Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kızlar Selam.
Benim ovulasyon tarihim olduğu için dün ilişki oldu. Benim ciddi bir sorunum var. Hiç ıslanmıyorum. Ne yaparsak yapalım olmuyor. Kupkuru da ilişki olmuyor. Şaşırdım kaldım. Mantar olucam diye korkuyorum.

Klomen kullanmadan önce böyle bir problemim yoktu. 2 günde bir ilişkiye girdiğim için mi böyle oluyor yoksa ilaçlardan dolayı mı bilmiyorum

Klomenden dolayı kuruluk yaşadığını yazan var canım. Benim de arada kuruluk oluyor her zaman değil. Geçenlerde maydanoz süt buharı yaptım, kalkar kalkmaz ilişki oldu daha kolay oldu. ben ilişkide biraz zorlanıyorum açıkçası canım acıdığı için. Buhardan sonra nemleniyor belki bu işine yarayabilir.

merhaba herkese ben yeni kayıt oldum buraya. Bende klomen kullanıyorum.5.gün başladım bugün ilaçta 4. günüm günde 2 adet kullanıyorum. salı akşam kontrole gideceğim. kontrolde ultrasonla mı bakıyorlar tahlil mi yaptırıyor dr. merak ettim. bir de klomen bulantısı 4. günden sonra oluyor mu. bu sabah ilaç içtikten yaklaşık 1 saat sonra şiddetli bulantım oldu. Bu konularda bir fikri olan var mı aranızda?

merhaba canım, tedavın hayırlı olsun.. umarım kısa surede sonuc alırsın. bulantıyı bılemıcem dr una sor ıstersen bende oyle bısey olmadı.. kontrolde ultrasonla bakıyor dr. genelde vajınal yolla bakıyorlar. yumurtanın boyunu olçmek için

kızlar benim klomende ikinci ayım ilk ay kist yaptı ama hap çok duygusallaştırdı beni ağlayasım geliyor sürekli

canım bende de aynı mide bulantısı yaptı ve bişi yiyesim gelmiyor

bişi sorcam klomen kullanırken ek olarak yaptığınız bişiler var mı ? yumurta çatlasın diye felan. benim geçen ay yumurtam çatlamadı kiste dönüştü

bişi sorcam klomen kullanırken ek olarak yaptığınız bişiler var mı ? yumurta çatlasın diye felan. benim geçen ay yumurtam çatlamadı kiste dönüştü
ewet ben de bu konuda merak etmiştim baya araştırdım soğan kürü incir kürü falan var ama ben yapamadım bu ay bakalım bu şekilde sonuç ne çıkacak.

canım neden çatlatma iğnesi vurulmasın iste doktorundan ben vuruldum garantiye almıştım

teşekkür ederim hepinize :) inşallah rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin. biz istemekteyiz o vericidir her zaman.

incir ve havuç kürü çatlatıyor canım ama onun süresi var birgünde olan bişey değil

ewet ben de bu konuda merak etmiştim baya araştırdım soğan kürü incir kürü falan var ama ben yapamadım bu ay bakalım bu şekilde sonuç ne çıkacak.
İnciri ben de duydum ama incirde yumurtalari gelistiriyor yani klomenle kullanildiginda yumurta buyuyup kiste donusebilir diye denemedim ben

canım neden çatlatma iğnesi vurulmasın iste doktorundan ben vuruldum garantiye almıştım
Canim pazartesi kontrolum var soylicem doktora. Bilmiyodum ben doktorumda bisi demediydi. O hamile kalabiliyorum diye gerek duymadi her halde bakalim sorcam

Canim pazartesi kontrolum var soylicem doktora. Bilmiyodum ben doktorumda bisi demediydi. O hamile kalabiliyorum diye gerek duymadi her halde bakalim sorcam
ben daha once bu kuru klomenle kullandim ama igne oldum bise olmadi kist falan zaten gebe kslmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…