Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kizlar nolur bana akil verin ben 2 yillik evliyim 27 yasindayim genc kizligimdan beri polikistik overim aylarca adet olmuyorum tarlusal kullanmazsam bundan 8 ay once cocuk sahibi olmaya karar verdik doktora muayne olmaya gittim tahlil aldi ne zaman geliyim doktor hnm dedim onemli degil sen daha cok gelip gideceksin bu kapiya dedi sok oldum anlamaza vurdum olayi dedim daha tahlil mi var dedim yok senin cocugun falan olmaz olsada % 10 dedi aglayarak ciktim kapidan esimi aradim ertrsi gun baska doktora gittik yeni doktorum yimirtalarin tembel zor normal yolla hamile kalman ama klomenle garanti veririm 5. Ay hamile girersin bu kapidan sana bunun garantisi benden dedi klomeni tavsiye etti bir ay kullandim sonra muayneye gittigimde prolaktin yuksek bebekte karalimisin istersen once hormanlarini duzene sokalim dedi devam edelimmi dedi tedaviye bende dedim bi kac ay ara verebiliriz dedim doktora sonra bana diane 35 kulanalim 3 5 ay hem adetin duzelir hem prolaktinin duser dedi hormanlarin kendine gelsin sonra kaldigimiz yerden devam ederiz dedi simdi o sehirden tayinimiz cikti ben diane 35 i 6 ay kullanip birktim simdi ama ustune 2 ay adet olmadim hamileyim sandim yeni tasindigim yerde doktora gittim kistim var dedim kistin yok dedi yani kist yok ama adet duzensizligi devam burdaki doktora klomeni anlattim tekrar devam mi etmeliyim dedim istiyosan et dedi kendin bilirsin dedi napicam ben kafayi yemek uzereyim evlat hasretiyle psikolojim bozuldu aklim calismiyor artik

arkadaşlar merhaba ben klomeni ilk bu ay kullandım normalde adet düzensizliğim vardı doktor tüm hormon ve diğer tahlilleri yaptı bi problem çıkmadı klomen tedavisine başladık adetin 3. gününden sonra 5 gün günde iki adet olmak üzere kullandım bittikten 5 gün sonrada doktora gittim 2 adet yumurtam oluşmuş gerekli büyüklükte biri sağ yumurtalığımda biri solda gün aşırı ilişki önerdi bu ay adetin düzenli olur olmazsa hamilesindir zaten dedi. dün malesef adet oldum ama aklımı karıştıran yada umudumu hala yitirmek istemediğimden bir yumurta döllenipte ikincinin dışarı atılma ihtimali olabilir mi ? fazla yumurtası oluşup hamile kalan var mı? böyle bi ihtimal kafamı kurcalıyor ona göre 3. gün tekrar klomene başlıcam. lütfen yardımmm

Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
mayıs ayında gelişim bozukluğu nedeni ile bir bebeğimi kaybettim birde haşimato hastası olduğumu öğrendim. ardından doktorumun tavsiyesi üzerine bende klomen kullanmaya başladım bugün 3 günüydü ctesi doktor kontrolüm var umarım herşey yolunda gider...

kızlar günaydın bende klomenle ilk ayında gebe kalmıştım ama kalbi durdu kürtaj oldum.korunmam bitti hafta sonu dr gittim porgesteron testide yaptırdım 7,78 çıktı klomen vermedi normal dene dedi sizce olur mu bu değerle

bende 5 aydir bebek isteyenlerdenim .Vajinusmustum 6 ay once ve normalde 30 gunde bir muhakkak olan adetim hep gecikti. horman testi sonucu eski ve annemin guvendigi bir doktordan (annem hemsire) klomen kullandim bu ay dun baska bir doktorda kontrole gittim bir tane sagda 2 tane solda 3 tane 16mm yumurta olusmus yarin yine gidecegim. Fakat doktorun bana dedigi sen henuz 28 yasindasin neden hemen klomen e basladin bir sene denersiniz olmaz sonra klomen sperm testi vs olur dedi ama yumurtalik takibini yapalim madem kullanmissin dedi. simdi hangi doktor iyi ve
ben bu yumurtaliklar biraz daha buyusun ve catlasin diye simdi birseyler kullansam bitkisel incir kuru falan olur mu ? lutfen yardimci olun kizlar kafam cok karisik
incir kuru mu bal tarcin corek otu mu kullanmaliyim . ve hangi doktor dogruyu soyluyor

canım hormonların duzene gırmeden kullanma derım klomenı. o patavatsız doktoru da takma kafana. cıkar oyle densız ukalalar. prolaktın yuksekken zaten gebelık zor. vucut kendını hamıle hıssedıyor prolaktın yuksek olunca. polıkıstık over varsa da mutlaka sogan kuru yapmalısın. denemekte fayda var.

