- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.581
aynen katılıyorum canım çok haklısın ama bıraktıramadım birtürlüselam,
sigarayı bırakmaması çok kötü. bence kesin ikna et sen kocanı. çünkü sayı, hareket kadar kalitede önemli. bir çok sperm
yumurtaya kadar gidip kalitesi bozuk olduğundan yumurtayı delip içine giremiyormuş. En büyük neden sigara diyorlar.
Benim koca sağolsun bunları duyunca bıçak gibi kesti attı 2,5 ay oluyor.
Sigara vereceğimiz parayıda ilaca verdik. Yani bedavaya geldi :)
Beklemekte çok zor değil mi ? adetin geçince mi test yapacaksın ?
Benimde cumartesi adet günüm.
Ama ümidim yok.
Hayaller kırıla kırıla bidaha inşa edilemiyor canım.
rabbim kucagına aldığın gunleri göstersin inşallah...klomenı nasıl kullandınız acaba
bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm süper bir haber bu inşşşş değerin ikiye katlar ki en inanıyorum katlanacağınaa değerin cok güzel çünkü tebrik ederim kuzumm Rabbimmönce keseyi sonrakalp atışlarınınsonrada sağlıkl kucaına almayı nasip etsin inş kuzummmmmmm darısı bize inş :)kızlaaaarrrrrrrrrrrr ben hamileyim sanırımmmm
bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm süper bir haber bu inşşşş değerin ikiye katlar ki en inanıyorum katlanacağınaa değerin cok güzel çünkü tebrik ederim kuzumm Rabbimmönce keseyi sonrakalp atışlarınınsonrada sağlıkl kucaına almayı nasip etsin inş kuzummmmmmm darısı bize inş :)
doktor gözetiminde kulanmam gerekir eğer yanlış bir şekilde kullanırsan kist olabilir o yüzden en doğru yöntemi doktorun belirler sakın kendi kendine kullanıyım deme :)kızlar bana bi akıl verin yumurtlama oluyor ve kendiliğinden çatlıyorsa sizce yine de klomen kullanmalımıyım
kızlar bana bi akıl verin yumurtlama oluyor ve kendiliğinden çatlıyorsa sizce yine de klomen kullanmalımıyım
yok canım iğnenin etkisi 12 gündne sonra kalmıyor testin bozuk değil ise hamilesin tebrik ederiz...Meraba kizlarr bugun catlatma ignesinin 18.gunu ve adet gunum sabah test yaptim acik bir sekilde cift cizgiyi gordum sizce adetin gecmesini beklemelimiyim kan icin
gözün aydın canım.bence beklemene gerek yok bende daha önce iğneyle hamile kalmıştım iğneyi vurulduğum günü de sayarsak 20.gün idrar testi yapmıştım çok silikti benimde aynı gün kan verdim 235 çıkmıştı değerim :) şimdi yine iğne oldum 15.günü bugün 14.günü test yaptım hiç bişey çıkmadıMeraba kizlarr bugun catlatma ignesinin 18.gunu ve adet gunum sabah test yaptim acik bir sekilde cift cizgiyi gordum sizce adetin gecmesini beklemelimiyim kan icin
bu sende bir sorun olmadığını gösterir canım.ancak klomenle yumurta sayısı fazla olacağından şansınız dahada yüksek olur tabi eşinde sıkıntı yoksa.mutlaka dr kontrolünde kullan eğer 1 yılı aşkındır denemişseniz ve olmuyorsa ...kızlar bana bi akıl verin yumurtlama oluyor ve kendiliğinden çatlıyorsa sizce yine de klomen kullanmalımıyım
bende dün kan testi yaptırdım seninle aynı gidiyorduk hatırlarsan maalesef negatif çıktıgözün aydın canım.bence beklemene gerek yok bende daha önce iğneyle hamile kalmıştım iğneyi vurulduğum günü de sayarsak 20.gün idrar testi yapmıştım çok silikti benimde aynı gün kan verdim 235 çıkmıştı değerim :) şimdi yine iğne oldum 15.günü bugün 14.günü test yaptım hiç bişey çıkmadıerkeknmi yaptım ben acaba ?daha öncede idrar testi yaptınmı canım 18.günden önce ?
üzüldüm canımbende dün kan testi yaptırdım seninle aynı gidiyorduk hatırlarsan maalesef negatif çıktıidrartestindede hiç bir şey çıkmamıştı.
gözün aydın canım.bence beklemene gerek yok bende daha önce iğneyle hamile kalmıştım iğneyi vurulduğum günü de sayarsak 20.gün idrar testi yapmıştım çok silikti benimde aynı gün kan verdim 235 çıkmıştı değerim :) şimdi yine iğne oldum 15.günü bugün 14.günü test yaptım hiç bişey çıkmadıerkeknmi yaptım ben acaba ?daha öncede idrar testi yaptınmı canım 18.günden önce ?
evet bakmıştım ondada negatif çıkmıştı, insan kısmet dese de yine de morali çok kötü oluyor. İsyan etmeyeyim Rabiimin bir bildiği vardır diyorum ama kendime engel olamıyorum neden olmuyor bu kadar uğraş vermeme rağmen bazen çıldıracak gibi oluyorum. Allahım sen isteyen herkese nasip et.üzüldüm canımidrardada bakmışmıydın ?
anladım canım teşekkür ederim.Canim bi 14.gun yaptim cok silik cikti bi 16.gun oda silikti son olarak bugun yaptim belirgin bi sekilde cikti
al bendende okdara canım ama hakkımızda hayırlısı demekten başka diyecek birşey yokevet bakmıştım ondada negatif çıkmıştı, insan kısmet dese de yine de morali çok kötü oluyor. İsyan etmeyeyim Rabiimin bir bildiği vardır diyorum ama kendime engel olamıyorum neden olmuyor bu kadar uğraş vermeme rağmen bazen çıldıracak gibi oluyorum. Allahım sen isteyen herkese nasip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?