Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

al bendende okdara canım ama hakkımızda hayırlısı demekten başka diyecek birşey yok idrar testini iğnenin kaçıncı günü yaptın?adet oldunmu peki canım?

İdrar testini ilk 13. günü yaptım negatifti, 14. sabah ki ilk idrarımla tekrarladım oda negatifti, dünde iğnemin 14. günü akşamı kan testi yaptırdım maselef onda da 2,30 çıktı değerim. Henüz adet olmadım. sat 04 ağustos bende geç yumurtala oluyor hep iğneyi adetimin 17. günü vuruldum bi yandanda daha acaba erken mi diyorum? insan işte bir ümit yinede olur mu diyor:) Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

bugün adetinin 32.günü ozaman canım.adet olana kadar umut var demektir inşallah canım.bende cuma günü randevum var adet olursam diye almıştım.cumaya kadar olmazsam gidip yaptıracam eğer cesaret edebilirsem tabi ilk çatlatma iğnemde hamile kalmıştım ama boş keseden kürtaj oldum.kürtaj sonrası ilk defa bu ay iğne kullandım gene inşallah sağlıkla gelir gelen bulup kaybetmek daha kötü çünkü.

İnşallah canım bir yandan umut var bir yandan gözyaşı. Cumayı bekle evet benim gibi acele etme umarım yine güzel haberleri alırsın, kuzenimde senin gibi boş kese olduğu için kürtaj oldu ve tam 1 ay sonra tekrar hamile kaldı. Gönlünü ferah tut inşallah yine olur.

offf ne zormuş bu işler ya ben kürtajdan sonra 2-3 ay korundum canım.iki ay doğal yoldan denedik olmayınca bu ay ilk kez iğne vuruldum.3.denmemiz yani nasip kısmet bu işler inşallah Rabbim çok bekletmez bizide

offf ne zormuş bu işler ya ben kürtajdan sonra 2-3 ay korundum canım.iki ay doğal yoldan denedik olmayınca bu ay ilk kez iğne vuruldum.3.denmemiz yani nasip kısmet bu işler inşallah Rabbim çok bekletmez bizide
Benimde bu ilk iğnem bizde doğal yollardan denedik olmadı görünürde bir sorun yok eşimde test yaptı ondada sorun yok ama olmadı mı olmuyor işte gerçekten çok zor bu kadar isteyip olmaması. Kaç senelik evlisin canım sen?

temmuzda 3.yılımızı doldurduk canım.Allah hepimize yardım etsin inşallah.

temmuzda 3.yılımızı doldurduk canım.Allah hepimize yardım etsin inşallah.

Benimde 3 yıl oldu haziranda :) 2 yıl kendimiz istemedik şimdide uğraşıp duruyoruz işte keşke 2 yıl beklemeseydim diye kendi kendimi yiyorum. Yaşımda 32 oldu benim çok vakit kaybetmiş gibi hissediyorum kendimi geç kalmışım gibi geliyor artık, yaşıtlarım herkesin boyu kadar çocukları var. Nasip kısmet tabii bu işler rabbim ne derse o olur.

bizde 6 ay istemedik,sonra 5 ay denedik olmadı sonra 6 aylığına eşim göreve gitti geldi.toplamda 17 ay denedik 18.denemede çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kaldım boş keseden kürtaj oldum.aklım olsa bende beklemezdim 6 ay.bende 31 yaşımdayım canım.benimde gözüm korkuyor geç kaldık diye

Canım ben 32. Gunde test yaptıgmda sılık çıkmıştı 3 gun sonra tekrarladım daha netti inşallah seninde öyle olur

karnım ağrıyorrrrrr bu ayda olmadı sanırım geldi gelecek ((((((((((((((
Canım üzme kendini, adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı derler. Hem olmasa bile moralini yüksek tut, adet bitince güzel güzel yumurtaların oluşsun. Bu ay olmasa diğer olur. Allah büyük elbet biz de tadacaz o duyguyu

inşallah canım.daha önce hamile kaldım ialç ve iğneyle hasta oluyorum diye 2 kez wc ye koştum ama hamileymişim.malesef boşkeseden kürtaj oldum buay kürtaj sonra ilk defa yine ilaç ve iğne kullandım inşallah tutmuştur iğnenin 16.günü bugün korkuyorum kan tahliline gitmeye zaten karın ağrımda başladı bekleyecem inşallah canım bulup kaybetmek çok kötü Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin.

klomeni sadece bir ay kullandım ama galiba bi daha kullanmayacam daha önce adetim 2-3 gün sürerken klomen kullanınca bir gün oldum yani bana kist hediye etti

doktor gözetiminde kulanmam gerekir eğer yanlış bir şekilde kullanırsan kist olabilir o yüzden en doğru yöntemi doktorun belirler sakın kendi kendine kullanıyım deme :)
zaten bu ay doktor kontrolünde kullanmıştım yumurta çatladığı halde kist de oluştu pişman oldum kullandığıma soğan kürü yapacam bu ay

klomeni sadece bir ay kullandım ama galiba bi daha kullanmayacam daha önce adetim 2-3 gün sürerken klomen kullanınca bir gün oldum yani bana kist hediye etti
canım ya benimde en büyük korkumdu kist dün gece Allahım dedim hamile değilsem lütfen vaktinde adet olayım kist mist olmasın diye dua ettim.öğlen uyandım hastalandım daha öncede kullandım kist olmadı.2.kez kullandım hamile kaldım ama boş keseden kürtaj oldum.bu 3.kullanışım canım çatlatma iğneside vuruldum.

Canım ya çok üzüldüm iğnenin 15. günü hastalandın değil mi? ben kan testi yaptırdım negatifti hatırlarsan bugün iğnenin 16. günü ve hastalanmadım benimde en büyük korkum kist olması. Benim normalde de adet 35-40 gün arasıdır adet döngüm o yüzden bir kaç gün daha bekliyorum adet olmazsam doktora gideceğim.

sağolasın canım.evet iğneyi vurulduğum günü saymazsak 15.gün bugün canım.geçen ay 33.günümde hastalanmıştım canım ama o ay ilaç kullanmadım.çok şükür kist oluşmadı sanırım yarın randevum var tekrar muayne edip ilaç verecek bu son denemem kendimce karar aldım.infertilite bölümü olan devlet hastanesine gidecem.iğneyle daha önce kalabildiğim için hamile 2 ay bi deneyelim dedik 1.si tutmadı bakalım......dr a görün canım ne olur ne olmaz.

bende 14.gün idrarda bakmıştım negatifti canım ama erkekn yaptım ondan çıkmadı heralde die ne umudum vardı nede umutsuzdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…