Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Bende yarini iple cekiyorum.simdi esime sperm tahlili verdik 2 saat sonra sonucu alacagiz.

Yarin kacta randevun benim 10:20de

SEREPHONE VE DEKORT KULLANIYORUM 2 AYDIR ....GEÇEN AY YUMURTLADIĞIMI ANLAMIŞTIM VE GENELDE ANLARIM KASIKLARIMDA GERİLME ACI Bİ SANCI OLUR ADETİN 10.GÜNÜNDEYİM HERHANGİBİR SANCI YOK GERİLME YOK ACABA İLAÇ ETKİ GÖSTERMEDİMİ?YADA BENİM GİBİ OLAN VARMI ACABA

Bende yarini iple cekiyorum.simdi esime sperm tahlili verdik 2 saat sonra sonucu alacagiz.
ya bız onu vermedık doktor da daha istemedi. bız de bu ay deneyelım su klomenı de olmazsa bz de yaptrcaz. bısey sorucam o testn ucretı ne kadar ve nerede yaptırıyosunuz?

senin kaçıncı günün canım benim bir haftadır devam ediyor yumurta çatlamış bu neyin agrısı halen bitmedi anlamadım
canım benım bugun klomen yenı bıtıyo yarın kontrolum var. ama klomen kullanırken agrı olur mu bılmıyorum ıyı mı kotu mu :S

canım benım bugun klomen yenı bıtıyo yarın kontrolum var. ama klomen kullanırken agrı olur mu bılmıyorum ıyı mı kotu mu :S
canım yumurtaa büyüyor demek iyi çatlarkende ağrıyor benim2.kullanışım diğeriyle aynı şeyler oluyor o zaman gebe kalmıştım inş yine olur

2.de mi gebe kaldin ben ilk kullandim bekliyoruz suan bendede ayni ayri oldu
canım ilkinde gebe aklmıştım malesef 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum aradan 4 ay geçti tekrar istiyoruz işte inş olur benim 16.gün bugün iğne vurmadı kendiliğnde çatladı dedi diğerinde vurmuştu iğnede hayırlısı inş yumurta çatladıktan sonra bir gün mu yaşıyor kızlar eğer öyleyse bikez birliktelik yetiyor mu

Bir gun yasiyor diyorlar ama bize adet gunune kadar hergun yada bir gun arayla iliskiye devam dedi doktorum

Bir gun yasiyor diyorlar ama bize adet gunune kadar hergun yada bir gun arayla iliskiye devam dedi doktorum
işte anlamadığımda bu ölü yumurta ne gerek var ki diğer doktorum oyle demişti bu dr sadece o gün için değerlendir dedi bencede mantıklısı bu

Kafamiz cok karisiyor boyle olunca aslinda mantikli olunca catlama oldugu gun onemli galiba
evet çtlamadan önce ve çatladığı gün ve bir gün sonrası yeterli diye söylemişlerdi adete kadar falan hikaye yanı ama allah büyük tabi yoktan var eden o

canım yumurtaa büyüyor demek iyi çatlarkende ağrıyor benim2.kullanışım diğeriyle aynı şeyler oluyor o zaman gebe kalmıştım inş yine olur
klomenle mı hamıle kalmıstın canım ? ya insallah buyusunler de ben ağrısına herseyıne razıyım yeterki meleklerimiz bize gelsin artık

Bizim bebisler cok nazli anne ve babalarini cok bekletiyorlar
hem de nasıl ya. bi gelsin sıka sıka sevecem onu. ınsanın cok zoruna gıdıyo. hastaneye gıdıyosun kontrol vs ıcın hep hamıle goruyorum kıskanmıyorum ama o kadar cok ozenıyorum kı. sankı ben hıc annelık duygusunu tadamıcakmışım gıbı gelıyor bazen. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun kimseyı evlatsızlıkla sınamasın rabbim

Aminnnnnnnnnn canim sanirim hepimiz ayni duygulari yasiyoruz adetime son 6 gun

Aminnnnnnnnnn canim sanirim hepimiz ayni duygulari yasiyoruz adetime son 6 gun
oo senin heyecanlı bekleyişlerin başlamış :) bak mutlaka olumlu ya da olumsuz bıze de haber et merak ederım ben de. ınsallah bekledıgın haberı alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…