Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kızlar bende bu ay klomen kullandım. Yarın dr kontrolü var.benim ve eşimin bütün testleri yapıldı sorun yok ama bizim sıpa inat ediyor. İnş.bu ay bekleyen herkes kavuşur bebişine...

Selam kızlar,

Bende yaklaşık 10 aydır uğraşıyorum. 2 ay klomen kullandım bi faydasını görmedim. Daha da dengemi bozdu. Bıraktım.
Kendi kendime yumurtluyorum. Adetlerim gecikmez, aksamaz. Hormonlar normal. Hsg de sorun yok.
Nisan ayında spermiogram yaptırdık. Eşimde ml de 29 milyon spermin 16 milyonu hareketliydi. Kadın doğumcu sorun yok dedi. Ben bi faydası olur diye kocama hergün çinko ve folik asir verdim.
Temmuz ayında yani 2 ay sonraki testimiz 52 milyon spermin 15 milyonu hareketliydi. Oranımız, hızımız azalmıştı. Sayımız artmıştı. çünkü çok sigara içiyordu.Sigara inanılmaz hareket azaltıcı etki yapıyor spermler üzerinde. Ürologa gittik iyi değil, hız sorununuz var dedi. Morfolijimiz %5 ti. hemen sigarayı bıraksın E vitaminine başlasın dedi.

Ben tabi E vitaminiyle kalmadım. Arginmaxx, Zinc, Folik Asit, keçiboynuzu kürü ve pekmezi, sonrada havuç kürüyle 2 ay sonraki sonuçlarımız şöyle. Tabi sigara, içki, asitli herhangi bir içecek asla yok !
81 milyon sperm, 43 milyon hareketli, morfoloji %8 e yükseldi.

Doktorun söylediğine göre bayağı yol aldık.
Özetle şunu diyicem; kızlar önce kocalarınızın spermiogram testlerini yaptırın. Çünkü siz ne kadar yumurtlarsanız yumurtlayın sperm kaliteli değilse boşuna uğraşırsınız. Kocalarınızı iyi besleyin. Asitli gıdalar, hazır yiyecekler, hazır yoğurtlar.. bunlardan uzak durun.

aynen canım benim eşim varikosel ameliyatı oldu dr kesinlikle sigarayı bırakacaksın dedi drek hareketi etkiliyor sigara dedi ama eşim bırakmadı değerleri ilaçla kürle düzeldi çok şükür şuan sıkıntı görünmüyor ama tam gaz sigaraya devammm .en son 6 ay önce test yaptırdı şuanki durumu nedir bilmiyorum.şubatta hamile kaldım ama boş kesede kürtaj oldum.klomen ve çatlatma iğnesiyle kalmıştım.buayda kullandım iğne vuruldum 13 gün oldu bekliyorum bakalım

kızlar bende henüz adet olmadım bugün dr.um klomen verdi adet olursan başla dedi hayırlısı bakalım

Kızlar öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim rabbim sağ sağlımm kucaklarina alırsınız. Bende bu ay klomen kullandım doktorumun gozetiminde perşembe randevu var inşallah yumurtalarim büyümüştur. . ♡♡

bende kullanıyorum bu 4 üncü kullanışım
me

merhaba bende aynı durumdayım.acaba klomenı reglınızın kaçıncı gununde gunde kaç tane ve kaç gun kullanıyorsunuz.

Belirtileri yazayım. Goguslerım ağırdı hâlâ da ağrıyor
her zaman çıkan sivilcerim yine çıktı. Ateşim yüksek devam etti. .Adete bi hafta kala adet olacakmısım gibi sancı yaşadım bel ağrısı çok yaşadım. Kahveyi çok severim kokusundan bile tiksindim. Gözlerim hep karariyor. 5 . klomen kullanışım da oldu. Eşimin hareket sayısı düşük tu proxeed kullandı 2 kat arttı ve Hamile kaldım. Allahım a şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah

klomenı nasıl kullandınız acaba

canım tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun sizin proxeedi kaçıncı ayınızdı kullanışınızın bizim 2 ay bitti halen gelişme yok malesef

Günaydın canım. Nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Bu forumdan okuduğum kadarıysa proxeed değilde arginmaxx daha iyi gelmiş bir çok kişiye. İstersen o sayı ve harekerlerinizi arttırmadıysa arginmaxx a geç. Yukarıda detaylı anlattığım gibi ek vitamin, mineral takviyeside yap. Sigara, alkol asla tabi.

canım sigara ve alkol yok eşimde ben sigara kullanıyorum onu da bırakmaya karar verdim sinirlerim bozuluyor artık ona bağlıyorum proxeedd hiç işe yaramadı ya canım %5 den sadece %10 a çıktı hareketlilik...hareketsizler aynı %65 ben dün hormon testi verdim daha doktora göstermedim ama şükür iyi gmözüküyor perşembe de muayenede de normal çıktı herşey ama olmadı mı olmuyor...senin dediğin şu takviyeye bir göz atayım çok teşekkür ederim sen nasılsın bu arada

selam,
sigarayı bırakmaması çok kötü. bence kesin ikna et sen kocanı. çünkü sayı, hareket kadar kalitede önemli. bir çok sperm
yumurtaya kadar gidip kalitesi bozuk olduğundan yumurtayı delip içine giremiyormuş. En büyük neden sigara diyorlar.
Benim koca sağolsun bunları duyunca bıçak gibi kesti attı 2,5 ay oluyor.
Sigara vereceğimiz parayıda ilaca verdik. Yani bedavaya geldi :)
Beklemekte çok zor değil mi ? adetin geçince mi test yapacaksın ?
Benimde cumartesi adet günüm.
Ama ümidim yok.
Hayaller kırıla kırıla bidaha inşa edilemiyor canım.

ben napim yaşıyorum işte ot misali.
geçen 2 ay kocamı bakıma aldım. başarılıda oldum sanırım.
bak ben kullandıklarımızı yazayım

gnc arginmaxx sabah 3 - akşam 3
folik asit
zinc
e vitamini
ginko bloba
sabah akşam keçiboynuzu suyu
akşam havuç kürü

nisanda 29 milyon sperm, 16 milyon normaldi.
son 2 ayda bu şekilde devam ettik sonuç
eylül 81 milyon sperm, 43 milyon normal.

bende deneyim bunları zaten keçiboynuzuna bizde tekrar başladık bizim sayı kötü değil hareketlilik problem bunları yapayım...tesekkür ederim tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…