- 25 Ağustos 2014
- 32
- 19
- 88
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.621
Anladım canım tekrar dene bakalım inşallah bu ay hamile kalırsın da gerek kalmaz başka şeye. Benim ilk ilaç ve iğne denemem herhalde bir kaç ay daha aynı tedaviye devam eder doktorum. Belimde ve kasıklarımda sancı var bugün yarın hastalanırım herhalde. Adetin 3. günü gidiyim diyorum hem ilaca başlatırsa tekrar zamanlama olarak uygun olsun.sağolasın canım.evet iğneyi vurulduğum günü saymazsak 15.gün bugün canım.geçen ay 33.günümde hastalanmıştım canım ama o ay ilaç kullanmadım.çok şükür kist oluşmadı sanırım yarın randevum var tekrar muayne edip ilaç verecek bu son denemem kendimce karar aldım.infertilite bölümü olan devlet hastanesine gidecem.iğneyle daha önce kalabildiğim için hamile 2 ay bi deneyelim dedik 1.si tutmadı bakalım......dr a görün canım ne olur ne olmaz.
hakkında hayırlısı güzelim...rabbim gönlüne göre versin..Merhaba kızlar, bende 26 yaşında ve 6 aylık evliyim ve artık yaşımdanmıdır bilmem bir bebiş istiyorum :) kızlıgımdan buyana polikistikover rahatsızlıgım var yani adet düzensizliğim, özel ve iyi bir doktora gittiğimde bana diaformin verdi bu hafta 1 ay olucak kullanmaya başlayalı ama tık yok. Bana adet gününden 12 gün sonra gel klomene başlayalım dedi. Ama ne çok kötü yorum varmış içimde bir şüphe stres oluşmaya başladı. Allah hepimize gönlümüzde yatan hayırlı sağlıklı evlatları kucaklarımıza almayı nasip etsin. Bu arada bu destek sayfasına bayıldım =) maşallah kızlar.. psikoloji ve bu sıkıntılı konuları senin derdini yaşayan aynı insanlarla rahat konuşmanın güzel bir platformu . Desteğinizi bekliyorum :*
evet canım bi kaç ay öyle denemektede fayda var.inşallah sonuç alırız.bende birazdan gidecem dr a randevum var ilaç iğne yine inşallah başka şeye gerek kalmazAnladım canım tekrar dene bakalım inşallah bu ay hamile kalırsın da gerek kalmaz başka şeye. Benim ilk ilaç ve iğne denemem herhalde bir kaç ay daha aynı tedaviye devam eder doktorum. Belimde ve kasıklarımda sancı var bugün yarın hastalanırım herhalde. Adetin 3. günü gidiyim diyorum hem ilaca başlatırsa tekrar zamanlama olarak uygun olsun.
Öncelikle iyi akşamlar Arkadaşlar... Klomenle ilgili bir sürü konu var hepsini de okudum ama hiç biri güncel değil o yüzden yeni bi konu açmaya karar verdim... bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım... aslında hiç bir sorunum da yok ÇOK ŞÜKÜR.. biraz da acele ettim sanırım çünkü çok yeni evliyim doktorum bu kadar sabırsızlandığımı görünce bu ayı garantiye alalım yumurtlar bizim kontrolümzde olsun diyip klomen verdi.. önce sıcak bakmadım ama eşim kullanmamı isteyince kullanmaya başladım.. Çok uzattım :)) konuya gelelim, klomen kullanıp hamile kalanlar yazıp destek ve moral verirse çok sevinirim..
Klomen kullananlar yeni başlayanlarla bu yolda birbirimize destek olmayı da çok isterim..
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
UĞURLU LİSTEMİZ
BEKLEYENLERİMİZ
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evrakcu[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]8Nisan 2014[/TD]
[TD]Klomen 2.deneme + Çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ariver[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]20Nisan 2014[/TD]
[TD]Klomenle 2.deneme + Çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozturk06[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]belirsiz[/TD]
[TD]Klomen beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dennizkabugu[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]7 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zozitos[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]1 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ikinci deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]femiray[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]15mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BenimAskPastam[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]5 Mayıs 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynn[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]7 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevi87[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]15 mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Crnugur[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]5 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Londonelizabet[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasmin6734[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen + çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yBiberli_pasta[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİŞLERİMİZ
[TR]
[TD]zeyneppmehmett[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]23Mart2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk denemede üçüzlerine Hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İsyan123[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]5 Mart 2014 [/TD]
[TD]Klomen ilk denemede HAMİŞ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13nisa[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD] 9Mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk denemede Hamişş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]incitanemmm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]4nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sipahii[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]16nisan2014[/TD]
[TD]Hamişşş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tebrik ederm cok sewndm valla senin adinaKuzucum çok teşekkür ederim inşallah darısı başına bitanem
3 kere kullandim bu ilaci ama bi yan etkisini gormedim ilkinde hamile kaldim ikincisinde kalamadim 3.su bakalim p.tesi kanda belli olcakçift çizgiyi görmen hamile olduğun anlamına geliyor zaten. gebelikle ilgili belirtilerden kastın bulantı falansa onlar hemen olmuyor zaten. kişiye göre de değişiyor ya da.
