- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.841
kıxlar merhaba bugün.günüm dr dan geliyorum bir yumurta oluşmuş ve çatlamış dedi iğne vermedi yanlzı rahimi inceltmiş ilaç kalınlaşsın diye ilaç verdi olsa bile tuttunamayabilir dedi moralim bozuldu :/
Progestanmi verdikıxlar merhaba bugün.günüm dr dan geliyorum bir yumurta oluşmuş ve çatlamış dedi iğne vermedi yanlzı rahimi inceltmiş ilaç kalınlaşsın diye ilaç verdi olsa bile tuttunamayabilir dedi moralim bozuldu :/
Hadi ya ilk defa duydum daha neler ogrenecegizkalınlaşma için ne ilaç verdi canım ? ne zaman kullanmaya başla dedi ?
klomen yumurtayı geliştiriyor ama rahimde yerleşeceği yatağı inceltiyor buda tutunmayı engelliyor.
bende 1 yıldır rahim inceliği konusunuyla uğraşıyorum. 6 mm yi geçmiyor. seninki ne kadar sordun mu ?
yok canım estrofemProgestanmi verdi
Hadi ya ilk defa duydum daha neler ogrenecegiz
Kac taneymus buyukluklerini soylemedimiArkadaslar klomen bitti doktor catlatma ignesi verdi..yumurtlalar olusmus guzel dedi...uc kere gun asiri iliski dedi...bakalim kismetse olur...
1,5 mm incelmiş dedi sanırımkalınlaşma için ne ilaç verdi canım ? ne zaman kullanmaya başla dedi ?
klomen yumurtayı geliştiriyor ama rahimde yerleşeceği yatağı inceltiyor buda tutunmayı engelliyor.
bende 1 yıldır rahim inceliği konusunuyla uğraşıyorum. 6 mm yi geçmiyor. seninki ne kadar sordun mu ?
evet aynen öyle. insanın başına gelince neler neler öğreniyor canım.
ben gayet güzel yumurtluyorum. kocamdada bişey yok. ama rahim yatağı ince !
ve yapılabilecek pek bişey yok bu konuda. aspirin, gingko bloba içiyorum kan akışım hızlansın, rahime giden damarlara kan akışı hızlansın ve rahimi kalınlaştırsın diye.[/QUOadetlerin nasil oluyor
söylemedi büyüklük çatlamış dedi yeterli dedi bir yumurtaKac taneymus buyukluklerini soylemedimi
Baktim östrojen misyok canım estrofem
Kac yasindasinMerhaba kızlar bende şimdi çıktım doktordan bi sorunum olmadığını söyledi hormon testi yaptı sonuçları alana kadar klomen kullanmaya başliycam ilk defa kullanicam tereddutlerim var bi yan etkisini yaşayan oldu mu acaba
21 yaşındayım 1 senedir olmuyo çocuğumuzKac yasindasin
canım hormon ilacı sonuçta benim rahmi inceltmiş işte21 yaşındayım 1 senedir olmuyo çocuğumuz
Sadece bir tane 9 mm dedi sag tarafta iko tane olusmus dedi...doktorum cok konusan biri degil ama iyi görünüyor dedi iste bakalim umarim hamile kalırımKac taneymus buyukluklerini soylemedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?