- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.741
i. saraçoğlu adetin 7. gunu basla 15 gun devam et diyorsa yumurtlama gunune de denk gelıyor demektırbenim yumurtam adetin 9 yada 10. günü çatlıyor. Demekki ben adetim başlayınca başlamalıyım.
Yumurtladıktan sonra içilmez sanırım.
işte o doğru gün için ne yapacaz büyücüye falcıya mı gitsek ne yapsak :)) Geçen ay çocuk olsun diye yanıyordum bu ayda taşınınca kredi çektim çocuk olsa ücretsiz izinde maaş kesilmesi filan aklıma geliyor olmasamı diyorum dışardan kolay görünüp içerden ne kadar zor olan işlermiş bunlar. bir de elalem neyi bekliyorsunuz yapın bitane demiyormu sanki eline makası kartonu alıp ölçüp biçince hemen ortaya çocuk çıkacak da biz yapmıyoruzöyle telaş zamanlarında tuturanı o kadar çok duydumki.. ablam da öyle oldu yıllarca stedi olmadı taşındığı ay hamıle kaldı:)
doğru günü denk getırsek 1 kere bile yetecek de..
bi cesaret bende kendimi zorlasamda içsem mi diyorum ??? çünkü rahimi acayip temizliyormuş. doktor doktor gezeceğine artık ıkına sıkına içmek lazım aslında. ben kendimi motive edim biraz :)
spermlerde sayı kadar harekette önemli biliyosun. eğer kocan sigara içiyorsa çok zararı var sperm kalitesine. biz yaşadık, tecrübe ettik. sigarayı bırakalı 3 ay oldu eşimin şükür değerler acayip düzeldi.
benim adetler hiç gecikmez sağolsun. çağırmasanda gelir beni bulur. klomen kullandığımda ilk ay 2 gün gecikmişti ben tabi hayallere başlamıştım. ama tabi fos çıktı.
İçim bir acayip burukluk mu var ümitsizlik mi hiç birmiyorum. Karmakarışık duygularım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, nasip etsinki çifte bayram yaşayalım..
Benim bayramın ilk günlerinde belli olur sanırım. Bugün iğnenin 3. günü. Ya hüzün dolu bayram ya da çifte bayram..
canım bu gireceğimiz ay yarından itibaren çok mübarek bir ay çok dua et inş olur hepimizin ben burdaki herkes için çok dua ediyorum burya üye oldum olalı çünkü herkes benim gibi çok yürekten diliyor istiyor..İçim bir acayip burukluk mu var ümitsizlik mi hiç birmiyorum. Karmakarışık duygularım..
Benim bayramın ilk günlerinde belli olur sanırım. Bugün iğnenin 3. günü. Ya hüzün dolu bayram ya da çifte bayram..
İçim bir acayip burukluk mu var ümitsizlik mi hiç birmiyorum. Karmakarışık duygularım..
Eşim hayatında hiç sigara içmemiş. Ben az miktarda olsa içiyordum ama 6 aydır ağzıma bile sürmedim. Bir daha da asla elime bile almayı düşünmüyorum. Sigaranın sebep olmadığı hastalık yok. Ne arasan var.
Canım sık dişini iç soğan suyunu. Zamanla acayip alışıyorsun. Akşam eve biraz geç geldim. Baktım eşim doğramış tencereye koymuş kaynatıyor. Artık soğan suyuna o kadar alıştık ki ailemizin bir parçası oldu. Çocuğum olursa da soğan cücüğü diye severiz herhalde
Bir arkadaş burnunu kapatıp içiyormuş ya sende öyle yapabilirsin. Ne de olsa tadını almadığın şeyin kokusunu da almazsın.
belli olur canim ben 13 gun sonra test yapmustim idrarda cikmistiBugun ignenin yedinci günü .bayrama belli olurmu :-( adetim 28 inde olmam lazım yumurtm gec buyudugu icin adete yakın igne vurulmus oldum.ne zaman belli olur.
canım tedavın hayırlı olsun, umarım ılkınde hamıle kalırsın..Buarada ilk defa tedaviye basliyorum.birazda heyecanliyim.
Sen kac ay kullandincanım tedavın hayırlı olsun, umarım ılkınde hamıle kalırsın..
Sana nacızane bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum.. ben klomene ılk basladıgım ay kendımı o kadar kaptırdımkı kesın oldu gozuyle bakıyordum. sakın aynı hataya dusme.. kendını kaptırma olursa da bırak surpriz olsun..
umarım benım yasadıklarımı yasamadan ılk ayında kavusursun bebegıne
bu ay 3. kullanışım oldu.Sen
Sen kac ay kullandin
Bu ay igne oldunmubu ay 3. kullanışım oldu.
ilk ay gunde 2 tane kullandım, 1 yumurtam vardı çatlatma ıgnesı yapıldı yumurtam catlamayıp kıste donustugu ıcın ara vermek zorunda kaldım. agustosta yıne gunde 2 tane aldım 2 yumurta vardı kendılıgınden catladı ama olmadı. bu ay da kullandım dr bırkac yumurtan var dedı 22-23-25 mm boyutlarında fazla buyuk ıste heralde yıne umut yok
Kac dk oldukızlar selam 3 gün var reglime ve yapmış olduğum test...
testi yaptığım zaman ilk 5 dakika içinde pembelik 2 çizgiye doğru yayıldı ama böyle belirgin değildi,yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi...Kac dk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?