Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Merhaba kızlar, bende 26 yaşında ve 6 aylık evliyim ve artık yaşımdanmıdır bilmem bir bebiş istiyorum :) kızlıgımdan buyana polikistikover rahatsızlıgım var yani adet düzensizliğim, özel ve iyi bir doktora gittiğimde bana diaformin verdi bu hafta 1 ay olucak kullanmaya başlayalı ama tık yok. Bana adet gününden 12 gün sonra gel klomene başlayalım dedi. Ama ne çok kötü yorum varmış içimde bir şüphe stres oluşmaya başladı. Allah hepimize gönlümüzde yatan hayırlı sağlıklı evlatları kucaklarımıza almayı nasip etsin. Bu arada bu destek sayfasına bayıldım =) maşallah kızlar.. psikoloji ve bu sıkıntılı konuları senin derdini yaşayan aynı insanlarla rahat konuşmanın güzel bir platformu . Desteğinizi bekliyorum :*

Anladım canım tekrar dene bakalım inşallah bu ay hamile kalırsın da gerek kalmaz başka şeye. Benim ilk ilaç ve iğne denemem herhalde bir kaç ay daha aynı tedaviye devam eder doktorum. Belimde ve kasıklarımda sancı var bugün yarın hastalanırım herhalde. Adetin 3. günü gidiyim diyorum hem ilaca başlatırsa tekrar zamanlama olarak uygun olsun.

hakkında hayırlısı güzelim...rabbim gönlüne göre versin..

evet canım bi kaç ay öyle denemektede fayda var.inşallah sonuç alırız.bende birazdan gidecem dr a randevum var ilaç iğne yine inşallah başka şeye gerek kalmaz

bende 2 aydan beri klomen kullanıyorum bu ay da klomen+çatlatma iğnesi vuruldum. daha 2 gün oldu merakla bekliyorum ne olucak diye inşş bende bebeğime kavuşurumm.. rabbim tüm isteyen kardeşlerime ve banada nasip etsin inşş.

Kizlar 1 haftadir 2 gun araliklarla yaptigim idrar testlerinde cift cizgiyi goruyorum ama gebelikle ilgili hicbir belirtim yok adetimin gecmesinden baska sizce bi sorun olabilirmi

çift çizgiyi görmen hamile olduğun anlamına geliyor zaten. gebelikle ilgili belirtilerden kastın bulantı falansa onlar hemen olmuyor zaten. kişiye göre de değişiyor ya da.
ben de 2.yi istiyorum ama 7-8 aydır birşey yok. doktora gittik 2 ay ilaç kullandım yumurtlama için işe yaramadı. doktor 1 hakkın daha var kullanmak için dedi yazdı ama ben kullanmadım. biraz ara vermeye karar verdik. ilaç da psikolojimi bozdu zaten. doktora söyledim çok kafa takıyorsun ondan dedi. ama kafaya takmaktan farklı bir sıkıntı gibi geldi bana. böyle yan etkileri var mı bu ilacın?

3 kere kullandim bu ilaci ama bi yan etkisini gormedim ilkinde hamile kaldim ikincisinde kalamadim 3.su bakalim p.tesi kanda belli olcak

ya arkadaşlar bu klomen nedir kac ay cocuk olmayınca denenir bende hormon bozuklugu var acaba kullanılırsa kilo alımı olurmu?

zozitosost: 36792539 .!.:
selamlar canimm bu da hormonal bir ilac oluyor ... doktoruna sormalisin benceee yan etkileri olan bir ilac sonucta bununda
Canim nasilsin cok zaman oldu göremiyorum sizleri. Var mi güzel haberler.

Kızlar progestani son gün kullanmadım. Geçen ay biraktigimin 3. Gunu adet olmuştum. Bugun adet olmam gerekiyor. Karin agrim var fakat gelen giden yok. Dün sabah test yaptım negatif. Bugun 28. Gün hala bir umut var midir

selamm bende klomenden sonra hamile kalanlardanim. hikayem cok ilginc :) evlendikten sonra 10 ay yasmin ile korundum. Yasmini birakinca adetlerim duzensizlesince devlet hastanesine doktora gittim. Biseyin yok deyip gonderdildim hep. Sorun devam edince ozel doktora gittim. Doktorumdan cok memnunum. Bana pcos oldugumu ama sorun olmadigini bu sekilde cok hamile kalan olugunu soyledi. o ay ilac vermeden beni gonderdi. Devlet hastanesinde hep adet sokturucu verip gonderiolardi. 2 ay klomen kullandim. Adetim duzeldi yumurtlama oldu cokta guzeldi kendiliginden catladi ama gunleri kacirdik sanirin nasiptede yokmus bebis gelmedi.3. ay rahim filmi istedi ama ramazan die gitmedim bu ayda klomen kullanayim sonraki ay gelirim dedim. tamam dedi.

kusura bakmayin tel.de giriyorum karisti. hikayemin bundan sonrasi ilginc :) 3 ay klomenden sonra cocuk olmayinca bende sinirlendim biraktim esimide askere gonderdim zaren kafamdan bebek mevzysunu tamamen silmistim. Velhasili kelam esim askere gideli 17 gun oldu pesinede bebis haberi geldi :) megersem bizimki annesinin yanliz asker yolu beklemesini istememis :)babamiz hala soklarda sanirim bende daha inanamiyorum. benim tavsiyem ilac felan hep sebeb veren nasip edecekse geliyomus. Gerci cok yeniyim ama bu bile guzel bi umut.Allahim isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsinnn..

Kızlar progestani son gün kullanmadım. Geçen ay biraktigimin 3. Gunu adet olmuştum. Bugun adet olmam gerekiyor. Karin agrim var fakat gelen giden yok. Dün sabah test yaptım negatif. Bugun 28. Gün hala bir umut var midir
Geçen ay bende öyle olmuştum test negatif ağrı sızı yok gelen giden yok derken akşam üstü olan olmuştu (

Selamlar bende klomenin ikonco ayindayim gecen ay kullandim 42nci gunde adet oldum bide prolaktinim 48geldi dostinex baslandi iki tabletlik bgun ilk tableti aldim 5ay oldu bebek istyoruz esimde bi prblem yok benim ise adet duzenszlgi we pko war rabbim hepimize yardim etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…