- 18 Kasım 2013
- 1.402
- 265
- 173
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.801
Bn bgn vuruldum ilk defa 68 liraya aldimçatlatma iğnesi fiyatını bilen var mı aranızda
inş hayırlı sonuçlanır hepimizinki canımBende isticem igne
İnşallah güzel sonuçlar alacağız :)Merhabalar bende araniza yeni katildim.dun kontrolum vardi doktora gittik ve geceden adetim basladi. Doktorum yumurta takibi yapacagini ve klomen kullanmami soyledi. İlaca yarin baslayacagim insallh.bende bi sorun gormedi, fazla akintidan baska birde esimden sperm testi istedi.2yillik evliyim ben ve 7 aydir deniyoruz. İnsallh bu ay sonuc aliriz.
12.günümgünaydın arkadaşlar nasılsınız kaçıncı günleriniz benim bu gün .günüm arada kasık agrım oluyor sizlerde ne gibi farklılıklar var inş yumurtalar büyümüştür.
benim bugün 5. ilaç günüm. 3 gün sonra kontrole gideceğim.ssk geçmiyor 100 tl geçiyordu ama tam hatırlamıyorum 100-150 arası canım bende p.tesi vurulurum sanırım bakalım dr ne diyecek senin kaçıncı günün
benimde bugün ilaçta 5 günüm reglden sonra 9. günüm sol kasıkta ağrım var inşallah yumurtalardan dolayıdır.günaydın arkadaşlar nasılsınız kaçıncı günleriniz benim bu gün .günüm arada kasık agrım oluyor sizlerde ne gibi farklılıklar var inş yumurtalar büyümüştür.
günaydın arkadaşlar nasılsınız kaçıncı günleriniz benim bu gün .günüm arada kasık agrım oluyor sizlerde ne gibi farklılıklar var inş yumurtalar büyümüştür.
benimde p.tesi kontrol var 14.gün oluyor sanırım iğne vurulurum inş bu mübarek ayın hatrına rabbim nasip eder hepimize
canim yumurtanin boyutuna gore verir yeterli buyukluge gelmisse eger bana 14. gun gel demisti bakti ve igneyi ayni gun vuruldum agrimiyo hicarkadaşlar ben salı günü kontrole gittiğimde iyne isterse aynı gün mü vuruyor. birde ondan sonra tekrar ne zamana kontrole gidiliyor? benim ilk defa olunca hiç birşey bilmiyorum
çatlatma iğnesi fiyatını bilen var mı aranızda
ssk geçmiyor 100 tl geçiyordu ama tam hatırlamıyorum 100-150 arası canım bende p.tesi vurulurum sanırım bakalım dr ne diyecek senin kaçıncı günün
Kızlar ovitrelle yi herkes 68 tl ye alıyor ama pregnyl de var 10 lira ben ondan alıyorum. aynı ikisi de..Bn bgn vuruldum ilk defa 68 liraya aldim
Klomenden dolayı kuruluk yaşadığını yazan var canım. Benim de arada kuruluk oluyor her zaman değil. Geçenlerde maydanoz süt buharı yaptım, kalkar kalkmaz ilişki oldu daha kolay oldu. ben ilişkide biraz zorlanıyorum açıkçası canım acıdığı için. Buhardan sonra nemleniyor belki bu işine yarayabilir.
çok hafif var sağda, yumurtalar da sağda. umarım kist değildir.Persa senin kasıklarında ağrı var mı hala ?
geçen ay yumurtlamaya yakın kasık ağrım başladı çok şiddetli devam etti ve hiç azalmadı artık adete yakın oturup kalkarken kasılıyordu o yüzden umıtlenmıstım:):) adet olunca da geçti
içini ferah tutmaya çalış, kötü düşünceler de vücudu etkiliyor.doktor 23 eylülde çatlama olur dedi iğne falan vermemişti o günden beri kasık (özellikle sağ) ağrım var ilişki sırasında daha şiddetleniyor ve bugün 28 i hala ağrı devam ediyor. korkuyorum kist olmasından birde birkaç yerde klomenin hormon ilacı olduğundan oluşucak gebeliğin sağlıklı olmadığı yönünde yazılar okudum iyice korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?