- 29 Eylül 2014
- 60
- 4
- 13
- 39
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.941
Mutlaka haber veririm tabi hepimiz alalim o haberi insoo senin heyecanlı bekleyişlerin başlamış :) bak mutlaka olumlu ya da olumsuz bıze de haber et merak ederım ben de. ınsallah bekledıgın haberı alırsın canım
inş hayırlı sonuç alırsın canım ben dayanamamış 5 gün varken idrar testi yapmıştım çok silik pozitif çıkmıştı.denedin mi senDua edin olmiyayim
evet canım klomenle şuan aslında yumurtlamam oluyor ama verdi yinedeklomenle mı hamıle kalmıstın canım ? ya insallah buyusunler de ben ağrısına herseyıne razıyım yeterki meleklerimiz bize gelsin artık
hımm anladım canım ya kiminde de klomen başarısız oluyomuş sanırım net bi başarısı yok dıye duydum ama yine de ınsan umtlanıyo işteevet canım klomenle şuan aslında yumurtlamam oluyor ama verdi yinede
Yok yapmadim bugun sabah yapmamak icin zor tuttum kendimi korkuyorum acikcasi negatif gormekteninş hayırlı sonuç alırsın canım ben dayanamamış 5 gün varken idrar testi yapmıştım çok silik pozitif çıkmıştı.denedin mi sen
Malesef umutlaniyoruz insan ister istemez kaptiriyor kendinihımm anladım canım ya kiminde de klomen başarısız oluyomuş sanırım net bi başarısı yok dıye duydum ama yine de ınsan umtlanıyo işte
hadi bakalım ınsallah bu sayfadan hepimiz bu ay iyi haberler alıp meleklerımıze kavusuruz.:)Malesef umutlaniyoruz insan ister istemez kaptiriyor kendini
Aminnnnnnnn ins rabbim isteyen herkezin kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursunhadi bakalım ınsallah bu sayfadan hepimiz bu ay iyi haberler alıp meleklerımıze kavusuruz.:)
Sperm sonucu mu iyidir umarimKizlar esimin tahlil sonucu cikti
İns iyi cikmistir sonucunuzKizlar esimin tahlil sonucu cikti
Neden devlette yaptirmadiniz biz orda yaptirdikOzel tup bebek merkezinde yaptirdik 100 milyonu bayildik
senınkı benden erkenmıs:) benım 13.20 de. Allah'ım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin bize
Ugrasmak istemedik esimin vakti yoktu hemen yaptiralim dedik anlarmisin sonucu yazayimmiNeden devlette yaptirmadiniz biz orda yaptirdik
Hareketli kacUgrasmak istemedik esimin vakti yoktu hemen yaptiralim dedik anlarmisin sonucu yazayimmi
Toplam 9 yaziyor ileri 6 yaziyorHareketli kac
bünyeden bünyeye değişir ki canım ılla agrı olması gerekmıyo kı. sen boyle dusunup strese grersen hormonların etkılencek ve gelısmıcek. sakin ol yarını bekle bak sen benden once ogrenceksın senın ıcın de dua edıcem.Ya biliyormusun benim hic umudum kalmadi hic agrim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?