- 25 Ağustos 2014
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.481
sağol canım ben hep hayatımda olmasını istediklerim için rabbimden hayırlısını diledim yine ona teslim ettim kendimi kısmetimde varsa benim için hayırlı olan neyse o olsun.Bi de bu 3 gün biran önce geçsin :)Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah hayırla hamilesindir.
Alenay bence bekle canım.. Sürpriz olsun bu sefer.. İnşallah tutmuştur. Bugün ben de doktora gittim. İlk defa düzgün bir doktora denk gediğimi düşünüyorum.. Hep tavsiye edilen doktorlara gittim sonuç hüsrandı. İlgisiz çabucak işini bitirip yollayan doktorlardı. Bu seferki ilgili ve güleryüzlüydü. Karından bakmasını istedim. 27 mm bir yumurta gördü 24 saat çinde çatlar zaten çatlatma iğnesine gerek yok dedi. Bir başka yumurta zaten çatlamış dedi. Dün ilişki oldu mu diye sordu evet diyince isabet olmuş dedi. ( Dün akıntıdan farkettim yumurta çatladığını hemen değerlendirdik:)) Salı perşembe ilişki günü dedi. Perşembe günü progestana başlicam. Bu ay beklenen olur mu bilmem ama çok mutluyum. Çünkü doktorumu sevdim. :)
sağol canım ben hep hayatımda olmasını istediklerim için rabbimden hayırlısını diledim yine ona teslim ettim kendimi kısmetimde varsa benim için hayırlı olan neyse o olsun.Bi de bu 3 gün biran önce geçsin :)
burda okuduğum kadarıyla soğan kürüyle birlikte klomen kullananlar var kesinlikle yanlış yapıyorlar soğan antioksidan besinler grubunda vücutta tam bir temizlik görevi görüyor aynı anda kullanıldığında ilacın olabilecek bütün etkilerini de vucuttan atmış oluyo Saraçoğlu da bunu programlarında sürekli vurguluyor emeklerimiz boşa gitmesin bu sebeple
2 KEZ KULLANDIM KLOMEN VE ETKISINI GOREMEDIM YAN ETKISI OLDU
Canım tedavin öncelikle hayırlı olsun. Umarım ilk ayda hamile kalırsın. Bende soğan kürü kullanıyorum. kistlerim oldu bayağa ve hepsini soğan kürüyle attım. Ama dediğin gibi klomen kullanırken hiç kullanmadım soğan kürünü. Zaten klomen adetin bitimine yakın kullanılmaya başlıyor ben ise adetin başlamasına yakın yaptırdıgım kan testinde hamile olmadığımı öğrendiğimde kullanmaya başladım adet olana kadar devam ettim. Hatta adetliyken bile klomene başlayana kadar kullandım. Bende de polikistik over var ve ilaçla bile yumurtam büyümedi ama soğan kürüne başladıgım ay 5,6 tane yumurtam oldu. doktor bile şok oldu. biz bu ilaçları azaltalım dedi hatta.tabi ben soğan kürü içtiğimi söylemedimhiç hoşlanmıyor doktorum öyle şeylerden.
