- 25 Ağustos 2014
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.561
Üzülme canım. Demek ki bu ay kısmet değilmiş. Hafif pco var demiştin demi sen. Aslında çok fazla kistin yoksa tedaviye ara verme derim.
Evt doktor hafif var demişti ama bi önceki ay soğan kürü yapmıştım onun etkisi vardı bence ilk klomen kullanışım yumurta oluştu ve kendiliğinden çatladı ya diyorumki her ay düzenli adet gördüğüme göre bende yumurtlamada çatlamada sorun yok demekki. eşim spermiogram testi yapmamıştı bu ay da o baktırsın kendine ben yine soğana edecem zaten faydasını görüyorum tamamen temizlensin ilaç ve soğan bir arada olmuyor zaten
ozaman sana kucak dolusu tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrkızlaaaarrrrrrrrrrrr ben hamileyim sanırımmmm
vuvvvvvvvvvvvv güzel bir haber aldıkkkk gözünaydın canımmmmm.evettttt detaylarıı alalımm canım....... ilaç vs kulllanıldımı?ne zamandır deniyorsunuz ?adetin kaçıncı günü bugün canım ?belirtilerrrrr...???muckkızlaaaarrrrrrrrrrrr ben hamileyim sanırımmmm
aynen canım benim eşim varikosel ameliyatı oldu dr kesinlikle sigarayı bırakacaksın dedi drek hareketi etkiliyor sigara dedi ama eşim bırakmadı değerleri ilaçla kürle düzeldi çok şükür şuan sıkıntı görünmüyor ama tam gaz sigaraya devammm .en son 6 ay önce test yaptırdı şuanki durumu nedir bilmiyorum.şubatta hamile kaldım ama boş kesede kürtaj oldum.klomen ve çatlatma iğnesiyle kalmıştım.buayda kullandım iğne vuruldum 13 gün oldu bekliyorum bakalımSelam kızlar,
Bende yaklaşık 10 aydır uğraşıyorum. 2 ay klomen kullandım bi faydasını görmedim. Daha da dengemi bozdu. Bıraktım.
Kendi kendime yumurtluyorum. Adetlerim gecikmez, aksamaz. Hormonlar normal. Hsg de sorun yok.
Nisan ayında spermiogram yaptırdık. Eşimde ml de 29 milyon spermin 16 milyonu hareketliydi. Kadın doğumcu sorun yok dedi. Ben bi faydası olur diye kocama hergün çinko ve folik asir verdim.
Temmuz ayında yani 2 ay sonraki testimiz 52 milyon spermin 15 milyonu hareketliydi. Oranımız, hızımız azalmıştı. Sayımız artmıştı. çünkü çok sigara içiyordu.Sigara inanılmaz hareket azaltıcı etki yapıyor spermler üzerinde. Ürologa gittik iyi değil, hız sorununuz var dedi. Morfolijimiz %5 ti. hemen sigarayı bıraksın E vitaminine başlasın dedi.
Ben tabi E vitaminiyle kalmadım. Arginmaxx, Zinc, Folik Asit, keçiboynuzu kürü ve pekmezi, sonrada havuç kürüyle 2 ay sonraki sonuçlarımız şöyle. Tabi sigara, içki, asitli herhangi bir içecek asla yok !
81 milyon sperm, 43 milyon hareketli, morfoloji %8 e yükseldi.
Doktorun söylediğine göre bayağı yol aldık.
Özetle şunu diyicem; kızlar önce kocalarınızın spermiogram testlerini yaptırın. Çünkü siz ne kadar yumurtlarsanız yumurtlayın sperm kaliteli değilse boşuna uğraşırsınız. Kocalarınızı iyi besleyin. Asitli gıdalar, hazır yiyecekler, hazır yoğurtlar.. bunlardan uzak durun.
mebende kullanıyorum bu 4 üncü kullanışım
Öncelikle iyi akşamlar Arkadaşlar... Klomenle ilgili bir sürü konu var hepsini de okudum ama hiç biri güncel değil o yüzden yeni bi konu açmaya karar verdim... bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım... aslında hiç bir sorunum da yok ÇOK ŞÜKÜR.. biraz da acele ettim sanırım çünkü çok yeni evliyim doktorum bu kadar sabırsızlandığımı görünce bu ayı garantiye alalım yumurtlar bizim kontrolümzde olsun diyip klomen verdi.. önce sıcak bakmadım ama eşim kullanmamı isteyince kullanmaya başladım.. Çok uzattım :)) konuya gelelim, klomen kullanıp hamile kalanlar yazıp destek ve moral verirse çok sevinirim..
Klomen kullananlar yeni başlayanlarla bu yolda birbirimize destek olmayı da çok isterim..
