip çocuğu olan birkaç kişiyi örnek gösterdi.
Bende eşimi bahane gösterdim. O istemiyor benimle alakası yok. Bana kalsa hemen yaparım dedim
Gece gözüme uyku girmedi. Şu küçücük konuşma bile beni altüst etmeye yetti.
Eşimin ailesiyle aram çok iyi ve bozulmasını istemem ama damarıma basarlarsa hırçınlaşabilirim.
Umarım bu duruma hiç düşmeyiz.
Bu forumda ne acayip olmuş böyle. Bulana kadar canım çıktı.

Şimdi doktordan geldim.
Birsürü kistim oluşmuş
Bu ay ara vericez tedaviye.
Umarım kistler hemen yok olur

İgne kullanan yokmu aranizda.

slm bende klomen kullanıyorum, bende de sorun yok yumurtalarım çok güzel gelişiyor, eşimin 70 milyon sperm sayısı %90 hareketli ama olmuyor nedense, herşeye titiz davranıyoruz olmuyor. Allahım henüz izin vermedi demekki, ya sabır deyip ısrarla klomen kullanıyorum, eylülde aşılma yapılacak

ben iğne kullandım ama hiçakıntı falan dikkat etmedim o ayda kalamadım zaten

Oylemi ins. Kalirsin. Bende ilk defa kullandim. Ama hani derlerya yumurtlama zamaninda seffaf uzayan akinti gelir diye. İgneye ragmen catlamadimi yoksa ya galiba benimkide tutmadi akinti falan yok cunku.

Oylemi ins. Kalirsin. Bende ilk defa kullandim. Ama hani derlerya yumurtlama zamaninda seffaf uzayan akinti gelir diye. İgneye ragmen catlamadimi yoksa ya galiba benimkide tutmadi akinti falan yok cunku.
canım o yumutlama zamannda çatlarken ağrı oluyo çok

Şimdi doktordan geldim.
Birsürü kistim oluşmuş
Bu ay ara vericez tedaviye.
Umarım kistler hemen yok olur

canım hemen soğan kürüne başla. 1 - 2 ayda ilaç tedavisiyle yokedilemeyen kistler, 10 günde soğan kürüyle yokoluyor.
mutlaka bu kürü uygulamanı tavsiye ederim.

Ne guzel canim allah kucagina almayi nasip etsin ins darisi bana. Kacinci klomen ve catlatma ignesi denemende sonuc aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…