- 18 Haziran 2014
- 1.288
- 808
- 88
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.541
Umarım hamilesindir canım. Bizlerede umut olursunben normalde düzenli olurum şimdi hiç olmayacakmışım gibi hissediyorum bu ilk defa klomen kulanışım
alenay sen bu ilacı ne zamandır kullanıyorsun sence benim durumum normal mi anormal mi bi fikir versen klomenle yumurta oluştu ve kendiliğinden çatladı rahim duvarı iyi dedi doktor pko var ama ciddi düzeyde değil bu battan sonraki ikinci günüm az önce yaptığım testte birinci çizgi hemen kesin çıktı ikinci çizgi kısmı ise bulanık pembe renkti bu ne anlama geliyor çatlayacammUmarım hamilesindir canım. Bizlerede umut olursun
canım silikte olsa 2.çizgi varsa gebelik var demektir.ben daha öncekinde adetin 32.gününde test yapmıştım silikti aynı gün kan testim 235 çıkmıştı.testi tekrarla istersen.yada resmini buraya koy bakalım.alenay sen bu ilacı ne zamandır kullanıyorsun sence benim durumum normal mi anormal mi bi fikir versen klomenle yumurta oluştu ve kendiliğinden çatladı rahim duvarı iyi dedi doktor pko var ama ciddi düzeyde değil bu battan sonraki ikinci günüm az önce yaptığım testte birinci çizgi hemen kesin çıktı ikinci çizgi kısmı ise bulanık pembe renkti bu ne anlama geliyor çatlayacamm
ayrıca yumurtan çatlamışsa klomen adet gecikmesi yapmaz canım yani yapmaması lazım.klomenin gecikme yapması için yumurtanın çatlamamış ve kiste dönüşmüş olması gerekir ki seninki çatlamış.çatladıktan 14-15 gün sonra da adet olunur.alenay sen bu ilacı ne zamandır kullanıyorsun sence benim durumum normal mi anormal mi bi fikir versen klomenle yumurta oluştu ve kendiliğinden çatladı rahim duvarı iyi dedi doktor pko var ama ciddi düzeyde değil bu battan sonraki ikinci günüm az önce yaptığım testte birinci çizgi hemen kesin çıktı ikinci çizgi kısmı ise bulanık pembe renkti bu ne anlama geliyor çatlayacamm
merhaba cnm agzın bal yesin inşallah hamileyizdir ben ayın 15 ve 16 vuruldum 14gün oluyor normalde 30 günde bir adet olurdum klomen kullandıgımdan bu yana 35 günde bir adet oluyorum nasıl hesaplıycam inan bilmiyorum Rabbim hayırlısıyla bizede hayırlı evlatlar nasib etsincanım adet tarihimiz aynı senle hemen hemen bende geçen ay 7 sinde oldum.bende çatlatma iğnesi vuruldum.10.gün bugün vurulduğum günle beraber.benimde idrarım koyu ve kokulu afedersin.iğne bthcg hormonu içerdiği için olabilir diye düşünüyodum bende.yada hamileymişiz dir :)))))
inşallah canım :)klomenin geciktirdiğini sanmıyorum canım stresten olabilir beklemek zormerhaba cnm agzın bal yesin inşallah hamileyizdir ben ayın 15 ve 16 vuruldum 14gün oluyor normalde 30 günde bir adet olurdum klomen kullandıgımdan bu yana 35 günde bir adet oluyorum nasıl hesaplıycam inan bilmiyorum Rabbim hayırlısıyla bizede hayırlı evlatlar nasib etsin
INSALLAH DOKTOR VERMESI GEREKIO BEN KULLANDIM 2 DEFA YUMURTAM 1 TANE OLDU AMA KALMADIM NASIPklomeni doktorun mu vermesı gerekıyo ? bende başlamak ıstıyorum artık kac ay oldu tık yok.. bu ayda adet olursam artık umıtlerım yıne suya duscek1 eylülde adet olmam gerekıyoo... oooofff... adetlerım cok duzensızlestı ıkı aydır ıns bu ay hamısımdır aama umudum yokk klomen hakkında pek bı bılgım de yok amA bakalım off...
anladım sagol canım ben hıc doktora gıtmedım bebek ıcın.. ama bu ayda olmazsa bı gorunmeyı dusunuorum belkı klomen verır banada.INSALLAH DOKTOR VERMESI GEREKIO BEN KULLANDIM 2 DEFA YUMURTAM 1 TANE OLDU AMA KALMADIM NASIP
inşallah olumlu sonuç alırım canım benim ama biraz korkuyorum test yaptırmaya olumsuz cvp almaktaninşallah canım :)klomenin geciktirdiğini sanmıyorum canım stresten olabilir beklemek zorozaman sen geçen ay ayın kaçında adet olduysan yine o tarihi baz al buayda.yada git kan testi yaptır canım sonuç çıkar iğneden 14 gün geçmiş kanda belli olur dedi dr.
alenay sen bu ilacı ne zamandır kullanıyorsun sence benim durumum normal mi anormal mi bi fikir versen klomenle yumurta oluştu ve kendiliğinden çatladı rahim duvarı iyi dedi doktor pko var ama ciddi düzeyde değil bu battan sonraki ikinci günüm az önce yaptığım testte birinci çizgi hemen kesin çıktı ikinci çizgi kısmı ise bulanık pembe renkti bu ne anlama geliyor çatlayacamm
hayırlısı olsun canım..10 tane yumurtan vardı bide...demekki şans...çalışmaya devammBen haziran ayından beri klomen kullanıyorum. Hiç hamile kalmadım bu zamana kadar. İleri derece pco hastasıyım. Bence sende adetin gecikince kan testi yaptır. Kesin sonucu alırsın. Ben hastaneden yeni geldim. Yine negatif.
Sağol canım. O 10 tane yumurtada başıma bela oldu zaten. Çatlamadı çoğu kist oldu. Bu ay tek yumurtam vardı oda tutmadı. Normalde 0.16 çıkardı değerim bu sefer 1.20 çıktı. Yavaş yavaş 5 üstünü görücem inşallahhayırlısı olsun canım..10 tane yumurtan vardı bide...demekki şans...çalışmaya devamm
adet günümden 2 gün geçtikten sonra adet oldumKlomen gecikme yapıyormuş demekki 4- 5 gün geçmeden hastaneye gitmem diyordum iyiki gitmemişim Bu ay soğan kürü yapacam kistler azalmadan klomen kullanmayacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?