Canım tedavin öncelikle hayırlı olsun. Umarım ilk ayda hamile kalırsın. Bende soğan kürü kullanıyorum. kistlerim oldu bayağa ve hepsini soğan kürüyle attım. Ama dediğin gibi klomen kullanırken hiç kullanmadım soğan kürünü. Zaten klomen adetin bitimine yakın kullanılmaya başlıyor ben ise adetin başlamasına yakın yaptırdıgım kan testinde hamile olmadığımı öğrendiğimde kullanmaya başladım adet olana kadar devam ettim. Hatta adetliyken bile klomene başlayana kadar kullandım. Bende de polikistik over var ve ilaçla bile yumurtam büyümedi ama soğan kürüne başladıgım ay 5,6 tane yumurtam oldu. doktor bile şok oldu. biz bu ilaçları azaltalım dedi hatta.tabi ben soğan kürü içtiğimi söylemedimhiç hoşlanmıyor doktorum öyle şeylerden.[/QUOT
Yumurtalarının oluşması çoğalması bence çok güzel bir haber iyi bir moral olmuştur sana en azından tıbbi veya bitkisel tedaviye cevap veriyorsun bence bundan sonra bir de incir kürüne veya havuç suyuna başla yumurtaları kuvvetlendirmek için bende klomenle birlikte bal tarçın çörekotu karışımı kullandım faydası olduğunu düşünüyorum doktor rahim duvarın kalınlığı çok güzel dedi döllenme olursa tutunmada zorluk çekmeyecek yani ben doktoruma söyledim karışımıda kullandığımı herşeyi kendilerinden bilmesinler :)
İnşallah canım. progestanı bana kapsül olarak verdi. 10 gün kullanacam. Geçen ay günde 3 tane kullanmıştım. Baş dönmesi yaptığı için gece yatmadan içtim. Doktoruma bunu söyleyince sende bu etkiyi yapıyorsa kulllanmayabilirsin dedi. Kullanayım bişey olmaz dedim. Zaten zayıfsın 3 tane sana çok gelir 2 tane iç yeterli dedi. Ve zayıf olduğun için günde 2 klomen de sana çok dedi. Bu ay tutmazsa günde 1 taneyle devam edecez dedi. Gece gündüz dua ediyorum.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın diye. Dün doktorun dediği çatlamayan yumurta kasığımı o kadar acıtıyorki dün doğrulamadım 2 büklüm kaldım. Çatlamazsa napacam yaCanım senin adına çok sevindim. Ay inşallah tutar bu ay ikimizinde. hemen hemen çatlama tarihlerimiz aynı gibi. Sonucu beraber alırız muhtemelen. Ben en iyisi bekleyeyim dediğin gibi. Zaten bu hafta sonu tatile çıkıyorum 1 ay yokum. Çok kafaya takmam. Progestanı hap olarak mı verdi ? Ben genelde vajinal jel olarak kullanıyordum. Bu sefer hap verdi. Bu hap fena kafa yapıyor söyleyim. Zaten doktor demişti. eğer çok sersem olursan hapları içme vajinadan içeri it demişti ama ben sevdim bu kafayıBildiğin leyla gibiyim. Her taraf dönüyor. Rüya alemindeyim.
Kızlar 20-22-24 ağustos tarihlerim benim ilişki günlerimdi. eğer hamileysem bu üç günden herhangi birinde hamile kaldım. Bu cumartesi kan testi yaptırsam çok mu erken olur ? Ya ben yine dayanamıyorum. Yeminimi bozucam gibi
Canım inşallah olumlu sonuç alırsın. Ben de daha önce 1 kez çatlatma iğnesi vurulmuştum ve akıntım su gibiydiMerhaba kizlar ilk klomen ve catlatma ignesi kullanisim.igne vuruldugmdan beri hemen hemen akintim devam edyo bugun 9.gunum igne vurulali karin agrim ve akintim yogun renksiz yapiskan ama yumurtlama zamnndaki gbi deil boyle bi durumla karsilasan oldumu..?
İnşallah güzel haberini alırız haftaya. Günler geçmiyor gerçekten çok haklısın. Başka şeylerle meşgul olmaya çalış. Sürekli düşününce beklemek daha zor oluyor.merhaba kızlar.bende bu ay adetin 4.günü günde 2 tane klomen içtim.5 gün boyunca.adetin 14.günü kontrole gittim.solda 22mm sağda iki tane 17 mm yumurta oluşmuş dedi dr çok güzel dedi.çatlatma iğnesi oldum.bugün 7 gün geçti üzerinden.inşallah tutmuştur.daha öncede çatlatma iğnesiyle ilk seferde hamile kaldım ancak boş kese oldu kürtaj oldum.kürtajdan sonra 3 ay korunduk 2 ay doğal denedik olmayınca tekrar ilaca tedavisine başladık.inşallah sağlıkla yine olur günler geçmek bilmiyor
Su gibi de degilde yapis yapis adet olcak gibi de karnim agryor hafif hafif Allah isteyen herkese en kisa surede nasip etsin zir bir sureccCanım inşallah olumlu sonuç alırsın. Ben de daha önce 1 kez çatlatma iğnesi vurulmuştum ve akıntım su gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?