- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.721
Canım Allah yardım etsin sana da bizlere de..Sağol canım nası olim işte. Nefes alıyoruz.
soğan suyu gerçekten bi mucize ya.. yalnız içebilmekte bi mucizwe :) ben 3 kere yaptım. midem ağzıma geldi. dayanamadım. yapamadım. Rahim duvarına acaba soğan kürümü iyi geldi yoksa kullandığın ilaç mı acaba ? ben de rahim duvarını kalınlaştırmak için coraspirin ve ginkgo bloba kullanıyorum 1 aydır. ama doktara gidip noldu onu bile sormaya hevesim yok.
Eşine spermiogram yaptırdın dimi sen ? bizde yaptırmıştık ilk test ml de 29 milyondu sperm, keçiboynuzu kullanaran 82 milyon yaptık. yani artık bu aydan sonrada olmazsa kesinlikle arıza bende !
klomenin ne kadar zararlı etkileri olduğunu defalarca yazdım hatırlarsan. olmamış yumurtacıkları zorla, hormonla büyütüyor sonrada hamileyim diye sevinirken bir bakıyosun kalp durması, düşük...( ben 2 kez kullandım sonra boşverdim. çünkü zaten adetlerim düzenli yani yumurtlayabiliyorum eee ne gerek var kullanmaya ?
zaten kullandığım zaman 4 er 4 er gelişiyor yumurtalar.
Sabır benim artık hayat felsefem oldu. Susuyorum, kimseylede iletişimim yok. Böyle işte.
Umarım ansızın bir melek gelirde konar karnına.
14 gün sonra kanda çıktığı söyleniyor. Sen en iyisi yarın bir sağlık ocağına git, Allah gönlüne göre versin tatlım
evet canım küçük yumurtalar oluşması imiş ki ilk defa duydum o da ayrı...evet canım eşimde hareketlilikte sıkıntı vardı proxeed ve keçi boynuzuna devam 15 gün sonra tahlil sonucumuz var ona göre bakalım ne olacak...sayı iyi olduğu için doktorlar hareketliliği pek önemsemiyor malesefsağol canım nasıl olayım. aylar geçtikce üzerime bir sakinlik, bir kabul etmişlik ve olmayacağına kanıksama hali hakim oluyor. böyle günler geçiyor işte...
biliyosun ben zaten klomeni 2 kere kullandım ve kestim. o kadar çok klomenle hamile kalıp gebeliğini tamamlayamayanları okuyorumki..(
senin eşinin hareket sorunumu var dı ? çözebildin mi ?
hangi tarafta aksama olduğunu tespit etmek bile çok önemli. en azından o sorunların üzerine gider insan.
PKO başlangıcı nasıl oluyor ? yani bir sürü küçük yumurtan mı oluşuyor ?
sen daha yapmadın mı yaaa hadi yap merakta kaldımmm
Aynenya ondan mı sence bende çok tuhafım depresyonda gibi içimden hiç bişe yapmak gelmiyor çok isteksizim
evet sabah ilk idrarla yap canım bizede haber ver inş gebesindir:)Canim yarın sabah yapmayı düşünüyorum eşim işten gelirken alsın da :)
evet sabah ilk idrarla yap canım bizede haber ver inş gebesindir:)
Canım her ay yumurtlaman oluyorsa ve hormonlar normalse pko sendromu değilsin benim de tek yumurtalıkta öyle bir görüntü var ama başka birşeyleri etkilemiyor o yüzden sendrom diyemem dedievet canım küçük yumurtalar oluşması imiş ki ilk defa duydum o da ayrı...evet canım eşimde hareketlilikte sıkıntı vardı proxeed ve keçi boynuzuna devam 15 gün sonra tahlil sonucumuz var ona göre bakalım ne olacak...sayı iyi olduğu için doktorlar hareketliliği pek önemsemiyor malesef
senin yaşadıklarının aynısı bende var şuan canım kabulleniş sakinlik olmadığına kendine inandırış....