kızlar nerdesiniz neden herkes aynı anda kayboldu hani burası dertleşme paylaşma sayfasıydı kimse bişey paylaşmıyor reel çevremizede bişey anlatamıyoruz herkes düşündüklerini hissediklerini içinde yaşıyor..
Zaten başlık sahibi hamiş oldu bizi unuttu
sesimi duyan sayfaya gelsin bu dönemde konuşmaya ihtiyacımız var.....

Merhaba klomene baslayanlardanim...olumlu ve olumsuz gelismeler yazicam buradan.gunde iki kez 5 gun boyunca kullaniyorum.8 gun sonra kontrole gidicem...bu ay umarim ilk denememde hamile kalirim.

merhaba kızlar bende daha önce klomenle ilk ayımda gebe kaldım ama malesef kalbi durdu kürtaj oldum.şimdi korunmam bitti tekrar bebek düşünüyoruz v yarın dr gidiyorum siz adetin kaçıncı günü gittiniz test falan yapıldı mı

Canım aynen öyle burdayıx ve dertleşmek iyi geliyor yoksa patlayacağım.sık sık giriyorum herkesi takip edip bakıyorum .2.klomen tedavimdeyim bugün iğnenin 14. Günü test yaptım çıkmadı.( biz ne zaman anne olacağız .4 tane yumurtam oldu bu ay 11.gün çatlatma iğnesi yaptı herşey normal bebek yok((((

Merhaba bende de 2 yil zeynepkamile gttim hic bi sorunumuz yoktu iki asilama oldum tutmadi iki klonen tedavisi oldum catlatma ignesi oldum tutmadi snra denemktn vazgectik bi arkadasim bi dr tavsiye etti baya bi zamn sonra oraya gttim oda klomene baslatti ve ignemi oldum ve suan 6 aylik hamileyim hic umudum yoktu esimin zoruyla jan testi yaptrdim ve 5haftalik hamile oldugumu ogrendim ve inanamadm hic umudum yoktu cunku ama Allahimin büyüklüğü iste zamani varmis demk stres yapmayin braz bebek konusunu dusunmemeye calisin ona odakli yasamayin snra bi supriz bebeginiz oluyo hepinizi sevndrsin rabbin insallah

2 kez klomen başarızlığı yaşamış biri olarak bu ay 3. kullanışım. dr klomen dozunu 2den 1 e dusurdu. yumurtalar cabuk buyuyor dıye. pazartesi yumurta ölçumu var çok gerginim ve pek umudum yok. bu ay da olmasa rahım fılmı cektırecem artık

Merhaba arkadaşlar bende klomen kullandim catlatma ignesi yaptirdim ev testim ve ilk kan testim pozitif cikti ikinci kan testim 12,66 deherde cikti doktorum son degere boraz disuk dedi buhun grne kan tahlilim var acaba hamilemiyim

canım belki hala prolaktinin yüksektir benim prolaktin yüksekti düşürdük ikinci ayında hamile kalmıştım klomen ile

Klomenle hamile kalanlari gorunce umutlaniyorum...umarim biz de mutlu haberler veririz buradan.

bende klomenle hamile kalanları duyunca umutlanıyorum ikinci aya başladım bakalım 5 gün sonra yumurta takibi için doktora gidicem. olur inşallah hepimizinde sağlıklı bebişleri

Canım çok sevindim Allah sizlere bağışlasın ... Biz de çabalıyoruz işte boşa mı doluya mı Rabbim biliyor hemen isteyip olanlara öyle çok özeniyorum ki bizleri ancak bizler anlarız...o olmama korkusu yiyip bitiriyor ama dünyanın sonu da değil be yapalım veren de o alan da.canım sen hangi doktora gittin ??

benim de 2. Tedavim olumsuz sanırım daha adet olmadım ama ..ben 3.geçmeden film çektireyim diyorum önümüzdeki ay başka bidoktora gideceğim .benim de 10.günü 4 tane yumurtam vardı 2 si büyümüştü baya ama olmadı sanırım yine.belki bir ay ara veririrm kafam çok karışık.inşallah biz de müjdeli haberleri veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…