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
UĞURLU LİSTEMİZ
BEKLEYENLERİMİZ
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evrakcu[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]8Nisan 2014[/TD]
[TD]Klomen 2.deneme + Çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ariver[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]20Nisan 2014[/TD]
[TD]Klomenle 2.deneme + Çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozturk06[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]belirsiz[/TD]
[TD]Klomen beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dennizkabugu[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]7 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zozitos[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]1 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ikinci deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]femiray[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]15mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BenimAskPastam[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]5 Mayıs 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynn[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]7 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevi87[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]15 mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Crnugur[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]5 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Londonelizabet[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasmin6734[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen + çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yBiberli_pasta[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİŞLERİMİZ
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]zeyneppmehmett[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]23Mart2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk denemede üçüzlerine Hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İsyan123[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]5 Mart 2014 [/TD]
[TD]Klomen ilk denemede HAMİŞ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13nisa[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD] 9Mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk denemede Hamişş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]incitanemmm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]4nisan 2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk denemede Hamişş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sipahii[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]16nisan2014[/TD]
[TD]Hamişşş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
klomenı nasıl kullandınız acabaBelirtileri yazayım. Goguslerım ağırdı hâlâ da ağrıyor
her zaman çıkan sivilcerim yine çıktı. Ateşim yüksek devam etti. .Adete bi hafta kala adet olacakmısım gibi sancı yaşadım bel ağrısı çok yaşadım. Kahveyi çok severim kokusundan bile tiksindim. Gözlerim hep karariyor. 5 . klomen kullanışım da oldu. Eşimin hareket sayısı düşük tu proxeed kullandı 2 kat arttı ve Hamile kaldım. Allahım a şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah
sabah 1 akşam 1 aldım canım.. adetimin 5.günü başladımklomenı nasıl kullandınız acaba
canım tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun sizin proxeedi kaçıncı ayınızdı kullanışınızın bizim 2 ay bitti halen gelişme yok malesefsabah 1 akşam 1 aldım canım.. adetimin 5.günü başladım
canım tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun sizin proxeedi kaçıncı ayınızdı kullanışınızın bizim 2 ay bitti halen gelişme yok malesef
canım sigara ve alkol yok eşimde ben sigara kullanıyorum onu da bırakmaya karar verdim sinirlerim bozuluyor artık ona bağlıyorumGünaydın canım. Nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Bu forumdan okuduğum kadarıysa proxeed değilde arginmaxx daha iyi gelmiş bir çok kişiye. İstersen o sayı ve harekerlerinizi arttırmadıysa arginmaxx a geç. Yukarıda detaylı anlattığım gibi ek vitamin, mineral takviyeside yap. Sigara, alkol asla tabi.
aynen canım benim eşim varikosel ameliyatı oldu dr kesinlikle sigarayı bırakacaksın dedi drek hareketi etkiliyor sigara dedi ama eşim bırakmadı değerleri ilaçla kürle düzeldi çok şükür şuan sıkıntı görünmüyor ama tam gaz sigaraya devammm .en son 6 ay önce test yaptırdı şuanki durumu nedir bilmiyorum.şubatta hamile kaldım ama boş kesede kürtaj oldum.klomen ve çatlatma iğnesiyle kalmıştım.buayda kullandım iğne vuruldum 13 gün oldu bekliyorum bakalım
canım sigara ve alkol yok eşimde ben sigara kullanıyorum onu da bırakmaya karar verdim sinirlerim bozuluyor artık ona bağlıyorumproxeedd hiç işe yaramadı ya canım %5 den sadece %10 a çıktı hareketlilik...hareketsizler aynı %65 ben dün hormon testi verdim daha doktora göstermedim ama şükür iyi gmözüküyor perşembe de muayenede de normal çıktı herşey ama olmadı mı olmuyor...senin dediğin şu takviyeye bir göz atayım çok teşekkür ederim sen nasılsın bu arada
bende deneyim bunları zaten keçiboynuzuna bizde tekrar başladık bizim sayı kötü değil hareketlilik problem bunları yapayım...tesekkür ederim tarif içinben napim yaşıyorum işte ot misali.
geçen 2 ay kocamı bakıma aldım. başarılıda oldum sanırım.
bak ben kullandıklarımızı yazayım
gnc arginmaxx sabah 3 - akşam 3
folik asit
zinc
e vitamini
ginko bloba
sabah akşam keçiboynuzu suyu
akşam havuç kürü
nisanda 29 milyon sperm, 16 milyon normaldi.
son 2 ayda bu şekilde devam ettik sonuç
eylül 81 milyon sperm, 43 milyon normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?