- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #13.001
inş canım senin bat kaçinşallah cnm hep birlikte ekimde güzel haberler alırız.
canım ben kendim ve burda bebek hasret,yle yanan isteyen herkes için dua edeceğim sizlerd bana edin olur mu allah kabul etsin dularımızı inşKizlar yarin cok mübarek bir gün hem cuma hem arefe.arefe onemli bir gundur hacda insanlar arafata cikarlar arefe arafattan gelir.cok dua edin
ayrıca yarın hacılar hacı ekber olacaklar arefe cumaya denk geldiği için. çok çok dua edin. hepimiz için. arefe günü yapılan dualar geri çevrilmezmiş.Kizlar yarin cok mübarek bir gün hem cuma hem arefe.arefe onemli bir gundur hacda insanlar arafata cikarlar arefe arafattan gelir.cok dua edin
bat 19 ekim en erken ama ben bir kaç gün ilave edeceğim üzerine son 2 ayda 2-3 gün kaymıştı çünküinş canım senin bat kaç
canım naptın gittin mı kontrole ?Toplam 9 yaziyor ileri 6 yaziyor
net bilmiyorum ama görülmesi lazım diye düşünüyorum. inşallah öyle değildir.kızlar klomen bıttıgı ertesı günü yumurta gorulmemesı normal mı ? moralım cok bozuk yaa :S
Canim benim gittim 16 mm bir yumurtam var saat 13:00 da igne vuruldum yarin aksam 9 da aşılama olacak insallahkızlar klomen bıttıgı ertesı günü yumurta gorulmemesı normal mı ? moralım cok bozuk yaa :S
Adetin kacinci gunu basladin bugun adetinin kacinci gunukızlar klomen bıttıgı ertesı günü yumurta gorulmemesı normal mı ? moralım cok bozuk yaa :S
kızlar klomen bıttıgı ertesı günü yumurta gorulmemesı normal mı ? moralım cok bozuk yaa :S
canım ufak da olsa görmedi mi üzme kendini sitres yaparsan olmaz hayırlısını dilekızlar klomen bıttıgı ertesı günü yumurta gorulmemesı normal mı ? moralım cok bozuk yaa :S
bide karından mı baktı ozaman göremezcanım ufak da olsa görmedi mi üzme kendini sitres yaparsan olmaz hayırlısını dile
Adetin kacinci gunu basladin bugun adetinin kacinci gunu[/QUOTE
adetimin 3.gunu basladım bugun adetimin 9. günü
hadı ya cok sevındım senın adına bak ben de gorulmedı yumurtaCanim benim gittim 16 mm bir yumurtam var saat 13:00 da igne vuruldum yarin aksam 9 da aşılama olacak insallah
Belki cok soru soruyorum ama kac gunde bir adet oluyonhadı ya cok sevındım senın adına bak ben de gorulmedı yumurta
Yok cagirmadi ben yurt disinda yasiyorum belki sistem farkli ama kiste cevirirse falan die bende korkuyorum burda kafama gorede gidemiyorum doktora ne yapicagimi bilmiyorum suancanım kontrole çağırmadı mı çağırmadıysa bile git 14.günü baksın yumurtana çatlamazsa kist olur iğne versin çatlamadıysa
Yok sorabilirsin canim Adetlerim bi ara duzensizdi ama şimdi biraz düzeldi 34 günü buluyor yineblgsdr .!.:Belki cok soru soruyorum ama kac gunde bir adet oluyon
ben şimdi sogan kurune devam bakalım bır sonrakı ay da ıncır kurune devam allahım inşallah hayırlısını nasip etsinikisini aynı anda kullanmayın diyor canm
canım bu nasıl bi iştir doktorun yaklaşımı çok yanlış. klomen kullanıyorsan bunu doktor kontrolünde kullanman gerekiyor ve dediğin gibi kist olursa ve büyürse ne olacak imkanın varsa iyi bi doktor bul. soğan kürünün çok faydalı olduğunu bende duydum ve kullandım 12 günlük bi dönem ona bi kaç ay devam et faydasını gören adeti düzene giren kişiler olmuş inş sende allahın izniyle şifa bulursun. bi de prolaktin göğüsteki küçük kistler sanırım benimde biraz yüksek. adet zamanı normal yükselmesi zaten en iyi sonucu adet zamanı alabildikleri için adetin 3. günü bu testleri yaptırıyorlar. sana tavsiyem moralini yüksek tut ve iyi bi doktor bul canım. allah yardımcın olsun.ya kızlar bu çatlatma iğnesi de ne böyle benimde kistim var doktor klomen kullandırmıştı ama 6 aylık bir takvım verdı 6 ay kullanıcan dedi 6 ay sonra kalamazsan tekrar gel dedıydı hatta bıdaha bıdaha gelmıyım dıye 4 kutu hapı bırden yazdı nomalde sıkıntım adet olamamam adet olmassan adet zamanı gel tarlusal yazıyım dedı ben 1 ay sonra gittim adet olamadım tahlil yaptı prolaktın yuksek cıktı falan o ara dogumkontrol hapına başlattı klomenı bıraktım çatlatma falan duymadım vallahi billahi şoklardayım şuan. ama ben o şehirde taşındım burdada prolaktın yuksek bır hafta sonra kendılıgınden dustu adet zamanı yukselıyor adetım bıtınce dusuyor prolaktınım ben buna kanaat verdım adetten sonra yanı bır hafta sonra normale dondu doktor dedı klomen zararlı kıst yapar .. ama zaten kıstım var :) bosuna doktor doktor dolanma dedı gıt dene yaşın genc olur dedı olmazsa gel dedı soğan kurune kaldı umudumama şöylede bir durum var ben zaten her ay adet olamıyorum ancak hapla benim adet zamanı prolaktınım yukselıyor bu yuzden adet olamıyorum cocuk bı yana benım adet olmam için gene her ay doktor peşinde koşucam vesselam :S çokk derdim varr çooook : :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?