- 29 Eylül 2014
- 60
- 4
- 13
- 39
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.961
Bizim tahlil sonucunda ileri falan yazmiyor her yerde farkli mi acabaToplam 9 yaziyor ileri 6 yaziyor
Sizin kackiBizim tahlil sonucunda ileri falan yazmiyor her yerde farkli mi acaba
senin kontrolun yarin demi benim oldu agrim ama simdi ne desem yalan ama yarin kontrolden sonra muhakkak yaz olur mu bende merak ettimAllah razi olsun bende sana dua edecem.şöylede bir durum var kimsede yazmiyor klomen kullandim agrim olmadi ama cokta guzel yumutalarim buyudu ve hamile kaldim diye.bu yuzden kafam cok karisik
senin kontrolun yarin demi benim oldu agrim ama simdi ne desem yalan ama yarin kontrolden sonra muhakkak yaz olur mu bende merak ettim
Muhakkak yaz olur muEvet sabah 10:20 de
36 yasindayim bebek icin ilk tedavimi oluyorum.hem merakliyim hem heyecanliyim hem tedirginim.Allahim hayirli saglikli evlatlar versinSakin morelini bozma ama rabbim buyuk morelini yuksek tut olur mu canim
Muhakkak yaz olur mu
Amin cumlemize ins ne kadarlik evlisin36 yasindayim bebek icin ilk tedavimi oluyorum.hem merakliyim hem heyecanliyim hem tedirginim.Allahim hayirli saglikli evlatlar versin
Kac tane yumurtan olustu igne vuruldunmuBende ilk tedavimi goruyorum ama icimde hic gebelik varmis gibi bi his yok bi belirtide yok zaten
Aminnnnnnnn ins rabbim isteyen herkezin kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun
Allah razi olsun bende sana dua edecem.şöylede bir durum var kimsede yazmiyor klomen kullandim agrim olmadi ama cokta guzel yumutalarim buyudu ve hamile kaldim diye.bu yuzden kafam cok karisik[/Allah senden de razı olsun sağol arkadaşım. yarın yüzlerimiz gülecek insallah
İns canimkizlar benim sag yumurta tarafi cok agriyor ins:) dollenme olmustur
canım herkeste farklı olabiliyor bende çıkmıştı adetini bekle belirtin varsa beklemek istemiyorsan kan verKizlar gunaydin sabah sabah test yaptim ama negatif morelim bozuldu ama daha adet tarihine 5 gun var belli olmaz diymi
Yumurta sayisini soylemedi igne vuruldum 12 gun olduKac tane yumurtan olustu igne vuruldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?