- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.701
Selam,
En son kist oluşmuştu sende eritebildin umarım ? Rahim içini kalınlaştırmayı başarabildinmi diye merak ettim ?
Ben artık hiç bişey yapmıyorum. Vazgeçtim. Olmuyosa olmuyo modundayım.
Yumurtanı geliştirmek istiyorsan adetle beraber hergün 1 fincan hayıt çayı, 1 fincan adaçayı dene canım.
4
4
tane çok değil mi ben 1 tane içiyorum.
Kızlar uzun zamandır takip ediyordum ama şimdi yazmak nasip oldu.1 oğlum var 6 yaşında şimdi bi tane daha istiyorum ama olmuyor.Bir ay önce Dr. klomen verdi olmadı şimdi yine verdi inş.bu sefer olur.Bu ilacı içince bi ateş basması oluyor bi de koca koca sivilceleri çok kötü çıkıyor sizde böyle şeyler oluyordu?
kızlar benim bugün klomen son gün ilk günler kasık agrısı çok oldu şimdi azaldı inş herşey yolundadır sizde akıntı oldu mu ya
Hoşbulduk peki senin kaçıncı klomenin hamile kalabildinmiAramıza hoş geldin. Sivilce olayı ve ateş basması bende de oldu.
Bi de çok alınganım kesimde bi suç arıyorum böyle tartışınca ben haklı olayım o özür falan dilesin istiyorum bi tuhaf oldumakıntı ateş basması sivilce bende yaşadım ilacı kullanırken
Kan da çıkar ama idrarda cikarmı bilmiyorumSelam kızlar Nasılsıniz bugün 13.gun iğneden sonra 10 eylülde vuruldm. Sizce idrar testinde çıkar mı
canım nasılsın ? bende senin gibi hiçbirşey kullanmıyorum artık zamana bıraktım en son doktora gittiğimde pko başlangıcı dedi hormon düzenleyici ilaç kullanalım dedi ama ben istemiyorum bakalım ne olacak
Kan da çıkar ama idrarda cikarmı bilmiyorum
Bi dene için rahatlasın o zaman ama insan kafaya takiyo ya o yüzden kanda baktırıver kesin sonuç olur.Hmm Teşekkürler beni duyduğun için ama yarın regl olmam lazım. Yarın sabah yapsam acaba diyorum? 14 gün olucak
Selam canım nasılsın? Uzun zaman oldu. Benim kistlerim soğan suyu sayesinde gitti hem de 1 hafta içinde. Rahim duvarımda kalınlaştı. O da soğan suyu kullanmaya başladıktan sonra oldu. Şuan adetlerim çok düzenli. Yumurta gelişimimde baya düzeldi ama gel gör ki hala bebek yok. 1 aydır doktora gitmiyorum o yüzden psikolojim iyi. Yine kötüyüm ama doktor kontrolü olduğu zaman daha da kötü oluyorum. Sabırsız oluyorum. Bu şekilde biraz unutuyorum. sürekli düşünmüyorum. eşimde bir problem yok ama ona da keçiboynuzu kürü yapmaya başladım. Sabah akşam içiyor. Kaynanam çocuk yapmaya beni ikna etmeye çalışıyor. Bir tanecik olsun yapın nolucak falan diyor garibim sanıyor ki biz korunuyoruz o yüzden olmuyor. İlaçlar beni mahfetti. 5 kilo aldım. Saçlarım döküldü. Uyku problemim başladı. Canım sana da sabır diliyorum. İşimiz çok zor. İyi dileklerim seninle
Hoşbulduk peki senin kaçıncı klomenin hamile kalabildinmi
ya ondan mı sence bende çok tuhafım depresyonda gibi içimden hiç bişe yapmak gelmiyor çok isteksizimBi de çok alınganım kesimde bi suç arıyorum böyle tartışınca ben haklı olayım o özür falan dilesin istiyorum bi tuhaf oldum
Sağol canım nası olim işte. Nefes alıyoruz.
soğan suyu gerçekten bi mucize ya.. yalnız içebilmekte bi mucizwe :) ben 3 kere yaptım. midem ağzıma geldi. dayanamadım. yapamadım. Rahim duvarına acaba soğan kürümü iyi geldi yoksa kullandığın ilaç mı acaba ? ben de rahim duvarını kalınlaştırmak için coraspirin ve ginkgo bloba kullanıyorum 1 aydır. ama doktara gidip noldu onu bile sormaya hevesim yok.
Eşine spermiogram yaptırdın dimi sen ? bizde yaptırmıştık ilk test ml de 29 milyondu sperm, keçiboynuzu kullanaran 82 milyon yaptık. yani artık bu aydan sonrada olmazsa kesinlikle arıza bende !
klomenin ne kadar zararlı etkileri olduğunu defalarca yazdım hatırlarsan. olmamış yumurtacıkları zorla, hormonla büyütüyor sonrada hamileyim diye sevinirken bir bakıyosun kalp durması, düşük...( ben 2 kez kullandım sonra boşverdim. çünkü zaten adetlerim düzenli yani yumurtlayabiliyorum eee ne gerek var kullanmaya ?
zaten kullandığım zaman 4 er 4 er gelişiyor yumurtalar.
Sabır benim artık hayat felsefem oldu. Susuyorum, kimseylede iletişimim yok. Böyle işte.
Umarım ansızın bir melek gelirde konar karnına.
sen daha yapmadın mı yaaa hadi yap merakta kaldımmmSelam kızlar Nasılsıniz bugün 13.gun iğneden sonra 10 eylülde vuruldm. Sizce idrar testinde çıkar mı
Bi de çok alınganım kesimde bi suç arıyorum böyle tartışınca ben haklı olayım o özür falan dilesin istiyorum bi tuhaf oldum
14 gün sonra kanda çıktığı söyleniyor. Sen en iyisi yarın bir sağlık ocağına git, Allah gönlüne göre versin tatlımSelam kızlar Nasılsıniz bugün 13.gun iğneden sonra 10 eylülde vuruldm. Sizce idrar testinde çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?