- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.681
Güzel dileklerin çok`teşekkür ederim.Ben bu forumda bu yan etkileri çok okudum. doktora henüz söylemedim ama ilk randevum da söylicem. Unofolic diye bir ilaç duydum. Kullanıp da hamile kalan çok varmış kızlar. Ben de kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Aranızda bu ilacı duyan veya kullanan var mı?
Güzel dileklerin çok`teşekkür ederim.Ben bu forumda bu yan etkileri çok okudum. doktora henüz söylemedim ama ilk randevum da söylicem. Unofolic diye bir ilaç duydum. Kullanıp da hamile kalan çok varmış kızlar. Ben de kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Aranızda bu ilacı duyan veya kullanan var mı?
Hosgeldin canım. Inofolic e baslayali 2ay oldu. Genelde polikistikoverlilere veriliyor.ama olmayanlara da veriliyor. Yumurtaliklari duzene sokuyor. Folik asit ve inozitol die bir madde var icinde. Yumurta catlamasini kolaylastiriyor diye duydum. Insallah faydasını görürüm.Güzel dileklerin çok`teşekkür ederim.Ben bu forumda bu yan etkileri çok okudum. doktora henüz söylemedim ama ilk randevum da söylicem. Unofolic diye bir ilaç duydum. Kullanıp da hamile kalan çok varmış kızlar. Ben de kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Aranızda bu ilacı duyan veya kullanan var mı?
canım idrarda bile çıkar benim çıkmıştı 13 gün sonra idrarda sabah yap inş pozitiftir bize de bildir our muKızlar ya 10 eylülde çatlama iğnesi oldum 12 gün oldu kan testinde çıkar mı?
canım idrarda bile çıkar benim çıkmıştı 13 gün sonra idrarda sabah yap inş pozitiftir bize de bildir our mu
hayırlısı olsun canım idrar için adetiin geçmesini bekleyin diyorlar ama ben dayanamamıştım.adete kaç gün varOlur canım ama dün test negatif çıktı korkuyorum yapmaya
hayırlısı olsun canım idrar için adetiin geçmesini bekleyin diyorlar ama ben dayanamamıştım.adete kaç gün var
4Bugün İnofolic aldım ve kullanmaya başladım. 2 sabah 2 akşam toplam günde 4 poşet içicem. umarım işe yarar. Çok düzenli içmek gerekiyormuş. Yumurtanın gelişmesini ve çatlamasını kolaylaştıran aynı zamanda folik asit içeren bir ilaç. Normalde günlük folik asit alırdım ama artık almama gerek yok.
Bugün İnofolic aldım ve kullanmaya başladım. 2 sabah 2 akşam toplam günde 4 poşet içicem. umarım işe yarar. Çok düzenli içmek gerekiyormuş. Yumurtanın gelişmesini ve çatlamasını kolaylaştıran aynı zamanda folik asit içeren bir ilaç. Normalde günlük folik asit alırdım ama artık almama gerek yok.
canım nasılsın ? bende senin gibi hiçbirşey kullanmıyorum artık zamana bıraktım en son doktora gittiğimde pko başlangıcı dedi hormon düzenleyici ilaç kullanalım dedi ama ben istemiyorum bakalım ne olacakSelam,
En son kist oluşmuştu sende eritebildin umarım ? Rahim içini kalınlaştırmayı başarabildinmi diye merak ettim ?
Ben artık hiç bişey yapmıyorum. Vazgeçtim. Olmuyosa olmuyo modundayım.
Yumurtanı geliştirmek istiyorsan adetle beraber hergün 1 fincan hayıt çayı, 1 fincan adaçayı dene canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?