rabbim en kısa zamanda inşallah bebişlerimize kavuşturur bizi..sen ne yapmayı düşünüyorsun peki ilaç falan da kullanmıyorsun?? akışına mı bırakacaksın...ben şahsen öle yaptım
Canım haklısın benim de yumurtlamada bir sorunum yok geçen ay 4 taneydi benim de ama napalım hakkımız 3 tür deneyelim dedim 3.ye başladım.doktor olur yaaa:)dedi güya moral veriyor aynen canım insanlar çok büyük sorunlarla uğraşıyor bu halimize şükür inş gelecek senin de bebişinSağol canım nası olim işte. Nefes alıyoruz.
soğan suyu gerçekten bi mucize ya.. yalnız içebilmekte bi mucizwe :) ben 3 kere yaptım. midem ağzıma geldi. dayanamadım. yapamadım. Rahim duvarına acaba soğan kürümü iyi geldi yoksa kullandığın ilaç mı acaba ? ben de rahim duvarını kalınlaştırmak için coraspirin ve ginkgo bloba kullanıyorum 1 aydır. ama doktara gidip noldu onu bile sormaya hevesim yok.
Eşine spermiogram yaptırdın dimi sen ? bizde yaptırmıştık ilk test ml de 29 milyondu sperm, keçiboynuzu kullanaran 82 milyon yaptık. yani artık bu aydan sonrada olmazsa kesinlikle arıza bende !
klomenin ne kadar zararlı etkileri olduğunu defalarca yazdım hatırlarsan. olmamış yumurtacıkları zorla, hormonla büyütüyor sonrada hamileyim diye sevinirken bir bakıyosun kalp durması, düşük...( ben 2 kez kullandım sonra boşverdim. çünkü zaten adetlerim düzenli yani yumurtlayabiliyorum eee ne gerek var kullanmaya ?
zaten kullandığım zaman 4 er 4 er gelişiyor yumurtalar.
Sabır benim artık hayat felsefem oldu. Susuyorum, kimseylede iletişimim yok. Böyle işte.
Umarım ansızın bir melek gelirde konar karnına.
benimki de hormonlar normal ama pko görüntüsü var hamile kalmanı engellemez dedi..daha önce çıkmamıştı bu mesela özellikle tüylenme var mı diye sordu ona da yok dedim testesteron gibi birkaç test istedi çektirip tekrar gidicem...o zaman ne diyecekCanım her ay yumurtlaman oluyorsa ve hormonlar normalse pko sendromu değilsin benim de tek yumurtalıkta öyle bir görüntü var ama başka birşeyleri etkilemiyor o yüzden sendrom diyemem dedi
evet canım küçük yumurtalar oluşması imiş ki ilk defa duydum o da ayrı...evet canım eşimde hareketlilikte sıkıntı vardı proxeed ve keçi boynuzuna devam 15 gün sonra tahlil sonucumuz var ona göre bakalım ne olacak...sayı iyi olduğu için doktorlar hareketliliği pek önemsemiyor malesef
senin yaşadıklarının aynısı bende var şuan canım kabulleniş sakinlik olmadığına kendine inandırış....
rabbim en kısa zamanda inşallah bebişlerimize kavuşturur bizi..sen ne yapmayı düşünüyorsun peki ilaç falan da kullanmıyorsun?? akışına mı bırakacaksın...ben şahsen öle yaptım
Canım Allah yardım etsin sana da bizlere de..
Soğan suyunu ben de denedim ve kistim o şekilde gitti..
Eğer içemiyorsan sana şu şekilde tavsiye edeyim ben öyle yapıyorum, çünkü tadı berbat geliyor bana..
Burnunu kapat ve tek seferde iç.. Burnunu açmadan üzerine birşey ye ve burnunu açtığında hiç tadı gelmiyor..
