Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kızlar siz çatlatma iğnesinden sınra kaçıncı gün adet oldunuz?? bugün benim 15.günüm 2 gün önce de progestan bitti..????

kızlar ben bugün tekrar başladım ilk günüm inş yine ilk ay gebe kalırım mübarek cuma inş hepimizin olur.. aminnn:)

Ben de 3. ye geçmeden rahim filmini çektirmek istedim ama doktorum doğru düzgün tedavi olmamışsın ve yaşın genç bu ayda deneyelim olmadı diğer ay çekeriz dedi, birazda maddi sıkışıklığımız olduğundan ben de kabul ettim. ben ilk klomeni mayısın sonunda kullanmıstım. kistten dolayı ara verdim. agustos ve sımdı eylul 3. deneme..

Kızlar siz çatlatma iğnesinden sınra kaçıncı gün adet oldunuz?? bugün benim 15.günüm 2 gün önce de progestan bitti..????
canım ilk klomenden sonra çatlatma iğnesi yapılmıştı ve ben 19. gün adet oldum. Genelde 14-15-16 diye okuruz meğer benim kist oluşmuş o yuzden gecıkmış. sogan kuru hallettı kıst olayını. ıkıncısınde iğne yapılmadı kendı catladı. bu ay bakalım hayırlısı

Çarşamba bitti klomen yarın doktora gidicez bakalım ne dicek bu arada ilacı kullanırken akıntı çok oldu doktora sorduğumda yumurtlama zamanı olur dedi ilaç bitti akıntıda bitti sizde yaşadınız mı ? inşallah kist falan olmaz da birde onunla uğraşmayalım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .

Hayırlısı olsun canım inş en kısa zamnda gelir bebişlerimiz..inş olmamıştır kist ben de ilk kullandığımda olmadı.doktor sana kaç mm vurdu benim yunurtalar 13-14-16-16mm idi.ertesi gün sağdakiler 18mm olur dedi. Ertesi gün vuruldum.kimi doktor 20mm filan bekliyor ya benim ki beklemedi.

ilk ay gittiğim dr o kadar uyuz bişeydiki hiç konuşmazdı. hiç bir bilgi vermezdi.ben de tecrubesız oldugum ıcın ne soracagımı bılemıyordum.neysekı kurtuldum o ukala herıften. kac mm di bilmiyorum yani. gecen ay bırı kendılıgınden catlamıstı dıgerı de 27 mm di. kendılıgınden catlar dedı oyle de oldu. ptesı yazarım buraya son durumu.

Sanırım 27 mm baya büyük bir yumurta iyi çatlamış kist kalmamış.tamam güzel haberlerle gelirsin inş.doktor bana da ptesi ye kadar olmazsan gel test yapalım dedi.inş olmam...

Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah igneyi vurulduktan bigun sonrami iliskiye girdiniz yoksa ayni gunun aksami mi bende dun iki doz igne oldum kafam karisti kimi 36 saat sonra catlar diyolar off

Ben ilk olarak zeynep kamil sonrasindada sultanbeyli ersoy hastanesine gttim suna julide ersoy dr adi memnun kaldim

Hayr igneden
Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah igneyi vurulduktan bigun sonrami iliskiye girdiniz yoksa ayni gunun aksami mi bende dun iki doz igne oldum kafam karisti kimi 36 saat sonra catlar diyolar off
Bi gun sonra gun asiri iliski dedi dr fakat pek uyamadik tahminim ilk iliski sonrasi kaldim hesaplayinca oyle cikiyo alkah sizlerede nasip etsib

Kızlar merhaba. Ben tatil sebebiyle tedaviye 1 ay ara vermiştim. Bu ay adet olunca doktora gidicem ve kaldığımız yerden tedaviye devam edicez. Ben tedaviye başladım başlayalı 5 kilo aldım ve saçlarım acayip dökülüyor. Tomar tomar. Bu durum çok canımı sıkıyor. 2 tane üniversite arkadaşımın bebişi olmuş. Onlar adına çok sevindim. Bugün eşim evde yoktu ve oturdum ağladım. Normalde ben ağlayabilen bir insan değilim. Eşim eve gelince fark etti. Beni güldürmek için şebeklik yapıp durdu. Ben de güldüm ama içim kan ağlayarak güldüm. Durumlar böyle.

ctesi doktora gittim yumurtalıklar çok iyi dedi kaç adet olduğu yada büyüklüğü ile ilgili bişey söylemedi bende heyecandan sormadım , iyi kide bilmiyorum yoksa daha çok düşünüp kafayı yerim heralde ... salı günü çatlama olur dedi akşamı başlayıp gün aşırı ilişki önerdi ... heyecan korku panik tuhaf bişey oldum kendimi garip hissediyorum Allahım hayır etsin inşallah .

rabbim bir an önce yavruna kavuştursun hayırlısı ile birgün bu duyguyu yaşıcaz. kilo ve saç dökülmesi için doktora sordun mu ilacın yan etkisimiymiş bazen stres mevsimsel değişiklik vs sebepler de neden olabilir.

Güzel dileklerin çok`teşekkür ederim.Ben bu forumda bu yan etkileri çok okudum. doktora henüz söylemedim ama ilk randevum da söylicem. Unofolic diye bir ilaç duydum. Kullanıp da hamile kalan çok varmış kızlar. Ben de kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Aranızda bu ilacı duyan veya kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…