Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kizlar bugun klomenin 5.günü ne bir agri ne de akinti var.adetimin 2.ci gunu basladim.Persembe kontrolum var yumurtam olysmusmu diye bakacak galiba.

kıxlar merhaba bugün.günüm dr dan geliyorum bir yumurta oluşmuş ve çatlamış dedi iğne vermedi yanlzı rahimi inceltmiş ilaç kalınlaşsın diye ilaç verdi olsa bile tuttunamayabilir dedi moralim bozuldu :/

kalınlaşma için ne ilaç verdi canım ? ne zaman kullanmaya başla dedi ?

klomen yumurtayı geliştiriyor ama rahimde yerleşeceği yatağı inceltiyor buda tutunmayı engelliyor.

bende 1 yıldır rahim inceliği konusunuyla uğraşıyorum. 6 mm yi geçmiyor. seninki ne kadar sordun mu ?

selam kızlar,

benimde adete son 2 gün ! ama artık hayal kırıklığına alıştığım için heyecan bile yok.

adetimle beraber soğan suyu içmeye karar verdim. (umarım başarırım!) işte hayatımdaki en büyük gelişme bu
kararı vermek oldu anlayacağınız.

Progestanmi verdi

Arkadaslar klomen bitti doktor catlatma ignesi verdi..yumurtlalar olusmus guzel dedi...uc kere gun asiri iliski dedi...bakalim kismetse olur...

Hadi ya ilk defa duydum daha neler ogrenecegiz

Hadi ya ilk defa duydum daha neler ogrenecegiz

evet aynen öyle. insanın başına gelince neler neler öğreniyor canım.

ben gayet güzel yumurtluyorum. kocamdada bişey yok. ama rahim yatağı ince !

ve yapılabilecek pek bişey yok bu konuda. aspirin, gingko bloba içiyorum kan akışım hızlansın, rahime giden damarlara kan akışı hızlansın ve rahimi kalınlaştırsın diye.

1,5 mm incelmiş dedi sanırım

Merhaba kızlar bende şimdi çıktım doktordan bi sorunum olmadığını söyledi hormon testi yaptı sonuçları alana kadar klomen kullanmaya başliycam ilk defa kullanicam tereddutlerim var bi yan etkisini yaşayan oldu mu acaba

Kac yasindasin

eşim aradı kızlar daha önce kürtaj oldun üzüldün atlatamadın yine düşerse üzülüceksin bırak gitme artık dr a diyor://okadar dolmuşum ki tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…