Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

ben hiç duymadım ilacı folic asit gibi bişeymi acaba ?

Slm canim ben kullandim o ilactan ama hamile kalamadim. Hala da hamile degilim 1 yillik evliyim.

Hosgeldin canım. Inofolic e baslayali 2ay oldu. Genelde polikistikoverlilere veriliyor.ama olmayanlara da veriliyor. Yumurtaliklari duzene sokuyor. Folik asit ve inozitol die bir madde var icinde. Yumurta catlamasini kolaylastiriyor diye duydum. Insallah faydasını görürüm.

Merhaba kızlar. Bugun yumurta ölçme gunumdu. gittim bugun adetın 12. gunu. yumurtalar almış başını gıtmıs dedı doktor. benımkıler hızlı buyuyor dıye 2den 1 e dusurmustu dr klomenı. bırkac yumurta var dedı 22-23-25 mm cıvarlarında hep. catlatma ıgnesı yapıldı bugun. umarım catlarlar kıst olmasın barı

Kontrole gidiyorum iki gun sonra klomeni kullandim bitti...burada kasik agrisi diyen arkadaslar okudum da bende olmadi kullandigim sure boyunca su an da yok...yumurtalar olmustur umarim

Kızlar ya 10 eylülde çatlama iğnesi oldum 12 gün oldu kan testinde çıkar mı?

hayırlısı olsun canım idrar için adetiin geçmesini bekleyin diyorlar ama ben dayanamamıştım.adete kaç gün var

Canim adetlerim düzensiz 30 33 40 i buluo bide duphaston kullandım 2 gün önce bitti..
24 eylül diye hesapliyorum çünkü 10 eylülde çatlama ignemi oldum 23.5mm yumurtamla

hayirli haberini duyariz ins canim ben ptesi gicegim daha yarin klomen son diger kullandigimda ilk ay olmustu gebelik simdi de olur ins

hayirli haberini duyariz ins canim ben ptesi gicegim daha yarin klomen son diger kullandigimda ilk ay olmustu gebelik simdi de olur ins

Bugün İnofolic aldım ve kullanmaya başladım. 2 sabah 2 akşam toplam günde 4 poşet içicem. umarım işe yarar. Çok düzenli içmek gerekiyormuş. Yumurtanın gelişmesini ve çatlamasını kolaylaştıran aynı zamanda folik asit içeren bir ilaç. Normalde günlük folik asit alırdım ama artık almama gerek yok.

4 4
tane çok değil mi ben 1 tane içiyorum.

Selam,
En son kist oluşmuştu sende eritebildin umarım ? Rahim içini kalınlaştırmayı başarabildinmi diye merak ettim ?
Ben artık hiç bişey yapmıyorum. Vazgeçtim. Olmuyosa olmuyo modundayım.
Yumurtanı geliştirmek istiyorsan adetle beraber hergün 1 fincan hayıt çayı, 1 fincan adaçayı dene canım.

canım nasılsın ? bende senin gibi hiçbirşey kullanmıyorum artık zamana bıraktım en son doktora gittiğimde pko başlangıcı dedi hormon düzenleyici ilaç kullanalım dedi ama ben istemiyorum bakalım ne olacak

Kızlar sizlere tavsiyem eğer klomen kullanıyorsanız bunu spor ve diyetle destekleyin. Bende ovülasyon sorunu vardı. Bunun için doktorum spor ve diyet önerdi. Sonrasında çok sağlıklı bi yumurtam olduğunu söyledi. Daha sonra da çatlatma iğnesi.. Şimdi adet tarihimi bekliyorum bakalım hayırlısı artık :)

kızlar benim bugün klomen son gün ilk günler kasık agrısı çok oldu şimdi azaldı inş herşey yolundadır sizde akıntı oldu mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…