Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

rahim inceliğinde adetler çok az ve de çok kısa.

zaten en önemli göstergesi buymuş.

Canım adet olmadan içmeye başlarsan daha etkili olur. Merak etme hamileysen bile çocuğa bir zararı yok. Hatta rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmayı kolaylaştırır.

bende 30 yaşındayım 3.5 senelik evliyim 1 kürtajım var buay serephone 2aydır kullanıyorum( klomen içeren bi ilaç )....

gecen ay dört yumurtalığım gelişti herşey cok güzeldi hatta silikte olsa çift çizgiyi görmüştüm nasip bakalım buay neler olacak

Canım adet olmadan içmeye başlarsan daha etkili olur. Merak etme hamileysen bile çocuğa bir zararı yok. Hatta rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmayı kolaylaştırır.

sen neler yaptın canım ? yumurtlama dönemimi yoksa adet bekleme dönemindemisin ?

klomen kullanımı sonrasında muayeneyi alttan girip mi bakıyor doktor ? acıyor mu ben hiç alttan muayene olmadım da

rahim inceliğinde adetler çok az ve de çok kısa.

zaten en önemli göstergesi buymuş.

Benim de 3 gün sürüyor 4. Ve 5. Gun cok azaliyor. Doktor bana ecopirin diye seker hapi vermisti o ay cok yogun adet olmustum. Alttan muayenede hic yaptirmadim yaptiramiyorum. Bu ay ilk defa sogan kürü uyguluyorum ins. Faydasi olur.

klomen kullanımı sonrasında muayeneyi alttan girip mi bakıyor doktor ? acıyor mu ben hiç alttan muayene olmadım da
yok canım acımıyor ama sitrese giriyorum iğrenç bir durum alışıyorsun zamanla malesef ilk zaman gibi çekinmiyorsun kadın olmak işte herşey bebeişler için

Merhaba kizlar ben bu ay ilk defa klomen kullancam ama doktorum direk gunde 2 den basla dedi ben gunde 1 iceyim diyorum cunku kendi yumurta gelisimim oluyor sizce ne yapmaliyim kullananlar yardimci olabilir mi

Gunaydin arkadaslar bende bu ayin 8 klomen kullandim ilk defa 19 kontrole gittim catlatma ignesi verdi 20 sinde vuruldum her gen yada gun asiri iliski dedi doktorum bu atara sol yumurtaligimda felaket aci ve agri vardi simdi yok 7 si adet gunum ins hamisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…