Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

benim yumurtam adetin 9 yada 10. günü çatlıyor. Demekki ben adetim başlayınca başlamalıyım.
Yumurtladıktan sonra içilmez sanırım.
i. saraçoğlu adetin 7. gunu basla 15 gun devam et diyorsa yumurtlama gunune de denk gelıyor demektır

öyle telaş zamanlarında tuturanı o kadar çok duydumki.. ablam da öyle oldu yıllarca stedi olmadı taşındığı ay hamıle kaldı:)
doğru günü denk getırsek 1 kere bile yetecek de..
işte o doğru gün için ne yapacaz büyücüye falcıya mı gitsek ne yapsak :)) Geçen ay çocuk olsun diye yanıyordum bu ayda taşınınca kredi çektim çocuk olsa ücretsiz izinde maaş kesilmesi filan aklıma geliyor olmasamı diyorum dışardan kolay görünüp içerden ne kadar zor olan işlermiş bunlar. bir de elalem neyi bekliyorsunuz yapın bitane demiyormu sanki eline makası kartonu alıp ölçüp biçince hemen ortaya çocuk çıkacak da biz yapmıyoruz
bu saatten sonra hayırlısını beklemekten başka çaremiz yok

Eşim hayatında hiç sigara içmemiş. Ben az miktarda olsa içiyordum ama 6 aydır ağzıma bile sürmedim. Bir daha da asla elime bile almayı düşünmüyorum. Sigaranın sebep olmadığı hastalık yok. Ne arasan var.

Canım sık dişini iç soğan suyunu. Zamanla acayip alışıyorsun. Akşam eve biraz geç geldim. Baktım eşim doğramış tencereye koymuş kaynatıyor. Artık soğan suyuna o kadar alıştık ki ailemizin bir parçası oldu. Çocuğum olursa da soğan cücüğü diye severiz herhalde

Bir arkadaş burnunu kapatıp içiyormuş ya sende öyle yapabilirsin. Ne de olsa tadını almadığın şeyin kokusunu da almazsın.

Hamileyken içilen soğan suyunun çocuğa bir zararı yok. İ.Saraçoğlu söyledi. O yüzden korkmayın kızlar. Ben ovilosyon tarihimden sonra da içiyorum.

İçim bir acayip burukluk mu var ümitsizlik mi hiç birmiyorum. Karmakarışık duygularım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, nasip etsinki çifte bayram yaşayalım..
Benim bayramın ilk günlerinde belli olur sanırım. Bugün iğnenin 3. günü. Ya hüzün dolu bayram ya da çifte bayram..

Kendini şartlandırma canım sonra hayal kırıklığı yaşarsın. Bu ay olmazsa bir sonra ki ay olur. Umarım çok bekletmeden gelir bebeğin

canım bu gireceğimiz ay yarından itibaren çok mübarek bir ay çok dua et inş olur hepimizin ben burdaki herkes için çok dua ediyorum burya üye oldum olalı çünkü herkes benim gibi çok yürekten diliyor istiyor..

hadi hayırlısı bakalım...

doğru diyosun.
adetle başlıyım bende.

Bugun ignenin yedinci günü .bayrama belli olurmu :-( adetim 28 inde olmam lazım yumurtm gec buyudugu icin adete yakın igne vurulmus oldum.ne zaman belli olur.

Kizlar merhaba.bugun adetimin 2.gunu doktora gittim klomene basladi eeczaneden aldim hemen ictim.sabah aksam 5gun icecem

Buarada ilk defa tedaviye basliyorum.birazda heyecanliyim.
canım tedavın hayırlı olsun, umarım ılkınde hamıle kalırsın..
Sana nacızane bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum.. ben klomene ılk basladıgım ay kendımı o kadar kaptırdımkı kesın oldu gozuyle bakıyordum. sakın aynı hataya dusme.. kendını kaptırma olursa da bırak surpriz olsun..
umarım benım yasadıklarımı yasamadan ılk ayında kavusursun bebegıne

Sen
Sen kac ay kullandin

Sen

Sen kac ay kullandin
bu ay 3. kullanışım oldu.
ilk ay gunde 2 tane kullandım, 1 yumurtam vardı çatlatma ıgnesı yapıldı yumurtam catlamayıp kıste donustugu ıcın ara vermek zorunda kaldım. agustosta yıne gunde 2 tane aldım 2 yumurta vardı kendılıgınden catladı ama olmadı. bu ay da kullandım dr bırkac yumurtan var dedı 22-23-25 mm boyutlarında fazla buyuk ıste heralde yıne umut yok

kızlar selam 3 gün var reglime ve yapmış olduğum test...

Eklentiler

• fgh.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 86
Bu ay igne oldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…