Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Yumurta sayisini soylemedi igne vuruldum 12 gun oldu
canım yarın bikez daha yap inş çıkar 13.gün çıkar diye biliyorum erken yapmışsın zaten bende 13.gün çıkmıştı çok silikti inanmadım 14.gün yine yaptım daha belirgindi kan testi yaptırdım ve öğrenmiştim

Üstten ultrasonla bakiyor yumurtalarin durumuna

Kaç doktora gttm hiç üsten bakmadilar hep alttan bakiolar zaten evliyim dedin mi işin bitti hemen geç bakiyim su masaya diolar :) zor ama alisiyor insan tabi

arkadaşlar akşam bir doktor baktı üstten sabah tahlilden sonra başka doktor baktı kendi doktorum olmadığı için o da alttan baktı 2 tane 1,7 cm mumuyta vaymış. iğne yapıldım dün saat 3 te. iğneyi 26 tl ye aldım bu arada.

Kizlar bende doktordan ciktim.16 mm bir yumurtam olusmus.esimin sonuclari cok iyi degilmis.saat birde çatlama iğnesi vurulacam yarin aksam 9 dada aşilama yapilacam insallah bana dua edin

Hic agrim akintim omadi diye cok uzulmustum ama Allahima şükürler olsunki yumurtam olusmus.

Kizlar bende doktordan ciktim.16 mm bir yumurtam olusmus.esimin sonuclari cok iyi degilmis.saat birde çatlama iğnesi vurulacam yarin aksam 9 dada aşilama yapilacam insallah bana dua edin
allah yardımcın olsun canım inş olumlu olur sonucun bittikten sonra neler yapıldı bilgi verirmisin klomele olmazsa banada aşılama yapacak dr

Merhaba kizlar pko var bende ve klomene basladik bugun 4.gunum ama igne falan verilmedi bana sadece adetin 4.gunu kan tahlili yapildi ve 22.gunu kan tahlili yapilcak doktor dediki eger klomenle ikinci denemedede hamile kalmazsam tuplere bakilcakmis ben birsey anlamdim yardimci olurmusuniz herkez igneden bahsediyor ama doktorum bana igneden falan soz etmedi..adetlerim duzensiz bu ilac bittikten ne kadar sonra yumurtluycam veya test yapmam gerek ?

canım kontrole çağırmadı mı çağırmadıysa bile git 14.günü baksın yumurtana çatlamazsa kist olur iğne versin çatlamadıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…