- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.501
aslında diğer aylara göre bu ay daha rahatım canım insan alışıyor sanırım artık. :)inşallah canım.teşekkür ederim.İnşallah güzel haberini alırız haftaya. Günler geçmiyor gerçekten çok haklısın. Başka şeylerle meşgul olmaya çalış. Sürekli düşününce beklemek daha zor oluyor.
evt bence de iyi fikir kaçıncı deneme olduğunu, çatlatma iğnesi kullanan ve kullanmayanlar diye guruplasak takip açısından çok iyi olurduKızlar bir liste mi oluştursak acaba? Beklemede olan kişilerin isimlerini ve beklenen adet tarihlerini yazsak, ne dersiniz?
Genelde çatlatma iğnesine göre adet görülür canım. ben 19. gün adet olmuştumadet günüm bugün veya yarın ama çatlatma iğnemi 16sında oldum 14.gün 29 ağustos oluyor hangisini baz alacağım çok gerginim
Aman ya Allah yardımcısı olsun. Tez zamanda kucağına bir bebek verip yaşadıklarını unuttursun. Gerçekten doktor çok önemli. Birçok şey doktor hatası aslında tabi farkedersek!Merhaba kızlar. Bugün çok moralim bozuk.
Çok sevdiğim bir arkadaşım var. 15 yıldır çocuğu olmuyor.
4 ay önce hamile kaldı ama çocugun kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldı.
4 ay boyunca içmediği ilaç kalmadı adet olmak için ama olmadı.
Dün öğrendik ki kürtaj esnasında yapışıklık oluşmuş. tüpler tıkanmış.
Adet oluyormuş ama kan dışarı çıkmıyormuş.
Ve kürtajı yapan doktor 4 ay oyaladı. Onlarca ilaç içirdi.
Başka bir doktora gittiğinde gerçeği öğrendi.
Şimdi o doktoru şikayet edecek ama neye yarar. Hasta hakları çok zayıf bu ülkede.
Ameliyat olması lazım yapışıklığı açmaları için.
Eğer bir çocuk hakkım varsa benim değil onun olsun. Bunu o kadar çok yürekten istiyorum ki anlatamam.
Kürtaj olmak zorunda kalan arkadaşlar lütfen kendinizi emin ellere teslim edin.
Aşırı kazıma v.s gibi yanlış işlemler uyguluyorlar.
Dikkat edin kendinize. Bu üzüntüyü hiçbirinizin yaşamasını istemem.
Haklısın canım. O yüzden bu forum çok faydalı. Birbirimizi bilgilendiriyoruz. Bazen bilgi kirliliği de olabiliyor ama genel anlamda herkes yaşadıklarını anlatınca bu diğerlerine örnek teşkil ediyor. Sabır sabır sabırAman ya Allah yardımcısı olsun. Tez zamanda kucağına bir bebek verip yaşadıklarını unuttursun. Gerçekten doktor çok önemli. Birçok şey doktor hatası aslında tabi farkedersek!
Allah yardımcın olsun canım olumlu sonuçlar alırsın inşallah.benimde bugün iğneden sonra 8.günüm dr 12-14 günde kanda belli olur dedi.bende o günlerde tahlil yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüyorum.aslında bekleyipte adet olmayınca insan daha çok ümitleniyo adet oluncada daha çok hayal kırıklığı oluyo.şimdi bide klomen kullandık en azından hamile olup olmadımızı erkekn öğrenirsek hamile olmadımız halde adetimiz gecikirse dr a gideriz hemen kist falanmı oluşmuş bakar.ama diğer türlü gün geçtikçe hamileyiz diye daha çok umutlanıyoruz.kızlar bugün adet günüm henüz ne bir belirti var ne de gelen gidenbana dua edermisiniz
test,tahlilde yapmayacam şimdilik heveslenip üzülmek istemiyorum
Evt bu şekilde kist riski de var ama bende zaten polikistik over var kistlerime nur topu gibi bir yeni kist eklenmiş olacak doktor yumurtan çatlamış demişti kendiliğinden çatlayınca kist olmaz diye biliyorum bi de klomen adet gecikmesi yapabiliyor onun için günüm geçince hemen test heveslerine girmeyim diyorum diyelimki gebelik oluşmadı kist yaptı bunu bir hafta öncesinden öğrenmiş olman tedavi açısından bişeyi değiştirmiyoki hatta biliyor olman bi sonraki adet dönemine kadar strese girmene sebep oluyo ki stress kist oluşmasında başlı başına bir etkenAllah yardımcın olsun canım olumlu sonuçlar alırsın inşallah.benimde bugün iğneden sonra 8.günüm dr 12-14 günde kanda belli olur dedi.bende o günlerde tahlil yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüyorum.aslında bekleyipte adet olmayınca insan daha çok ümitleniyo adet oluncada daha çok hayal kırıklığı oluyo.şimdi bide klomen kullandık en azından hamile olup olmadımızı erkekn öğrenirsek hamile olmadımız halde adetimiz gecikirse dr a gideriz hemen kist falanmı oluşmuş bakar.ama diğer türlü gün geçtikçe hamileyiz diye daha çok umutlanıyoruz.
