Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

kızlar yumurta çatlarken çok ağrı yapıyor.gebe kalıncada aynı şekil sağ taraf sancı oluyor hissediyorsunuz gebelik oldugunu belki ben bildiğim beklediğim için kendimi dinledim bilemiyorum hiç anlamayanlarda var tabi ama beni yanıltamamıştı.

Merhaba hanimlar bende bebişimi 16 aydır bekliyorum yaşım 22.16 aylık evliyim hiç korunmadik ama olmadi hormondu yumurtalikti smear testi ydi hepsi normal çıktı eşimin de sperm sonucu ultra sonucu hepsi temiz çıktı yani bir sorunumuz yok çok şükür artık bişiler yapmak istedik bugün adetimin 5.ci günü ve klomene başladım inşaallah bebesim beni bekletmez

Benim de bir once ki ay bir hafta once gelmisti adetim bugun veya yarin olmam lazim ama bugun yok daha bisey

Co
Cok gecmis olsun

Nasil yaptin o kuru canim ya bende bebek icin ugrasiyorum
canım bir havuç ve 5,6 tane kuru inciri hazır su ile ayrı kaplarda kaynattım 15 dk 2 şer bardak su ile sonra soğutup içtim günlük yaptım internette var bak canım baya uzun süresi ama hergün yap sıkılma inş faydasını görceksin

Ne kadar devam ettin canim ona yada belli bi zamani varmi

ben de cok merak ediyorum ben aynı zamanda kuru incir yiyorum. kürünü uygulamıyorum yalnız. kürü klomen kullanırken cok sakıncalıymış. ınsallah 3-4 tane kocaman kocaman yumoşlarımız olmuş olsun.:)

Evet 10 aylik evliyim hiç korunmadik.cok merak ediyorum acaba yumurtam varmi diye
ben de cok merak ediyorum ben aynı zamanda kuru incir yiyorum. kürünü uygulamıyorum yalnız. kürü klomen kullanırken cok sakıncalıymış. ınsallah 3-4 tane kocaman kocaman yumoşlarımız olmuş olsun.:)

Amin arkadasim ama bende tik yok

Amin arkadasim ama bende tik yok
ama bilemezzsin ki hemen umutsuzluğa kapılma bak yarın öğrenicez hayırlısıyla. oyle dusunup moralını bozma iyi düşün iyi olsun.dün gece benım de kasıklarımda bıçak sokup cıkarır gıbı agrı oldu cok korktum ama yine de sakın olmaya calısıyorum yarını iple cekıcem artık

senin kaçıncı günün canım benim bir haftadır devam ediyor yumurta çatlamış bu neyin agrısı halen bitmedi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…