ben de 2.yi istiyorum ama 7-8 aydır birşey yok. doktora gittik 2 ay ilaç kullandım yumurtlama için işe yaramadı. doktor 1 hakkın daha var kullanmak için dedi yazdı ama ben kullanmadım. biraz ara vermeye karar verdik. ilaç da psikolojimi bozdu zaten. doktora söyledim çok kafa takıyorsun ondan dedi. ama kafaya takmaktan farklı bir sıkıntı gibi geldi bana. böyle yan etkileri var mı bu ilacın?
ya arkadaşlar bu klomen nedir kac ay cocuk olmayınca denenir bende hormon bozuklugu var acaba kullanılırsa kilo alımı olurmu?Öncelikle iyi akşamlar Arkadaşlar... Klomenle ilgili bir sürü konu var hepsini de okudum ama hiç biri güncel değil o yüzden yeni bi konu açmaya karar verdim... bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım... aslında hiç bir sorunum da yok ÇOK ŞÜKÜR.. biraz da acele ettim sanırım çünkü çok yeni evliyim doktorum bu kadar sabırsızlandığımı görünce bu ayı garantiye alalım yumurtlar bizim kontrolümzde olsun diyip klomen verdi.. önce sıcak bakmadım ama eşim kullanmamı isteyince kullanmaya başladım.. Çok uzattım :)) konuya gelelim, klomen kullanıp hamile kalanlar yazıp destek ve moral verirse çok sevinirim..
Klomen kullananlar yeni başlayanlarla bu yolda birbirimize destek olmayı da çok isterim..
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
UĞURLU LİSTEMİZ
BEKLEYENLERİMİZ
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evrakcu[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]8Nisan 2014[/TD]
[TD]Klomen 2.deneme + Çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ariver[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]20Nisan 2014[/TD]
[TD]Klomenle 2.deneme + Çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozturk06[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]belirsiz[/TD]
[TD]Klomen beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dennizkabugu[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]7 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zozitos[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]1 Mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]femiray[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]15mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BenimAskPastam[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]5 Mayıs 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynn[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]7 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevi87[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]15 mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Crnugur[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]5 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Londonelizabet[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasmin6734[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen + çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yBiberli_pasta[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİŞLERİMİZ
[TR]
[TD]zeyneppmehmett[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]23Mart2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk denemede üçüzlerine Hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İsyan123[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]5 Mart 2014 [/TD]
[TD]Klomen ilk denemede HAMİŞ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13nisa[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD] 9Mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]incitanemmm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]4nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sipahii[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]16nisan2014[/TD]
[TD]Hamişşş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
selamlar canimm bu da hormonal bir ilac oluyor ... doktoruna sormalisin benceee yan etkileri olan bir ilac sonucta bunundaya arkadaşlar bu klomen nedir kac ay cocuk olmayınca denenir bende hormon bozuklugu var acaba kullanılırsa kilo alımı olurmu?
Canim nasilsin cok zaman oldu göremiyorum sizleri. Var mi güzel haberler.zozitosost: 36792539 .!.:selamlar canimm bu da hormonal bir ilac oluyor ... doktoruna sormalisin benceee yan etkileri olan bir ilac sonucta bununda
Ariver cok sevindim canim gözün aydin.allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin inş.Kuzucum çok teşekkür ederim inşallah darısı başına bitanem
Ariver cok sevindim canim gözün aydin.allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin inş.
selamm bende klomenden sonra hamile kalanlardanim. hikayem cok ilginc :) evlendikten sonra 10 ay yasmin ile korundum. Yasmini birakinca adetlerim duzensizlesince devlet hastanesine doktora gittim. Biseyin yok deyip gonderdildim hep. Sorun devam edince ozel doktora gittim. Doktorumdan cok memnunum. Bana pcos oldugumu ama sorun olmadigini bu sekilde cok hamile kalan olugunu soyledi. o ay ilac vermeden beni gonderdi. Devlet hastanesinde hep adet sokturucu verip gonderiolardi. 2 ay klomen kullandim. Adetim duzeldi yumurtlama oldu cokta guzeldi kendiliginden catladi ama gunleri kacirdik sanirin nasiptede yokmus bebis gelmedi.3. ay rahim filmi istedi ama ramazan die gitmedim bu ayda klomen kullanayim sonraki ay gelirim dedim. tamam dedi.
Geçen ay bende öyle olmuştum test negatif ağrı sızı yok gelen giden yok derken akşam üstü olan olmuştuKızlar progestani son gün kullanmadım. Geçen ay biraktigimin 3. Gunu adet olmuştum. Bugun adet olmam gerekiyor. Karin agrim var fakat gelen giden yok. Dün sabah test yaptım negatif. Bugun 28. Gün hala bir umut var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?