sen muayene olmadan böyle bir ilaç kullanma bence..ya yumurtlaman normalseee..klomenle dahada çoğalacak..bence ilkönce dr git o seni yönlendirecektir..Kizlar merhaba.ben 1yillik evliyim esinle doğal yoldan korunduk.2aydr korunmuyoruz bebek istiyoruz ama henüz yok ..arkadasim bana klomeni önerdi doktor ona vermiş yumurtaliklarin hizli calismasi için hic muayene etmeden.arkadasim hemen çocuk sahibi olmak istediğini söylemiş oda vermiş.mavi beyaz kutuda 50mg 10 tablet sizce kullanmalimiyum.zarari olur mu=
Canım kisti oluşturan catlamamis yumurtadir. Eğer yumurtan catlamissa kist olmayacak demektir bu. Erken öğrenmenin avantajı var elbet. Eğer hamile değilsen ve kist varsa soğan kurune başlanır adetten önce ve yeni döneme hazır bir rahimle girersin.Evt bu şekilde kist riski de var ama bende zaten polikistik over var kistlerime nur topu gibi bir yeni kist eklenmiş olacak doktor yumurtan çatlamış demişti kendiliğinden çatlayınca kist olmaz diye biliyorum bi de klomen adet gecikmesi yapabiliyor onun için günüm geçince hemen test heveslerine girmeyim diyorum diyelimki gebelik oluşmadı kist yaptı bunu bir hafta öncesinden öğrenmiş olman tedavi açısından bişeyi değiştirmiyoki hatta biliyor olman bi sonraki adet dönemine kadar strese girmene sebep oluyo ki stress kist oluşmasında başlı başına bir etken
Soğan kürü kısmını unutmuşum haklısın. bende yumurta kendiliğinden çatladı kistlerim öncedende vardı zaten bugün adet günüm ve halen olmadım eğer akşamda olmazsam yarın idrar testini yapmayı düşünüyorum aslında 3-4 gün geçmeden yapmayı düşünmüyordum ama arkadaşlarım kanıma giriyoCanım kisti oluşturan catlamamis yumurtadir. Eğer yumurtan catlamissa kist olmayacak demektir bu. Erken öğrenmenin avantajı var elbet. Eğer hamile değilsen ve kist varsa soğan kurune başlanır adetten önce ve yeni döneme hazır bir rahimle girersin.
ya sonuçta ilaçç..iyi bişey değil benim demek istediğim ya ihtiyacın yoksa klomenee..boşuna niye ilaç kullanaacann..dr git çekinme 1 dk muayene sonrası sana tedavi verir zaten gerek duyarsa..Kizlar doktor tavsiyesi olmadan klomen kullanmak rrisklimidirrrrrr
Evet haklisin saqol canimmmya sonuçta ilaçç..iyi bişey değil benim demek istediğim ya ihtiyacın yoksa klomenee..boşuna niye ilaç kullanaacann..dr git çekinme 1 dk muayene sonrası sana tedavi verir zaten gerek duyarsa..
Soqan kuru nedirrrrr bende ogrenmekSoğan kürü kısmını unutmuşum haklısın. bende yumurta kendiliğinden çatladı kistlerim öncedende vardı zaten bugün adet günüm ve halen olmadım eğer akşamda olmazsam yarın idrar testini yapmayı düşünüyorum aslında 3-4 gün geçmeden yapmayı düşünmüyordum ama arkadaşlarım kanıma giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?