- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.861
Daha yaşin cok kucuk bir kac yil daha bekleyebilursin21 yaşındayım 1 senedir olmuyo çocuğumuz
ultrasonda belli oluyorSlm kizlar rahim inceligi neyle belli oluyor acaba nasil anliycaz.
Farketmez demişti bana doktorum.arkadaşlar klomen bittikten sonra 3 gün sonra gel demişti doktor. bu 3 gün içinde ilişki olmaması mı gerekiyor
Canım adet olmadan içmeye başlarsan daha etkili olur. Merak etme hamileysen bile çocuğa bir zararı yok. Hatta rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmayı kolaylaştırır.selam kızlar,
benimde adete son 2 gün ! ama artık hayal kırıklığına alıştığım için heyecan bile yok.
adetimle beraber soğan suyu içmeye karar verdim. (umarım başarırım!) işte hayatımdaki en büyük gelişme bu
kararı vermek oldu anlayacağınız.
Farketmez demişti bana doktorum.
Yok cnm bnde bu ay kullandm ilaci içerknde gün aşırı devam ettikbaşka bilgisi olan var mı?
Canım adet olmadan içmeye başlarsan daha etkili olur. Merak etme hamileysen bile çocuğa bir zararı yok. Hatta rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmayı kolaylaştırır.
başka bilgisi olan var mı?
ultrasonda belli oluyor
rahim inceliğinde adetler çok az ve de çok kısa.
zaten en önemli göstergesi buymuş.
alttan canımCanim alttan ultrasonlami yoksa karından ultrasonlamı belli oluyor
yok canım acımıyor ama sitrese giriyorum iğrenç bir durum alışıyorsun zamanla malesef ilk zaman gibi çekinmiyorsun kadın olmak işte herşey bebeişler içinklomen kullanımı sonrasında muayeneyi alttan girip mi bakıyor doktor ? acıyor mu ben hiç alttan muayene olmadım da
klomen kullanımı sonrasında muayeneyi alttan girip mi bakıyor doktor ? acıyor mu ben hiç alttan muayene olmadım da
Kaç doktora gttm hiç üsten bakmadilar hep alttan bakiolar zaten evliyim dedin mi işin bitti hemen geç bakiyim su masaya diolar :) zor ama alisiyor insan tabiÜstten ultrasonla bakiyor yumurtalarin durumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?