- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.441
1 kez kullandım ama doktorum 2 günde bir yumurtalarımı takip etti kaç mm büyümüş ne kadar oldu diye.en son gittiğimde tamamdır artık dedi ve hemen 2 gün sonrasında çatlatma iğnesi yaptı.Ne guzel canim allah kucagina almayi nasip etsin ins darisi bana. Kacinci klomen ve catlatma ignesi denemende sonuc aldin
Evet canım başladım soğan kürüne. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı. eğer yeni bir yumurta oluşursa bu ay yine hamile kalma şansın var doğal yollardan dedi. Ama ihtimal biraz daha düşük dedi.
canım hemen soğan kürüne başla. 1 - 2 ayda ilaç tedavisiyle yokedilemeyen kistler, 10 günde soğan kürüyle yokoluyor.
mutlaka bu kürü uygulamanı tavsiye ederim.
Canim benim de gecen ay 5 gun gecikmeli geldi ama doktor bana kist var demedi. Yine klomen kullandim bu ay ve catlatma ignesi vuruldum. Sonucu bekliyorum.
Banada bu ilaclari kullan afetin 2.gunu gel dedi.sanirim rahim filmi sonrada asilamaya gecicek
Ne kadar dir deniyorsunuz ki canim asilama dedi doktor. Asilama hangi asamada oluyor
Kızlar merhaba,
Ben şimdi doktordan geldim. Kistlerim yok olmuş. Sadece 1 tane kalmış oda çok küçük. 1 haftaya kalmaz oda yok olur dedi. Soğan suyunun faydalarıVe hiç ilaç kullanmadığım halde yeni bir yumurta da oluşmuş. Adetin 10. günündeyim ve 15 cm olmuş. Çarşambadan itibaren gün aşırı ilişki dedi. Pazartesi tekrar çağırdı kontrole.
Kızlar çatlatma ipnemi olalı bugün 14 gün oldu az önce idrar testi yaptım negatif sizce erkenmi test yapmışın lütfen yardım edin tek çizgiyi görünce moralim çok düştü
3 senedir bıktım artık bu yanlış alarmlardan. Gidip rahmimi aldırayım bari de kurtulayım şu boş yere ümitlenip ağlamalardan((((((((((
Öncelikle iyi akşamlar Arkadaşlar... Klomenle ilgili bir sürü konu var hepsini de okudum ama hiç biri güncel değil o yüzden yeni bi konu açmaya karar verdim... bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım... aslında hiç bir sorunum da yok ÇOK ŞÜKÜR.. biraz da acele ettim sanırım çünkü çok yeni evliyim doktorum bu kadar sabırsızlandığımı görünce bu ayı garantiye alalım yumurtlar bizim kontrolümzde olsun diyip klomen verdi.. önce sıcak bakmadım ama eşim kullanmamı isteyince kullanmaya başladım.. Çok uzattım :)) konuya gelelim, klomen kullanıp hamile kalanlar yazıp destek ve moral verirse çok sevinirim..
Klomen kullananlar yeni başlayanlarla bu yolda birbirimize destek olmayı da çok isterim..
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
UĞURLU LİSTEMİZ
BEKLEYENLERİMİZ
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evrakcu[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]8Nisan 2014[/TD]
[TD]Klomen 2.deneme + Çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ariver[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]20Nisan 2014[/TD]
[TD]Klomenle 2.deneme + Çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozturk06[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]belirsiz[/TD]
[TD]Klomen beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dennizkabugu[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]7 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zozitos[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]1 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ikinci deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]femiray[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]15mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BenimAskPastam[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]5 Mayıs 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynn[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]7 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevi87[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]15 mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Crnugur[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]5 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Londonelizabet[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasmin6734[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen + çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yBiberli_pasta[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİŞLERİMİZ
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]zeyneppmehmett[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]23Mart2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk denemede üçüzlerine Hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İsyan123[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]5 Mart 2014 [/TD]
[TD]Klomen ilk denemede HAMİŞ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13nisa[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD] 9Mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk denemede Hamişş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]incitanemmm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]4nisan 2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk denemede Hamişş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sipahii[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]16nisan2014[/TD]
[TD]Hamişşş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hayırlı uğurlu olsun rrabbim bizlere de nasip etsin inşallah :)merhaba arkadaşlar 3 ay klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadık aşılamaya geçme kararı aldım birkaç ay ara vermek istedim ve bu ay ilk defa ara vermiştim ve kendiliğimden (Rabbimin de izniyle) hamile olduğumu öğrendimdarısı tüm isteyenlerin başına.
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız... Ben her zaman böyle karamsar değildim bir anda bir patlama oldu nedense... Rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip eder... Hepimiz için dua edicem. Allah razı olsun beni yalnız bırakmadınız rabbim de sizi yalnız bırakmasın...Canım bu kadar üzme kendini. Burada hepimiz bu dertle uğraşıyoruz. Birbirimize moral verip destek olmalıyız. Allah derdi sevdiğini kuluna verir, ki dermansız da dert vermez. İnşallah bitecek bu sıkıntılar, minik bebekler dolanacak ayaklarımıza..
Güzel günler de göreceğiz, umudunu yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?