Canım ne güzel anlatmışsın kendini. Nedir bizim bu çektiğimiz bilmiyorum. rahim duvarım kalınlaşsın diye hiç bir şey yapmadım. soğan suyu sayesinde kalınlaştıgına eminim. Ben normalde şurup bile içmeyen biriyim ama şansıma soğan suyunun tadını çok seviyorum. Her sabah içemesem de akşam eve gidince aç karnına bir bardak içiyorum. eşim sperm testi yaptı. sonucunu hatırlamıyorum ama doktor bir problem yok demişti. 29 milyon az değil mi? normali 40 milyon sanırım. Ya da ben yanlış hatırlıyorum. Ben de senin yerinde olsam klomen kullanmam. Ne güzel hiç bir sorunun yok. Ben 2 ayda bir adet oluyordum. Tedaviyle oluşan hamilelikler dediğin gibi çok sağlıklı olmuyor ama denize düşen yılana sarılır misali çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor. Çok fazla kloman yumurta rezervinide azaltıyor. Boş ver sen kullanma. Her ay bir tane bile yumurtan oluşsa yeterli zaten.
boşver sitem etmeyelim yine de rabbim hayırlısını versin diyelim geçelim...sonuçta herşeyin bir çözümü oluyor sadece rabbim bizi sınıyor bence sonu iyi olacak canım inanıyorum..ben mesela bu ay doktora gitmemekle başladım eylemsizliğe. gidincede olmuyo, gitmesem ne fark eder diye düşündüm ? çünkü 1 senedir ayda 2 kere doktora taşın taşın taşın bıktım artık.
ilaç olarakta gingko bloba ve coraspirin içiyorum düzenli. Bende rahim inceliği varya onun için.
hareket sorunu varsa kocana her akşam havuç suyu sık içir. çok iyi geliyor.
bilmiyorum işte akıyo gidiyo zaman. sokaklara salınmış, baştan atılmış, değer gösterilmeyen, kıymeti bilinmeyen, sadece bi sevişimlik sonucu doğurulmuş ortada dolaşan çocukları görüncede yine bir sitem yolluyorum allaha.
Adetin bitince baslıyordum aslında. i. saracoglu adetın 7 gunu dıyor yanılmıyorsam. ama adete yakın kan testı yaptım ben hamıle olmadıgımı ogrenınce adet baslamadan basladım 5 gun ıctım bıraktım.. kıst varsa gıtsın dıye sukur kontrole gıttgımde yoktu varsa da gıtmıs:) valla yapabilsem içicem çünkü ne kadar faydalı olduğunu biliyorum ama işte midem kaldırmıyo.
adetin kaçıncı günü başlanıyodu küre ?
Adetin bitince baslıyordum aslında. i. saracoglu adetın 7 gunu dıyor yanılmıyorsam. ama adete yakın kan testı yaptım ben hamıle olmadıgımı ogrenınce adet baslamadan basladım 5 gun ıctım bıraktım.. kıst varsa gıtsın dıye sukur kontrole gıttgımde yoktu varsa da gıtmıs
persa seninle adet tarihiz aynıydı bakalım bu ay halimiz ne olacak ben geçen ay bir gün adet olunca bu ay ilaç kullanmadım bide üstüne evimi taşıdım halı yıkadım işe gitmek ayrı mesele zaman nasıl geçti hiç bilmiyorum kocamın yüzünü bile doğru düzgün göremedimAdetin bitince baslıyordum aslında. i. saracoglu adetın 7 gunu dıyor yanılmıyorsam. ama adete yakın kan testı yaptım ben hamıle olmadıgımı ogrenınce adet baslamadan basladım 5 gun ıctım bıraktım.. kıst varsa gıtsın dıye sukur kontrole gıttgımde yoktu varsa da gıtmıs
öyle telaş zamanlarında tuturanı o kadar çok duydumki.. ablam da öyle oldu yıllarca stedi olmadı taşındığı ay hamıle kaldı:)persa seninle adet tarihiz aynıydı bakalım bu ay halimiz ne olacak ben geçen ay bir gün adet olunca bu ay ilaç kullanmadım bide üstüne evimi taşıdım halı yıkadım işe gitmek ayrı mesele zaman nasıl geçti hiç bilmiyorum kocamın yüzünü bile doğru düzgün göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?