- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.821
canım kacıncı gunundesın adetınn ?? ve doktor belırlı bır saat verdımı ılıskı ıcınBn bgn vuruldum ilk defa 68 liraya aldim
ben daha once bu kuru klomenle kullandim ama igne oldum bise olmadi kist falan zaten gebe kslmistim
canım esin 12.nde gidecekse bugun senın adetın 3. gunu madem, adetın 17. gunu gıtmıs oluyor. catlatma ıgnesı yapılmasa bıle tutturma sansın var. ama bence doktorunla bu durumu paylas. ıgnenı ona gore yaptırsın. hafta ıcı yumurtan yeterlı buyume saglamıssa ıgne yapılır ve 12sıne kadar gereklı ılıskı yasanmıs olurcanım kacıncı gununde oldun ıgnenı ve klomene kacıncı gun basladın..? esım gdyoda goreve benım yumrtlama donemımın denk gelmesı lazım cok endıselıyım denk gelemıcek dıe vee cok korkuyorum
İnşallah canm çok teşekkür ederim. vallla bayrmdan sonra gel dedi klomenı 5.gun başla dedi. 17. gün gidicek evet. ınsallh tutar..canım o kadar sıkkın ki yuzum gulmuyo hiçcanım esin 12.nde gidecekse bugun senın adetın 3. gunu madem, adetın 17. gunu gıtmıs oluyor. catlatma ıgnesı yapılmasa bıle tutturma sansın var. ama bence doktorunla bu durumu paylas. ıgnenı ona gore yaptırsın. hafta ıcı yumurtan yeterlı buyume saglamıssa ıgne yapılır ve 12sıne kadar gereklı ılıskı yasanmıs olur
carsamba sabah gidersin doktora zaten adetın 14. gunu oluyor. o gun catlatma ıgnesı yapılsapersembe aksam yumurta catlamıs olur. persembe cuma ctesı calısırsın:) bosuna uzme kendınıİnşallah canm çok teşekkür ederim. vallla bayrmdan sonra gel dedi klomenı 5.gun başla dedi. 17. gün gidicek evet. ınsallh tutar..canım o kadar sıkkın ki yuzum gulmuyo hiç
ayyy ınsalllah canım ıgneden ne kadar sonra catlıyo peki..carsamba sabah gidersin doktora zaten adetın 14. gunu oluyor. o gun catlatma ıgnesı yapılsapersembe aksam yumurta catlamıs olur. persembe cuma ctesı calısırsın:) bosuna uzme kendını
14.gunu vurulmustum 21.gune kadar gun asiri demisti cnmcanım kacıncı gunundesın adetınn ?? ve doktor belırlı bır saat verdımı ılıskı ıcın
işte bnım esım 17.gun gıdersse yetşımışşş olur dımıııı14.gunu vurulmustum 21.gune kadar gun asiri demisti cnm
iğneyi yapınca 36 saat sonra catlıyor. o yuzden gunduz erken saatlerde yapsan daha ıyı oluyor ters saate denk gelmezayyy ınsalllah canım ıgneden ne kadar sonra catlıyo peki..
canim 12.14.16.18 gunler obemli zaten o gunleri degerlendir ins tutarişte bnım esım 17.gun gıdersse yetşımışşş olur dımıııı
Bn 11.gün gittim doktora cuma günüydü işte 1 tane yumurtan var 19 mm olmuş şimdi iğne vurul bgn yarin ilişki olsun muhtemelen yarin akşama çatlar garanti olsn bu geceyi boş geçmeyin dedi dediği gbide oldu heralde cmartesi aksamı yani dün acayip kasık agrım oldu ama bnm canım sıkıldı bnm zaten her ay bir tane yumurtam oluodu yine aynı boyutlarda ilk kez ilaç kullandım 2 3 tane olur yum.fln diyodum olmamış çok şaşırdm böle bklemiyodm hayrlisi artkcanım kacıncı gunundesın adetınn ?? ve doktor belırlı bır saat verdımı ılıskı ıcın
Ay cnm sende bnm gbisin bnm eşiminde görevi oluo nöbeti oluo denk gelck die ödüm kopuo bi senedr denioruz ama eşim bi senenin 5 6 ayında yanimda yoktu belkide :)1 yıldr korunmuyorm gecen ay dusuk yaptım gelsm oölmadıgı ıcın.doktorum kontrol ettı korunmana grek yok dedi.adetımın 3.gunundeyım bugun.adetının 5.gunu klomen baslayalım sonrada gun asırı ılıskı dedı. bakalm ne oluck cok korkyorm bu ayın 12sınde esım 3 ay goreve gıdıcek kendmı cok yalnz hssdyorum cnım cok skkn
ınş cnm kotu sende asker esımısın yoksa. bn hemsıreyım ama ınan kafam alllak bulllak oldu bu durumdan ısıme kendımı veremıorm bnm nbet onun nbet stres derken gorev cıktı sımdıde bakalmm gıdene kadar tutr ınşlllllhhhAy cnm sende bnm gbisin bnm eşiminde görevi oluo nöbeti oluo denk gelck die ödüm kopuo bi senedr denioruz ama eşim bi senenin 5 6 ayında yanimda yoktu belkide :)
Evet cnm asker eşiym :)ınş cnm kotu sende asker esımısın yoksa. bn hemsıreyım ama ınan kafam alllak bulllak oldu bu durumdan ısıme kendımı veremıorm bnm nbet onun nbet stres derken gorev cıktı sımdıde bakalmm gıdene kadar tutr ınşlllllhhh
persayı bilmem ama benim dünde ara ara kasık ve bel bölgeme ağrı kasılma tarzında hisler oldu yarın akşam kontrolde ne diyecek merak ediyorum.Persa senin kasıklarında ağrı var mı hala ?
bu iki iğne de aynı işi görüyor ise fiyat vfarkı çok ama neden öyle ki acaba?Kızlar ovitrelle yi herkes 68 tl ye alıyor ama pregnyl de var 10 lira ben ondan alıyorum. aynı ikisi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?