Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canım Allah yardım etsin sana da bizlere de..
Soğan suyunu ben de denedim ve kistim o şekilde gitti..
Eğer içemiyorsan sana şu şekilde tavsiye edeyim ben öyle yapıyorum, çünkü tadı berbat geliyor bana..
Burnunu kapat ve tek seferde iç.. Burnunu açmadan üzerine birşey ye ve burnunu açtığında hiç tadı gelmiyor..

evet canım küçük yumurtalar oluşması imiş ki ilk defa duydum o da ayrı...evet canım eşimde hareketlilikte sıkıntı vardı proxeed ve keçi boynuzuna devam 15 gün sonra tahlil sonucumuz var ona göre bakalım ne olacak...sayı iyi olduğu için doktorlar hareketliliği pek önemsemiyor malesef
senin yaşadıklarının aynısı bende var şuan canım kabulleniş sakinlik olmadığına kendine inandırış....
rabbim en kısa zamanda inşallah bebişlerimize kavuşturur bizi..sen ne yapmayı düşünüyorsun peki ilaç falan da kullanmıyorsun?? akışına mı bırakacaksın...ben şahsen öle yaptım

bende aranıza yeni katıldım. bende kan pıhtılaşması var 2 senelik evliyim ve 2 düşüğüm oldu. şimdi tedaviye başladık klomeni ikinci kullanışım. geçen ay klomenle 1 tane yumurtam oluşmuştu o da kiste dönüşmüş doktorum önemli değil dedi tekrar klomene başladık pazartesi kontrole çağırdı.

Merhaba kızlar be o sayfayı ümitsiz gördüm yapmayın ya Allah'ın izniyle bizde hamile kalıcaz en kısa zamanda inşallah ...ben 3.klomene başladım bugün itibariyle bu ay soğan kürü de yapıcam eline keçiboynuzu yediriyorum bir de ikimiz arı sürü bal polene başladık umutsuzluk yok olacak olacak inşallah..:)))

Canım her ay yumurtlaman oluyorsa ve hormonlar normalse pko sendromu değilsin benim de tek yumurtalıkta öyle bir görüntü var ama başka birşeyleri etkilemiyor o yüzden sendrom diyemem dedi

Canım haklısın benim de yumurtlamada bir sorunum yok geçen ay 4 taneydi benim de ama napalım hakkımız 3 tür deneyelim dedim 3.ye başladım.doktor olur yaaa:)dedi güya moral veriyor aynen canım insanlar çok büyük sorunlarla uğraşıyor bu halimize şükür inş gelecek senin de bebişin

Canım her ay yumurtlaman oluyorsa ve hormonlar normalse pko sendromu değilsin benim de tek yumurtalıkta öyle bir görüntü var ama başka birşeyleri etkilemiyor o yüzden sendrom diyemem dedi
benimki de hormonlar normal ama pko görüntüsü var hamile kalmanı engellemez dedi..daha önce çıkmamıştı bu mesela özellikle tüylenme var mı diye sordu ona da yok dedim testesteron gibi birkaç test istedi çektirip tekrar gidicem...o zaman ne diyecek

ben mesela bu ay doktora gitmemekle başladım eylemsizliğe. gidincede olmuyo, gitmesem ne fark eder diye düşündüm ? çünkü 1 senedir ayda 2 kere doktora taşın taşın taşın bıktım artık.
ilaç olarakta gingko bloba ve coraspirin içiyorum düzenli. Bende rahim inceliği varya onun için.
hareket sorunu varsa kocana her akşam havuç suyu sık içir. çok iyi geliyor.

bilmiyorum işte akıyo gidiyo zaman. sokaklara salınmış, baştan atılmış, değer gösterilmeyen, kıymeti bilinmeyen, sadece bi sevişimlik sonucu doğurulmuş ortada dolaşan çocukları görüncede yine bir sitem yolluyorum allaha.

:) valla yapabilsem içicem çünkü ne kadar faydalı olduğunu biliyorum ama işte midem kaldırmıyo.

adetin kaçıncı günü başlanıyodu küre ?

bi cesaret bende kendimi zorlasamda içsem mi diyorum ??? çünkü rahimi acayip temizliyormuş. doktor doktor gezeceğine artık ıkına sıkına içmek lazım aslında. ben kendimi motive edim biraz :)

spermlerde sayı kadar harekette önemli biliyosun. eğer kocan sigara içiyorsa çok zararı var sperm kalitesine. biz yaşadık, tecrübe ettik. sigarayı bırakalı 3 ay oldu eşimin şükür değerler acayip düzeldi.

benim adetler hiç gecikmez sağolsun. çağırmasanda gelir beni bulur. klomen kullandığımda ilk ay 2 gün gecikmişti ben tabi hayallere başlamıştım. ama tabi fos çıktı.

boşver sitem etmeyelim yine de rabbim hayırlısını versin diyelim geçelim...sonuçta herşeyin bir çözümü oluyor sadece rabbim bizi sınıyor bence sonu iyi olacak canım inanıyorum..

:) valla yapabilsem içicem çünkü ne kadar faydalı olduğunu biliyorum ama işte midem kaldırmıyo.

adetin kaçıncı günü başlanıyodu küre ?
Adetin bitince baslıyordum aslında. i. saracoglu adetın 7 gunu dıyor yanılmıyorsam. ama adete yakın kan testı yaptım ben hamıle olmadıgımı ogrenınce adet baslamadan basladım 5 gun ıctım bıraktım.. kıst varsa gıtsın dıye sukur kontrole gıttgımde yoktu varsa da gıtmıs

benim yumurtam adetin 9 yada 10. günü çatlıyor. Demekki ben adetim başlayınca başlamalıyım.
Yumurtladıktan sonra içilmez sanırım.

persa seninle adet tarihiz aynıydı bakalım bu ay halimiz ne olacak ben geçen ay bir gün adet olunca bu ay ilaç kullanmadım bide üstüne evimi taşıdım halı yıkadım işe gitmek ayrı mesele zaman nasıl geçti hiç bilmiyorum kocamın yüzünü bile doğru düzgün göremedim

öyle telaş zamanlarında tuturanı o kadar çok duydumki.. ablam da öyle oldu yıllarca stedi olmadı taşındığı ay hamıle kaldı:)
doğru günü denk getırsek 1 kere bile yetecek de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…