Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Merhabalar bende araniza yeni katildim.dun kontrolum vardi doktora gittik ve geceden adetim basladi. Doktorum yumurta takibi yapacagini ve klomen kullanmami soyledi. İlaca yarin baslayacagim insallh.bende bi sorun gormedi, fazla akintidan baska birde esimden sperm testi istedi.2yillik evliyim ben ve 7 aydir deniyoruz. İnsallh bu ay sonuc aliriz.

İnşallah güzel sonuçlar alacağız :)

günaydın arkadaşlar nasılsınız kaçıncı günleriniz benim bu gün .günüm arada kasık agrım oluyor sizlerde ne gibi farklılıklar var inş yumurtalar büyümüştür.

günaydın arkadaşlar nasılsınız kaçıncı günleriniz benim bu gün .günüm arada kasık agrım oluyor sizlerde ne gibi farklılıklar var inş yumurtalar büyümüştür.
benimde bugün ilaçta 5 günüm reglden sonra 9. günüm sol kasıkta ağrım var inşallah yumurtalardan dolayıdır.

benim 9uncu günüm sol kasığımda ağrı var pazartesi kontrolüm var

benimde p.tesi kontrol var 14.gün oluyor sanırım iğne vurulurum inş bu mübarek ayın hatrına rabbim nasip eder hepimize

arkadaşlar ben salı günü kontrole gittiğimde iyne isterse aynı gün mü vuruyor. birde ondan sonra tekrar ne zamana kontrole gidiliyor? benim ilk defa olunca hiç birşey bilmiyorum

arkadaşlar ben salı günü kontrole gittiğimde iyne isterse aynı gün mü vuruyor. birde ondan sonra tekrar ne zamana kontrole gidiliyor? benim ilk defa olunca hiç birşey bilmiyorum
canim yumurtanin boyutuna gore verir yeterli buyukluge gelmisse eger bana 14. gun gel demisti bakti ve igneyi ayni gun vuruldum agrimiyo hic

Persa senin kasıklarında ağrı var mı hala ?

geçen ay yumurtlamaya yakın kasık ağrım başladı çok şiddetli devam etti ve hiç azalmadı artık adete yakın oturup kalkarken kasılıyordu o yüzden umıtlenmıstım:):) adet olunca da geçti

geçen ay yumurtlamaya yakın kasık ağrım başladı çok şiddetli devam etti ve hiç azalmadı artık adete yakın oturup kalkarken kasılıyordu o yüzden umıtlenmıstım:):) adet olunca da geçti

Benim klomen kullandım kullanalı hep aynı şekilde oluyor. 2 aydır klomen kullanmıyorum ama etkisi bayaga sürüyor demek ki.

doktor 23 eylülde çatlama olur dedi iğne falan vermemişti o günden beri kasık (özellikle sağ) ağrım var ilişki sırasında daha şiddetleniyor ve bugün 28 i hala ağrı devam ediyor. korkuyorum kist olmasından birde birkaç yerde klomenin hormon ilacı olduğundan oluşucak gebeliğin sağlıklı olmadığı yönünde yazılar okudum iyice korkmaya başladım

içini ferah tutmaya çalış, kötü düşünceler de vücudu etkiliyor.
klomenle sağlıksız gebelik gecirenden çok sağlıkla çok güzel yavrular doğuranlar var.
kasık ağrısına da çok takılma geçen ay inanılmaz derecede oldu bende adet olunca geçti kist yoktu.
iyi düşünelim sonuç iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…