Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

aynen katılıyorum canım çok haklısın ama bıraktıramadım birtürlü evet beklemek zor.aslında bugün kan testi versem çıkar ama vermek istemiyorum korkuyorum.cuma randevum var zaten ozamana kadar olmazsam cuma yaptıracam.iğnenin 14.günü bugün beklemedeyim canım.ne umutluyum nede umutsuz.

kızlarrr çatlatma iğnesi vurulduğum günüde sayarsak bugün 14.günüm az önce idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgii gördümmm ((((((((((((( daha öncede iğneyle hamile kaldım ozaman idrarda 20.gün bakmıştım çok silikti 20 gün geçmesine rağmen.şimdi negatif çıkması normal mi üzülmeyecem dedim sonucuna hazırım dedim testi yaptım ama keşke yapmasaymışım ((((((((((((((((((((((

kızlaaaarrrrrrrrrrrr ben hamileyim sanırımmmm
bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm süper bir haber bu inşşşş değerin ikiye katlar ki en inanıyorum katlanacağınaa değerin cok güzel çünkü tebrik ederim kuzumm Rabbimmönce keseyi sonrakalp atışlarınınsonrada sağlıkl kucaına almayı nasip etsin inş kuzummmmmmm darısı bize inş :)

Kuzucum çok teşekkür ederim inşallah darısı başına bitanem

Günaydın kızlar nasılsınız? Buraya yazanlar artsa keske. Okudukca iyi geliyor insana. Bugün adetimin 23. Günü. Gece ruyamda test yaptım ve ilk defa rüyamda çift cizgiyi gördüm. Nolur Allahım gerçek olsa. Sizce yarın kan verip baktirsam mi? Yoksa beklesem mi ? Çok kararsizim. 10gun protestan kullanmami soyledi dr. Bugun 7. Gun. Cumartesi son. Sonrasında hamile degilsem 2-3 gun icinde adet olurum. Hiç bir belirtim de yok. göğüs ağrısı dışında. O da zaten her ay oluyor.,Her adetten once .

Günaydın kızlar, benimde klomen ve iğneden sonraki 14. günüm test yaptırdım ve 2,30 çıktı yani negatif. sat tarihim 04 ağustos ve hep 35-40 gün arası adet olurum. Bu değer yükselir mi?

kızlar bana bi akıl verin yumurtlama oluyor ve kendiliğinden çatlıyorsa sizce yine de klomen kullanmalımıyım

kızlar bana bi akıl verin yumurtlama oluyor ve kendiliğinden çatlıyorsa sizce yine de klomen kullanmalımıyım
doktor gözetiminde kulanmam gerekir eğer yanlış bir şekilde kullanırsan kist olabilir o yüzden en doğru yöntemi doktorun belirler sakın kendi kendine kullanıyım deme :)

Meraba kizlarr bugun catlatma ignesinin 18.gunu ve adet gunum sabah test yaptim acik bir sekilde cift cizgiyi gordum sizce adetin gecmesini beklemelimiyim kan icin

Meraba kizlarr bugun catlatma ignesinin 18.gunu ve adet gunum sabah test yaptim acik bir sekilde cift cizgiyi gordum sizce adetin gecmesini beklemelimiyim kan icin
yok canım iğnenin etkisi 12 gündne sonra kalmıyor testin bozuk değil ise hamilesin tebrik ederiz...

gözün aydın canım.bence beklemene gerek yok bende daha önce iğneyle hamile kalmıştım iğneyi vurulduğum günü de sayarsak 20.gün idrar testi yapmıştım çok silikti benimde aynı gün kan verdim 235 çıkmıştı değerim :) şimdi yine iğne oldum 15.günü bugün 14.günü test yaptım hiç bişey çıkmadı erkeknmi yaptım ben acaba ?daha öncede idrar testi yaptınmı canım 18.günden önce ?

bu sende bir sorun olmadığını gösterir canım.ancak klomenle yumurta sayısı fazla olacağından şansınız dahada yüksek olur tabi eşinde sıkıntı yoksa.mutlaka dr kontrolünde kullan eğer 1 yılı aşkındır denemişseniz ve olmuyorsa ...

bende dün kan testi yaptırdım seninle aynı gidiyorduk hatırlarsan maalesef negatif çıktı idrartestindede hiç bir şey çıkmamıştı.

Canim bi 14.gun yaptim cok silik cikti bi 16.gun oda silikti son olarak bugun yaptim belirgin bi sekilde cikti

üzüldüm canım idrardada bakmışmıydın ?
evet bakmıştım ondada negatif çıkmıştı, insan kısmet dese de yine de morali çok kötü oluyor. İsyan etmeyeyim Rabiimin bir bildiği vardır diyorum ama kendime engel olamıyorum neden olmuyor bu kadar uğraş vermeme rağmen bazen çıldıracak gibi oluyorum. Allahım sen isteyen herkese nasip et.

al bendende okdara canım ama hakkımızda hayırlısı demekten başka diyecek birşey yok idrar testini iğnenin kaçıncı günü yaptın?adet oldunmu peki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…