- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.881
Benim de 3 gün sürüyor 4. Ve 5. Gun cok azaliyor. Doktor bana ecopirin diye seker hapi vermisti o ay cok yogun adet olmustum. Alttan muayenede hic yaptirmadim yaptiramiyorum. Bu ay ilk defa sogan kürü uyguluyorum ins. Faydasi olur.
Kaç doktora gttm hiç üsten bakmadilar hep alttan bakiolar zaten evliyim dedin mi işin bitti hemen geç bakiyim su masaya diolar :) zor ama alisiyor insan tabi
Merhaba kizlar ben bu ay ilk defa klomen kullancam ama doktorum direk gunde 2 den basla dedi ben gunde 1 iceyim diyorum cunku kendi yumurta gelisimim oluyor sizce ne yapmaliyim kullananlar yardimci olabilir mi
Canim bende gebe kalabiliyorum yumurtalarim düzenli gelisiyor ama bana da doktorum gunde 2 hapla baslatti. Doktorunu dinle derim ben
sen neler yaptın canım ? yumurtlama dönemimi yoksa adet bekleme dönemindemisin ?
evet haklısın bende bu ay olmazsa ara verecem dr sitrese sokuyor beni birde her ay horman yüklüyo psikolojim bozuluyorBiliyorsun ben tatil sebebiyle ara vermiştim. Bu ay hiç tedavi görmedim yani. 10 ekim bat tarihim. Adet olunca doktora gitmeyi düşünüyordum ama araya bayram tatili giriyor ve il dışına çıkmayı düşünüyorum. Sanırım önümüzdeki ay da tedavi göremicem. Tabi hamileysem işler değişir :)Doktora gitmeyince kafam gerçekten çok rahat oluyor. Yoksa ben yüz kere kan vermeye gitmiştim. Bu saate kadar en az 3 tane idrar testi yapmıştım
ecopirin bi çeşit aspirin değil mi ?
ecopirini adetin azaldı diye mi verdi doktor sana acaba ?
evet haklısın bende bu ay olmazsa ara verecem dr sitrese sokuyor beni birde her ay horman yüklüyo psikolojim bozuluyor
Ultrasyon muayenesinde zaten duvar kalınlığını görüyor ona göre ilaç yazıyor. Adetlerim az demene gerek yok.Ama ben doktora adetlerim az dememistim. Niye verdi bende bilmiyorum.kan tahlilinde belli oluyorsa ordan mi gordu acaba.zaten dahada doktora gitmedim. Bakalim sogan kürünün ins faydasi olur.
canım bir gebe kaldığımda klomen kullandım evet ama beraber incir ve havuç kürü yaptım istersen ilçasız bir dene oda yumurta büyütüp çatlatıyor ben ilaçsız deneyeceğim.Zaten o hormonlar beni mahfetti canım. Ah yumurtalarım kendiliğinden büyüyor olsa ben hayatta gitmem. Mecbur gidiyorum. Şuan yumurta büyümem normal ama ilacın etkisini vücut hemen atamadığı için normal. doktora gitmesem zamanla yine büyüme duracak
Bende adetin 2.gunu basladim dun bitti ilacim persembe benimde kontrlum var bakalim ne olacak merakla bekliyom benim hic agrim olmadi akintimda olmadi sende varmi bi gelusmekızlar merhaba. bende tipik bir pcosluyum 5 ay kadar diaformin kullandım bebek olmayınca tekrar tuttum hastane yolunu gittim. kistim varmıs dogum kontrol hapı verdı o ay erıdı gıttı. bu ay klomen verdı adet tarıhım 23 eylul. adetimın 3.gunu basladım yarın klomen bıtıyo persembe de kontrole gıdıcem. bu süreci yaşayanlar var mı aranızda ve ılk kullanımda gebelik şansı nedir?
canım içerken çamasır suyunun kokusunu da mı duymadın :S ALLAH korumuş seni şu an iyi misin ? isyan etme canım Allah vereceği zamanı bilir stres yapma kendıne hiç olmuyo bu sefer. hormonları stres cok etkılıyo bılıyosun. ben de cok merak edıyorum olucak mı olmayacak mı dusuncesi mahvediyor ınsanı ama sabretmek zorundayız Allah kımsenın kucagını boş koymasın.kızlar size dün gece başımdan geçen olayı anlatayım halen şoktayım bugün aranızda olmayabilirdim
Dün akşam soğan kürü hazırladım bardağa bi kaç damlada limon damlattım kokusu olmasın diye su tamamen beyazlaştı akşam akşam temizlik aşkım da tuttu kürün soğumasını beklerken diğer yandanda daha önce çamaşır suyu eklediğim bardağa kaşıklarını koymuştum sararmasını gidermek için çay kaşıklarımı yıkarken kürü sıcak içince daha etkili olduğu aklıma geldi ve hiç düşünmeden elime gelen ilk bardağı içmeye başladım kistti, yumurtalıktı düşünürken çamaşır suyunun olduğu bardağı yudumladım ikisi de aynı renk ve yanyana aman allahım şok geçirdim verilmiş sadakam varmış isyan etmim diyorum ama lanet olsun kadınların çektiği bu sıkıntılara düşüncelere dalmaktan başıma ne işler açacaktım az daha
artık soğanla bebekle gebelikle ilgili hiçbir şey duymak istemiyorum
Kac yasindasinbenım de yok su anda akıntım yada ağrım yalnız sağ kasıgımda sankı ara ara agrı gıbı ama cok az. cok heyecanlıyım ya allahım ıkımız de aynı gunde kontrole gıdıcez rabbım isteyen herkese versın aratmasın çok zormuş çok
çok geçmiş olsun canım hiç içtin mi ne yaptın kustunmu gerikızlar size dün gece başımdan geçen olayı anlatayım halen şoktayım bugün aranızda olmayabilirdim
Dün akşam soğan kürü hazırladım bardağa bi kaç damlada limon damlattım kokusu olmasın diye su tamamen beyazlaştı akşam akşam temizlik aşkım da tuttu kürün soğumasını beklerken diğer yandanda daha önce çamaşır suyu eklediğim bardağa kaşıklarını koymuştum sararmasını gidermek için çay kaşıklarımı yıkarken kürü sıcak içince daha etkili olduğu aklıma geldi ve hiç düşünmeden elime gelen ilk bardağı içmeye başladım kistti, yumurtalıktı düşünürken çamaşır suyunun olduğu bardağı yudumladım ikisi de aynı renk ve yanyana aman allahım şok geçirdim verilmiş sadakam varmış isyan etmim diyorum ama lanet olsun kadınların çektiği bu sıkıntılara düşüncelere dalmaktan başıma ne işler açacaktım az daha
artık soğanla bebekle gebelikle ilgili hiçbir şey duymak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?