- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.761
Tekrar resmini cekermisin tam ustten cek amatesti yaptığım zaman ilk 5 dakika içinde pembelik 2 çizgiye doğru yayıldı ama böyle belirgin değildi,yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi...
Cektinmi bi dahatesti yaptığım zaman ilk 5 dakika içinde pembelik 2 çizgiye doğru yayıldı ama böyle belirgin değildi,yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi...
içime olumlu gibi doğuyor :) hakkında hayırlı olanı iste rabbimdenkızlar selam 3 gün var reglime ve yapmış olduğum test...
hayırlı olsun tedavin canım inş hayırlı sonuç alırsınKizlar merhaba.bugun adetimin 2.gunu doktora gittim klomene basladi eeczaneden aldim hemen ictim.sabah aksam 5gun icecem
gebelik bence kan testi yaptır canım inş pozitiftirtesti yaptığım zaman ilk 5 dakika içinde pembelik 2 çizgiye doğru yayıldı ama böyle belirgin değildi,yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi...
Tskederim.Allahim hayirlisini versinhayırlı olsun tedavin canım inş hayırlı sonuç alırsın
amin canım benim bitti ilaç ptesi kontrol var ilaçsızda olur dedi dr ben istedim daha hızlandırmak için kaybettiğim bebeğimi halen unutamıyorum.Tskederim.Allahim hayirlisini versin
Ne kadarliktiamin canım benim bitti ilaç ptesi kontrol var ilaçsızda olur dedi dr ben istedim daha hızlandırmak için kaybettiğim bebeğimi halen unutamıyorum.
2 aylık canımNe kadarlikti
Insallah yine hamile kalirsin2 aylık canım
Ama okuduğum kadariyla ignenin etkisiyle pozitif cikabiliyomus bende on ucuncu gunu bekleyeyim. İnşallah olmustur ya :-(belli olur canim ben 13 gun sonra test yapmustim idrarda cikmisti
canım adetine kaç gün varAma okuduğum kadariyla ignenin etkisiyle pozitif cikabiliyomus bende on ucuncu gunu bekleyeyim. İnşallah olmustur ya :-(
inş canım allah hepimize sağlıklı hayırlısını versin inşşşInsallah yine hamile kalirsin
Pazar gunu olmam lazım klomen kullandim yumurta takibi yapti gecen hafta bugun igne vuruldum. Igneden sonra c.tesi progestan kullandim adet düzensizliğm var diye verdi bes gun kullandim dun bitti. Simdi ne zaman adet olurum pazar gunu olurmuyum acaba.canım adetine kaç gün var
olmazsın inş canımPazar gunu olmam lazım klomen kullandim yumurta takibi yapti gecen hafta bugun igne vuruldum. Igneden sonra c.tesi progestan kullandim adet düzensizliğm var diye verdi bes gun kullandim dun bitti. Simdi ne zaman adet olurum pazar gunu olurmuyum acaba.
İnşallah :-(olmazsın inş canım
canım hormonların duzene gırmeden kullanma derım klomenı. o patavatsız doktoru da takma kafana. cıkar oyle densız ukalalar. prolaktın yuksekken zaten gebelık zor. vucut kendını hamıle hıssedıyor prolaktın yuksek olunca. polıkıstık over varsa da mutlaka sogan kuru yapmalısın. denemekte fayda var.
evet prolaktınım dustu suan hap falan kullanmadım ama sureklı oynuyor sankı doktor da allah allah dedı 1 haftada degıstı neysekı su an huzurluyum polıkıstık overım var ama doktor normal deneyın bır sene daha dedı ben bu ay sogan kurunu denıyorum 2 gunumdeyım ınsallah sonuc alırım bu tarz ekstra yapmamı tavsıye edecegınız seyler varmı kızlar ıncır kuru duydum bır de ama ...canım hormonların duzene gırmeden kullanma derım klomenı. o patavatsız doktoru da takma kafana. cıkar oyle densız ukalalar. prolaktın yuksekken zaten gebelık zor. vucut kendını hamıle hıssedıyor prolaktın yuksek olunca. polıkıstık over varsa da mutlaka sogan kuru yapmalısın. denemekte fayda var.
yaa evet gdoktor gecen hafta tahlıl yaptı gercekten de yuksekmıs bır hafta sonra tekrar gel bakalım dedı ılacla dusurelım dedı bır hafta sonra tekrar gıttım bır de baktık kı dusmus .. dr. tamam klomen tavsıye etmıyorum zararlı onlar dedı normal deneyın 1 sene sonra olmazsa tekrar gelırsın dedı offfffffffffff sogan kurune basladım bakalım bu gun 2 gunumcanım belki hala prolaktinin yüksektir benim prolaktin yüksekti düşürdük ikinci ayında hamile kalmıştım klomen ile
ikisini aynı anda kullanmayın diyor canmkızlar ıbrahım sarac oglundan ıncır kuru duydum sogan kuruyle aqynı anda kullanılır mı duyan bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?