- 4 Temmuz 2014
- 529
- 106
- 53
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.901
25 sen?Kac yasindasin
Bunu bende cok merak ediyom cunku hic agrim olmadiKlomen ve catlatma ignesi kullanipda bi belirti olmadan hamile oldugunu ogrenen var mi
36 senin yasin kucuk gebe kalma durumun daha yüksek.25 sen?
oyle de yine de nasip kısmet. senın ılk gebelıgın mı olacak ?36 senin yasin kucuk gebe kalma durumun daha yüksek.
oyle de yine de nasip kısmet. senın ılk gebelıgın mı olacak ?
Bunu bende cok merak ediyom cunku hic agrim olmadi
Nasil yaptin o kuru canim ya bende bebek icin ugrasiyorumcanım bir gebe kaldığımda klomen kullandım evet ama beraber incir ve havuç kürü yaptım istersen ilçasız bir dene oda yumurta büyütüp çatlatıyor ben ilaçsız deneyeceğim.
Cok gecmis olsunçok geçmiş olsun canım hiç içtin mi ne yaptın kustunmu geri
Cok gecmis olsunkızlar size dün gece başımdan geçen olayı anlatayım halen şoktayım bugün aranızda olmayabilirdim
Dün akşam soğan kürü hazırladım bardağa bi kaç damlada limon damlattım kokusu olmasın diye su tamamen beyazlaştı akşam akşam temizlik aşkım da tuttu kürün soğumasını beklerken diğer yandanda daha önce çamaşır suyu eklediğim bardağa kaşıklarını koymuştum sararmasını gidermek için çay kaşıklarımı yıkarken kürü sıcak içince daha etkili olduğu aklıma geldi ve hiç düşünmeden elime gelen ilk bardağı içmeye başladım kistti, yumurtalıktı düşünürken çamaşır suyunun olduğu bardağı yudumladım ikisi de aynı renk ve yanyana aman allahım şok geçirdim verilmiş sadakam varmış isyan etmim diyorum ama lanet olsun kadınların çektiği bu sıkıntılara düşüncelere dalmaktan başıma ne işler açacaktım az daha
artık soğanla bebekle gebelikle ilgili hiçbir şey duymak istemiyorum
canım bir havuç ve 5,6 tane kuru inciri hazır su ile ayrı kaplarda kaynattım 15 dk 2 şer bardak su ile sonra soğutup içtim günlük yaptım internette var bak canım baya uzun süresi ama hergün yap sıkılma inş faydasını görceksinNasil yaptin o kuru canim ya bende bebek icin ugrasiyorum
Ne kadar devam ettin canim ona yada belli bi zamani varmicanım bir havuç ve 5,6 tane kuru inciri hazır su ile ayrı kaplarda kaynattım 15 dk 2 şer bardak su ile sonra soğutup içtim günlük yaptım internette var bak canım baya uzun süresi ama hergün yap sıkılma inş faydasını görceksin
ben de cok merak ediyorum ben aynı zamanda kuru incir yiyorum. kürünü uygulamıyorum yalnız. kürü klomen kullanırken cok sakıncalıymış. ınsallah 3-4 tane kocaman kocaman yumoşlarımız olmuş olsun.:)Evet 10 aylik evliyim hiç korunmadik.cok merak ediyorum acaba yumurtam varmi diye
Amin arkadasim ama bende tik yokben de cok merak ediyorum ben aynı zamanda kuru incir yiyorum. kürünü uygulamıyorum yalnız. kürü klomen kullanırken cok sakıncalıymış. ınsallah 3-4 tane kocaman kocaman yumoşlarımız olmuş olsun.:)
ama bilemezzsin ki hemen umutsuzluğa kapılma bak yarın öğrenicez hayırlısıyla. oyle dusunup moralını bozma iyi düşün iyi olsun.dün gece benım de kasıklarımda bıçak sokup cıkarır gıbı agrı oldu cok korktum ama yine de sakın olmaya calısıyorum yarını iple cekıcem artıkAmin arkadasim ama bende tik yok
senin kaçıncı günün canım benim bir haftadır devam ediyor yumurta çatlamış bu neyin agrısı halen bitmedi anlamadımama bilemezzsin ki hemen umutsuzluğa kapılma bak yarın öğrenicez hayırlısıyla. oyle dusunup moralını bozma iyi düşün iyi olsun.dün gece benım de kasıklarımda bıçak sokup cıkarır gıbı agrı oldu cok korktum ama yine de sakın olmaya calısıyorum yarını iple cekıcem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?